ALKOL ve TATLI

heirofking

New member
Reaction score
0
arkadaşlar geçenlerde bi yerde duydum ve kafama takıldı gerçekmi değilmi merak ediyorum. sizce alkol alırken tatlı şeyler yemek alkolün kana geçmesini hızlandırıp daha çok sarhoş etmesi doğrumudur ???

dogrudur hacım bu alkoldekı seker oranı mıdeye yapısıomu yoksa sındırılmesı zormu kana dıl altından mı ne karısıo bole geyıklerı bırakıorum daha cok cabuk sarhos etmesını bırak daha zararlıdır bu yani kötü ALLAh muhafaza...
ama mesela mineralli biseyle icersen o dogrudur mesela soda yLa alKol alırsan dıl altından karıstırmıs olursun aKLINda buLunsun ;)

iyi de alkol zaten ne turlu icersen ic zararli yaninda tatli yada borek yemissin sonucta zararli bi madde iyme daha iyi...

Alkol zararlımı yapma sımdı..
böbrekteki tasları dökmede biradan daha etkili bi yöntem biliomusun ;)

arkadaşım ben sana şöyle bi örnek vereyim ( aman deneme :D )
3 kadeh sek vodkayı daha çabuk sarhoş etsin diye 2 kaşık şeker koyup 10 dakkada içmiştim çok pis sarhoş oldum hatta bunu 2 kadeh içen bi kız arkadaş bayıldı (adultçular merak etmeyin bişey yapmadık :)

evet alkol zararlı fakat sekerle alınırsa daha da zararlı olabilir
bu zararda etkisini daha erken gösterir alkolun

arakadaşlar :):):):) hepinizin cevapları cok kalite ya :) ama benim mrk ettigim alkolün ne çeşidi olursa olsun tatlı gıdalarla alındıgında daha cok çarpıomş güya. ben ole bişeye rastlamadım ama mrk ettim duyunca

hocam sonucta aLKol carpıo sekerle :) yoksa alkolun tadı kötü :p herkes ıcsın dıye sekerlı yaparlardı dımı :)

rakı sek içilir sen diğerlerini iç içme boşver rakıdan güzeli yok :D kurunca çilingiri açıcan rakını içicen.yanına tatlı mı istedi canın kavun kes ye.beyaz peynir ton balığı salata mezelerde olunca aklına gelmez öyle tatlı falan en güzeli budur :D krallar gibi içersin 3-4 duble içince çakırkeyif olursun işte bu (sonra araba kullanmazsan iyi olur :D bırak şekeri fln o işler sakat işler hiç girme bayılıp ayılamamak var ucunda :)

arkadaşlar şimdi şöyle bi durum oluştu bana göre :::
sanki ben ilk defa içiomşmda bilgi alıomşm :)
hiç övünülcek bişey degil ama her türlü alkolü aldım alıormda ama benim mrk ettgm başıma hiç gelmeyen bi olayı size sormak bilgi almak.

bu arada fletch kardeşim rus salatısıyla balıgı unuttun ben hatırlatim :) ;)

alkol sağlığa zararlıdır :D
şeker işine hiç girme kısacası içkinin tadı kaçıyo walla
balıkla rus salatasını unutmuşum hatırlattığın için çok sağol :D
alemin tadı alkolle diil muabbetle çıkar :D

kesinlikle oyle dostum ozellikle rakının yanında en iyi meze muhabbettir, o olmadan tadı çıkmaz

Arkadaşlar Ben Size şöyle Bişey Söleyim Alkolün Içinde Anason Var Deilmi şimdi Anasonun Yapilişina Gelince Anason Pancardan Elde Edilir .peki Pancar Neyin Ham Maddesidir şekerin Bu Yüzden Atiyorum çikolatayla Birlikte Alkol Aldiğin Zaman Ikiside Insan Bünyesini Sarsiyor Bilmem Anlata Bildim Mi

redhot' Alıntı:
Arkadaşlar Ben Size şöyle Bişey Söleyim Alkolün Içinde Anason Var Deilmi şimdi Anasonun Yapilişina Gelince Anason Pancardan Elde Edilir .peki Pancar Neyin Ham Maddesidir şekerin Bu Yüzden Atiyorum çikolatayla Birlikte Alkol Aldiğin Zaman Ikiside Insan Bünyesini Sarsiyor Bilmem Anlata Bildim Mi

kardeşim çok bilimsel yaklaştın olaya ama artık bellili tatlı ve alkol barut ve ateş gibi :)

genelde farkndaysanz ıckının yanında tuzlu seyler yenıp ıcılıor...demkkı tatlı seylerden kacınılıor..buda farklı bı bakıs acısı diimi...:)

qyner' Alıntı:
genelde farkndaysanz ıckının yanında tuzlu seyler yenıp ıcılıor...demkkı tatlı seylerden kacınılıor..buda farklı bı bakıs acısı diimi...:)

eyvallah dostum ii yaklaştın olaya haklısın valla demekki var bişey tatlıda :)

bencede...:D:D

Geri