ALLaha HavaLe . =)

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
Bir gun melekler telas icinde Allah'ın yanına cıkmıs,
yerlerinde duramaz bir sekilde
Melekler - Allahım Allahım, Amerikaa ile ingilizler savasa
girdi yardım yapmalıyız
Allah - AA dert etmeyin onlar islerini bilirler bırakın kendi
hallerine demis
Aradan bir iki gun gecmis melekler yine telasla gelmis ve
Melekler - Allahım bu seferde Fransa savasa katıldı hemen
mudahale etmeliyiz..
Allah - Karısmayınnn onlar islerini bilirler - demis
Aradan bir iki gün gecince yine melekler apar topar solugu
Allah!ın katında almıslar ve
melekler - Aman Allahım, bu seferde Turkler savasa katıldı
Allah - Olamaz hemen bana tüm silahlarımı getirin
kusanmalıyız, onlar herseyi bana havale ederler....

keske Allah melekler yerine adam gbi bişeler kullansaydın

Ne oLdukı muhafazakarlıga gerek yok fıkra bu artı hakaret falan goremıyorum bız allahını bılen ınsanlarız bılmem anlatabılıyormuyum ?

ne hale getirdiler memleketi... bi fıkrada bile birbirimize düşüyoruz gülüp gecmek yerine.
ben gayete begendim gzldi.

Ne oLdukı muhafazakarlıga gerek yok fıkra bu artı hakaret falan goremıyorum bız allahını bılen ınsanlarız bılmem anlatabılıyormuyum ?

ulash kardeş alınasın diye söylemiyorum ama eleştirilerd haklılık payı olduğu kesin. fıkra komik olmakla beraber Allah'ın zatı ile alakalı mevzular bu şekilde pek ti ye alınmamalı diye düşünüyorum.

Hani biz kulların komik ve yanlış uygulamaları var ya, her işi yüce mevlaya havale etmek gibi.. Bu tip şeyler daha ön planda olmalı gibi düşünüyorum. Paylaşımın için teşekkür ederim.

ulash kardeş alınasın diye söylemiyorum ama eleştirilerd haklılık payı olduğu kesin. fıkra komik olmakla beraber Allah'ın zatı ile alakalı mevzular bu şekilde pek ti ye alınmamalı diye düşünüyorum.

Hani biz kulların komik ve yanlış uygulamaları var ya, her işi yüce mevlaya havale etmek gibi.. Bu tip şeyler daha ön planda olmalı gibi düşünüyorum. Paylaşımın için teşekkür ederim.

Fıkrayı ben Yazmısım gıbi konusuyorsun ben ARacıyım Sadece. Elestırılecek bır Konu acsaydım serbest Kursuye acardım Bu fıkrayı kım yazdıysa onunla beraber herkezın Gunahı boynuna bosver yani ; )

Güzeldi... :D

Geri