Herkese merhaba arkadaşlar yine sizler için bir tutorial hazırladım...
Tüm HH liler için bu tutoriali sizlere sunuyorum...
Umarım beğenirsiniz.
Aşağıdaki kriterlere uygun yeni bir sayfa açalım tabi'kide sayfa boyutlarını istediğiniz gibi düzenliyebilirsiniz ama Color Mode seçenegi resimdeki gibi olsun.

Layer açılır menüsü altındaki New -> Layer seçeneklerini seçiyoruz. Böylelikle yeni bir layer oluşturuyoruz.

Tool Bar'dan Custom Shape Tool araçını seçiyoruz.

Shape bölümünden kalbi seçiyouz...

Shape Tool ile kalp seklimizi sayfamızda çiziyoruz. Shift tuşuna basıl ıtutarak çizersek daha güzel görünür.

Ctrl + J kombinasyonunu kullanarak kalp layerımızın kopyasnı oluşturuyoruz.Oluşturduğumuz kopya layer'a Ctrl tusuna basılı tutarak tıklıyoruz böylelikle seçili hale geliyor.

Select açılır menüsü altındaki Sace/Selection seçeneğini seçiyoruz.Name kısmına bir isim vererek kaydediyoruz.

Ardından Ctrl + D kombinasyonuyla seçililiği kaldırıyoruz.Kopya layerımızın gözünü kapatıyoruz.

Orjinal layerımıza geri dönüyoruz. Filter açılır menüsü altındaki Stylize ->> Wind seçeneklerine tıklıyoruz. Aşağıdaki ayarlar doğrultusunda ilerliyoruz.

Ctrl + F kombinasyonuyla efektimizi 2. defa tekrarlıyoruz.
Filter açılır menüsü altındaki Stylize ->> Wind seçeneklerine tıklıyoruz.Aşağıdaki ayarlar doğrultusunda ilerliyoruz ayarlarımız bu sefer tam tersi.

Ctrl + F kombinasyonuyla efektimizi 2. defa tekrarlıyoruz.

Image ->> Rotate Canvas ->> 90 Cw ile sayfamızı döndürüyoruz.

Filter açılır menüsü altındaki Stylize ->> Wind seçeneklerine tıklıyoruz.

Ctrl + F kombinasyonunu kullanarak efektimi 2. defa uyguluyorum.Ardından Image ->> Rotate canvas ->> 90 CCW tıklıyarak sayfamı eski haline çeviriyorum.
Filter açılır menüsü altındaki Distort ->> Ripple seçenegine tıklıyorum biraz kıvrılam efekti vercem.

Filter açılır menüsü altındaki Blur ->> Gaussian Blur seçenegini tıklayıp 0,5 değerini girin.
Image ->> Mode ->> Indexed Color seçenegini seçiyoruz.

Simdi ise Image ->> Mode ->> Color Table seçenegini seçiyoruz.

Simdi ise Image ->> Mode ->> Rgb Color seçiyoruz.
Çalışmamız bitmiştir,hepinize kolay gelsin, iyi çalışmalar....
Sonuç:

...:::Emeğe Saygı:::...