Allah Yazılı Yumurta ! ! !

cesur201

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
yumurta-allah.jpg

yumurta-allah.jpg

Erzurum'un Pasinler ilçesinde ördek yumurtasının üzerindeki "Allah" yazısı herkesi şaşırttı.

ERZURUM (İHA) - Erzurum'un Pasinler ilçesinde ikamet eden Erkan Çoban, ördeğinin Berat Kandili gecesi "Allah" yazılı yumurta yumurtladığını iddia etti. Çoban, kandil gecesinin ardından yumurtaları toplamak için bahçesindeki kümese gittiğinde yumurtanın üzerinde bir kabartı gördüğünü söyledi. Yumurtayı hocalara götüren Çoban, "Hocalar da yumurtanın üzerindeki Allah yazısını doğruladılar. Bu yumurtayı saklayacağım" dedi.

Kaynak

hani kardeş allah yazısı ben göremiyorum?
resme işaret koysan iyi olurdu.

Medya Herşeyi Uçurmaya Hazır Zaten Hayır Arkadaş Tövbe est.. Nerden Çıkıyo O Yumurta =) Bi Durup Düşünün Ya, Ya Hadi Onda Bişi Yok Allahın Hikmeti Diyelim Ne Olucak Şimdi =)

Bu Tip Yaradanın HikmetLeri Zaman Zaman Karşımıza Çıkmakta. Hoş AkLı Başında OLan İnsanLrın ALLah'ın VarLığına İnanması İçin Bu Tip OLayLara Gereksinimi Yoktur. Ama İnanmayana Bir Sebep OLursa, Bu Tip ŞeyLer İnanması İçin Ne MutLu. İnanmayana Batar Oda Ayrı Bir Konu Tabi

Allah'ın ismi heryerde, onun imzası her tarafta, böyle şeylere gerek mi var O'nun varlığını bilmek için ? İnsan kör olduktan sonra hiç kıymeti yok. Görmek istemedikten sonra. Göremedikten sonra !

İnsan Şöyle Etrafına Baktığında Her Nefesinde Her Göz Kırpışında Onun verdiği dünyayla Onun Verdiği Beden İLe Kısacası Herşey Onun , Onun sayesinde Yaşıyoruz Böyle Şeyler İnandırıcı Gelmiyor Onun Mucizesi İçin Dönüp Etrafa Bakmak Yeterli..

insan kendi organlarını araştırsa yeterlidir.

Etrafina bakmaz farkinda olmaz
tavugun gotundeki yumurtaya bakar $ok olur..
senin zihniyetini diye bir cumleyle baslardim ama saygisizlik olur..

_secde_eden_agac.jpg

göre bilenin ici titriyor

mevlam cümlemize hidayet nasip etsin... amin

..::sözüm mecListen dışarı::..

doğadaki muazzam dengeyi görmekten aciz insanoğLu ne diye yumurtada arar ALLAH'IN adını..
anLamak gerçekten çok güç..

Geri