Allah Rahmet Eylesin Memati Öldü :'(

bulut memati aşkına saldırıyo oda gidio muro ölsün iskender ölsün 4 büyükler ölsün hatta filmdekilerin hepsi ölsün ama bulutla memati kalsın ben onlarlada izlerim diziyi
Dizinin fragmanında bulut da ölüyor gibi geldi bana

Memati büyük ihtimalle ölmedi İskender yeni planlar yapıyor. Bulut ölebilir ve haftayada muro yolcu gibi.

ya şimdi benim kafama takılan bişey daha var bunlar neden fragmanı google.videoya yüklemişler

Evet Memati son anda kurtulacak Ya Bulut kurtaracak yada Hakan son anda taraf değiştirecek ama ölmeyecek aldığım istihbarat öyle söylüyor

şöle bi olay daha var arkadaslar dizinin fragmanı hiç bir zaman diziden 3gün önce yanınlanmadı hep 1gün önce yayınlanıyordu tahminimce bu kişler ölürse halkın vereceği tepkinin ne oldunu ölçüyorlar

Memati’nin başına silah dayandı. Polat, hakkını helal etti. Kurtlar Vadisi Pusu izleyicileri nefesini tuttu! Şimdi herkes Memati’nin gidici mi kalıcı mı olduğunu birbirine soruyor!

KURTLAR Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdar ın bir süredir görüşmek isteyip de sürekli çıkan engellerle ertelenen Büyük İskender le buluşması önceki akşam yayınlanan bölümde gerçekleşti. İskender, Polat ı denizin ortasında füzeyle Boğaz ın dibine göndermeyi amaçlarken, kahramanımız önceden füzelerin çiplerini aldığı için bu sefer de ucuz kurtuldu. Ortalık toz duman! Polat Alemdar ın ihtiyarlar heyetinin teklifini kabul edip ateşi yakmasının hemen ardından Büyük İskender, Memati yi kaçırdı. Polat ı arayarak Memati nin elinde olduğunu söyleyen Büyük İskender, Polat’tan Kırmızı Kitap ta yazanları istedi. Polat bu oyunu bozacak Ancak Polat, istemeye istemeye de olsa, verdiği söz gereği Memati ye hakkını helal etti. Bu vedalaşmanın ardından Hakan ın Memati nin kafasına silah dayamasıyla nefesler tutuldu. Dizinin bu bölümü Memati’nin kafasına doğrultulmuş silahla bitti. Şimdi akıllarda tek bir soru var: Memati yaşayacak mı? Ancak merak etmeyin, dizinin fanatiklerinin de istediği gibi, Memati kesinlikle ölmeyecek. Bu durum Büyük İskender e karşı, Polat Alemdar ın bir politikası... Polat, bu dava için değil Memati nin, kendisinin bile hayatının önemli olmadığını göstermek istiyor. Efsane sürüyor... Kurtlar Vadisi Pusu nun senaristleri daha önce de izleyiciye böyle sürprizler yapmışlardı. Hatırlarsınız birkaç bölüm öncesinde Abdülhey in de öleceği ve diziden ayrılacağı gündeme gelmişti. Şimdi aynı heyecanı dizinin en sevilen kahramanlarından biri olan Memati için uyguluyorlar. Ama görünen o ki Polat Alemdar’ın Türk milletinin liderliğine soyunma hikayesi Kurtlar Vadisi efsanesini daha uzun yıllar yaşatacak.
;)

arkadaşlar memati ölmüyor sadece öyle sanılıyor içiniz rahat olsun ben kefilim :) çekimlerden biri olarak söylüyorum gayet güzel oynuyor adam... üzülmeyin boşuna

konuyu chp anayasa mahkemesine götürmesin sakın :durdurun :durdurun

memati ölmez ölürse dizinin bir tadı kalmaz.

Memati büyük ihtimalle ölmedi İskender yeni planlar yapıyor. Bulut ölebilir ve haftayada muro yolcu gibi.

kaıtılıyorum dizinin akşamki bölümü öyle geçti zaten sonunda hakan bombayı patlattı beni öldürme sana mematinin yerni söyliyim... Diye...

Bencede ölmemesı gerekıyor olurse kımse ızlemez bence herkez oyle dıyor cunku..

Geri