..:: ' ALLAH ' yazan RESimLeг ::..

BUNLARADA BAKMADAN GIDMEYIN

allah.JPG

Allah_Miracle.jpg

allah-01.jpg

untitled.bmp

p-allah.JPG

pgallery-kaktus.jpg

pgallery-telinga.jpg

TSK BEKLERIM

seko-b

tesekür güzel paylasim

İnsanın tüyleri dimdik oluyor. Elleriniz dert görmesin arkadaşlar

ellerine saglık

Hz. Ali Efendimize atfedilen bir söz -Tüm perdeler kalksa(yani Allah(c.c.)ı görsem) bile imanım zerre kadar artmaz. Demek istediğim Bu şekiller bizi oyalamasın,Allah a iman etmek için bunlara ihtiyacımız yok.bir kıl bile iman etmeye yeter.

kardeşim allah rızası için yap ztn biz tşk ederiz....

ya offfbe ne gariplikler :D abi allah onları doğaya verdimi bilmiyorum ama sunu en azından soliim siz düşünün diye akıl verdi bazı şeyleri uydurun diye deil.. hiçbirinde allah yazmıyor sadece benziyor ! doğada pek çok cisim diğer şeylere benzeyebilir.. bu durumun ne olduğunun farkına varamayacak durumdasınız heralde ; bu yorumlarınız ve fotolar sunu iddaa ediyor aslında : tanrı direk allah yazamıyor sadece benzetebiliyor! ,, neden?, bişeylerden mi çekiniyor? yada okadar mı beceriksiz?.. tabiki bu nedenler değil neden sizin hayal gücünüzün (çok demek isterdim ama değil) yanlış gelişiminde.. bazen neyi savunduğunuzu bile bilmiyosunuz.......... (heheh hatta bende çünkü ).... - > (bir tanrıtanımazolarak buyorumu ;gerçek bir muslumanın tum samimiyetini barındırarak yaptım)

Geri