Allah' ı (c.c) Görebilmek!!

Renovatio1

New member
Reaction score
0
İman, İnanç, İhlas, Teslimiyet!!

Adamın biri bir gun hacca gitmeye karar verir ve hazırlıklarına Başlar.
Babasının hazırlık Yaptığını Gören Küçük oğlu Babasının Yanınana Giderek nereye gidecegini Sorar.

Babası ; Allah ın Evine, Kabeye Gidecegini Anlatır Oğluna. Çocukda Babasına Onunla Gitmek İstedigini Soyler ve Çok ısrar Eder, Okadar ki Babası Kabul Etmek Zorunda Kalır. Beraber Hazırlıkllarını Yaparlar ve Yola Çıkarlar.

Yolda Cocuk Okadar Heyecanlıdır ki ve Düşünür; Amcamın Evine Gidiyorum, Amcamı Goruyorum. Teyzeme Gidiyorum, Teyzemi Goruyorum. Halama Gidiyorum, Halamı Goruyorum. Allah' ın (c.c) Evine Gidiyorum Ve Allah ı Gorecegim. Diye Dusunur Çocuk.

Sonunda Gelirler Kabe ye Cocuk Kabe yi Gorur ALLAH (c.c)diye Feryad ederek Ruhunu Teslimeder.

Dip Not:

''İnnemel Amalu Binniyet'' (Ameller Ancak Niyetlere Goredir) Cocuk Amcasını, Halasını, Dayısını gordugu gibi Rabbinide Gormek için Gitmiştir Rabbinin evine ve Gormustur Ama Yuregi, Kalbi, Canı, Bedeni Dayanmamıştır Kucuk gunahsız
Cocugun...

allah razı olsun güzel bir anektod u paylaşmışsın, zaten inanmayanları benim aklım almıyor gardaş vallaha allaha emanet

Küçük kardeşimizin Temiz kalbinin ödülü :=)
Buna benzer bir hikayenin Mus'ab bin Umeyr ile ilgili olanını duymuştum.

vaaaay=))
Hakikaten güzelmiş.Allah bizleri o kutlu topraklara ulaştırıp orda teslimiyete kavuşturmayı nasip etsin=)

ellerine sağlık güzel bir paylaşım.
Allah (c.c) razı olsun senden..

Geri