Alkollü bisiklet sürücüsüne para cezası

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

Manisa'nın Akhisar ilçesinde alkollü olduğu tespit edilen bisiklet sürücüsüne 590 lira ceza kesildi.

İddiaya göre, Akhisar 2. Nakliye sitesinden evine plakasız bisikletiyle giden Zafer Can (45), bir otomobil sürücüsüyle tartıştı. Bunun üzerine olay yerine polis çağıran Can'ın alkollü olduğu tespit edildi. 112 promil alkollü olduğu tespit edilen Can'a alkollü araç kullanmaktan 590 lira ceza kesildi.

Kavga ettiği kişiden davacı olduğu için olay yerine polis çağırdığını belirten Can, “İfade vermek için karakola gittim. İfademin alınmasından sonra karakola gelen trafik polisi bana alkollü bisiklet kullanmaktan 590 lira ceza kesti. Ben asgari ücretle çalışan biriyim. Bu parayı nasıl ödeyeceğim” dedi.

Akhisar Trafik Tescil Büro Amirliği yetkilileri ise Can'a Trafik Kanunu'nun 48-5'inci maddesi uyarınca ceza kesildiğini belirttiler.

Alkollü bisiklet sürücüsüne para cezası - Hürriyet Gündem

yahu arkadaş bu kadar olur ya. . :/ bu adaleti yada trafik kurallarını bir daha incelesin türkiye yöneticileri

agalar;kızmayın,sinirlenmeyin.Motorlu yada motorsuz herhangi bir araçla trafiğe çıkmanın cezası budur.Ya bu adam sarhoş halde ,kırmızı ışıkta karşıya geçerken hiç suçu olmayan başka bir aracın altında kalsa idi!!!Olaya birde bu açıdan bakın amaaaaaaaaa
madem artık bisikletliyede ceza kesebiliyorsun Sayın Türk Trafik Polis Memuru,

abart egzosta
gözleri alan zenon farlara
gazino gibi gezen doğan görünümlü şahinlerede kes de,göreyim gerçekten görev yaptığını

Sonuçta bir yayaya çarpıp onu öldürebilir öyle değil mi :durdurun cezayı hak etmiş ^^

yakında alkollü dolaşana'da ceza yazarlar :) Ama adam haklı ceza çok yüksek

neyle olursa olsun trafikte alkole kesinlikle karsiyim ama asgari ücretle calisan birine bu boyutta bir ceza biraz abarti geldi.......

agalar;kızmayın,sinirlenmeyin.Motorlu yada motorsuz herhangi bir araçla trafiğe çıkmanın cezası budur.Ya bu adam sarhoş halde ,kırmızı ışıkta karşıya geçerken hiç suçu olmayan başka bir aracın altında kalsa idi!!!Olaya birde bu açıdan bakın amaaaaaaaaa
madem artık bisikletliyede ceza kesebiliyorsun Sayın Türk Trafik Polis Memuru,

abart egzosta
gözleri alan zenon farlara
gazino gibi gezen doğan görünümlü şahinlerede kes de,göreyim gerçekten görev yaptığını

yalnız alkollü yürüyen adamda hiç suçu olmayan bir aracın altında kalabilir, o zaman ona da ceza kesmek gerekir'e gidiyor biraz ilk baştaki cümle. ama sondaki cümlelere aynen katılıyorum. birde ceza çok ağır olmuş.

Güzel yorum.

Geri