aliexpress.com dan alış-veriş yapan var mı?

in-trouble

New member
Reaction score
0
arkadaslar aliexpress adlı site bizim hepsiburada vs gibi kendi tedarik ettiği malları mı satıyor yoksa bizim muhatabımız üretici veya başka satıcılar mı oluyor? merak ettiğim diğer bi konu ise ödeme olayı, ödeme seçeneklerinde visa seçtiğimizde her kredi kartı ile siteye ödeme yapabiliyormuyuz?

gittigidiyor veya sahibinden gibi düşünebilirsin bireyler kendisi satıyor.sana gönderi geldikten sonra sen onaylıyorsun o parasını alıyor sistem aynı yani.her kartla ödeme yapabilirsin.ama ilanları iyi oku tufaya gelebilirsin.benim başıma gelmedi ama dolandırıcı olan kişilerde var bizim sitelerde olduğu gibi.hakkındaki yorumlara bakmadan alım yapma.

gittigidiyor veya sahibinden gibi düşünebilirsin bireyler kendisi satıyor.sana gönderi geldikten sonra sen onaylıyorsun o parasını alıyor sistem aynı yani.her kartla ödeme yapabilirsin.ama ilanları iyi oku tufaya gelebilirsin.benim başıma gelmedi ama dolandırıcı olan kişilerde var bizim sitelerde olduğu gibi.hakkındaki yorumlara bakmadan alım yapma.

hmm saol

ben alibabadan 6-7 kere alışveriş yaptım 3 farklı şahıis veya firmadan bi sıkıntı olmadı. alibaba zaten üyelikle çalışan bi site bildiğim kadarıyla çünkü bana da teklif ettiler 4 bin dolar gibi bişi idi alış veriş yaparken özellikle satıcının profilini yorumlarını inceleyin genelde uzakdoğu kökenli çin tayvan vs.satıcılar ve genelde firma ağırlıklı üyeleri daha çok toptan alıma yönelik alışverişler karlı olabilir

Geri