Allah'la konuşan adam

Hepsi böyle değil mi?
Burada nur yüz önemli daha çok kandırabiliyor.
Sonra diğer insanlarda olmayan özellikler uyduruluyor.
Al sana tarikat.
Amerika desteğini alırsa bu da büyür :)

hmm

şimdi uçar da bunlar tutun kaçmasın:D

yaziklar olsun bunlara da bunlara inanip dinleyenlerede.allah kuran'da demis ki"Eger biz bu kuran'i bir daga indirseydik o dag bile boyun eger,catlardi." bizim halkimiz allah'in kitabi dururken kalkip hacilarin,hocalarin..v.b soylediklerine,kitaplarina inaniyor.vallahi yaziklar olsun diyorum.hala dini kuran yerine insanlardan ogrenmeye calisiyoruz ve boyle cakallar bunun sefasini suruyor.sunlari bu ulkeden bir turlu kaldiramadik gitti.

soytarı bile bukadar iyi yapmaz adam tam cambaz:)

Şarlatan...! :angry

"ıhhhh!!! evet evladım kabul olmus." heheehehehe :D

ayrıca bundan da ergenekon dumanı cıkıyor gene. ulan bu ergenekoncular da milleti iyice salak sanmıslar, 28 subatın kopyasını yapıyor adamlar ya :D

arıya bie vahiy indiren rabbim İskender Evranosoğlunu niye es geçsin ki :))

Bu Gibi İslam Düşmanları Her Dönemde Çıktı ve Allah (C.C) Her Zaman Onları Kahretti.Bakalım Bu Cambaz Ne Zaman Yerle Yeksan Olacak.

adamı biri dürttümü neden ıhhhh yaptı anlamadım. Hehe. Lahevle hadi bu neyse bu soytarının peşinden gidenlere ne demeli. ıhhhh kabul edildiiiii. :)

bu herifin kayış kopmuş sanki içine bişiyler alıyor gibi ıhh diyor yazık temiz bi adama benziyor ama galiba gey bu bu adam

Vakti zamanında bu zat Bu ülkenin cumhurbaşkanı ben olacağım demişti. o videoyuda izlemiştim. Sonradan ergenokon davasında kullanıldığı iddiası çıktı. Merak eddiyorum gerçekten ergenokoncular bu kişiyi cumhurbaşkanı yaparmıydı??? Ve gerçekten azınsanmayacak müridleri ve teknolojileri var adamın uydusu bile var. Düşmanıda var tabi oda deccal tibette yaşıyormuş lord bilmem ne. tövbe tövbe

bunLarın üremesine kim yol açıyor gerçekten merak ediyorum..

Başlık VE Video Çok Rahatsız Edici Bu İnsanlar Kullanılmaya Hazır İnançsız İnsanlar

Arkadasım Bu Vıdeo ıcın Sana Tesekkur Ederım.
Hıc Gulesım Yoktu
Aynı Zamanda Tabıı Kı Dusundurucu
Bu Delılere ınananlar Da Mutlaka Cok Cahıl Ve Delıdırler
Allahın Hıkmetınden Sual Olmaz.
Boyle Delılerı Aramızda Yasatması Bızım ımtıhan Sorularımızdan
Seytan ınsan Damarındakı Kan Kadar Yakın

fetullahtan önce davranmış . ulan insan ilk baştabir ortam hazırlar fatullah gibi. hemen pat diye söylenirmi ?

Geri