Alman kanalında Türkiye rezil oldu

Gerçekten üzücü gerçekten..
Kul hakkı denen şey, bu duyguyu gerçekten taşısa herkez, Almanlar da bu fırsatı nereden bulacaktı..? Bulamazlardı tabi
Ama bu insanların Alman kadına yaptıklarını Tüm Türklerin üzerine yıkmakda asla doğru değil!!

Hİç kusura bakmasın alman amcalarımız.

Turizmde calıstım neyin ne oldugunu gayet iyi biliyorum şimdi sıralayım.

1.Avrupalılar türkiyede nerden baksanız bedava tatil yapıyorlar, ben gelen müşterilerime sordugumda ne iş yapıyorsunuz diye çoğu ya öğrenci yada işsizlik maaşıyla geldim diyordu.

2.Otellere gittiğinizde erken rezarvasyon dahi yaptırsanız bi almandan daha ucuza kalamazsınız.Kendi memleketinizde kazıklanıyoruz

3.Ben ilk turizmde çalışmaya başladıgımda patronumla anlaştım, ben fahiş fiyattan mal satmam dedim tamam dedi zaten kazanıoz.Ben normal fiyatlarımı yazdım ve etiketledim.Sonra anladımki hiçbir turiste etiket fiyatından mal satamıyorum gelen turistler 10 euroluk mala 7 euro olurmu dio yoksa almıo, bende anlatamıorum fiyat etiket fiyatı die naptım çok geçmedi ben o etiketlere kafadan 5 euro daha ekledim, gelene 5 euro indirim yaptımmı kral oluodu onlara göre halbuki aynı fiyattan satıyorum

4. Madem bu kadar şikayetciler gitsinler ispanyada yapsınlar tatillerinide göreyim ben onları kac gün kalabiliolar orda.

Alman amca tekrar kusura bakma ama seninde işine gelio Türkiye'de tatil yapmak, beğenmiyormusun yallah.

Gece gece kızdım yahu :D

yeah aynen dostum. olay budur. o türkiyeye gelen kadın kamera oldugundan pazarlık etmemıs yoksa ben pazarlık etmeyen turist tanımıom. hem almanlar gelmesede olur ruslar bizi sever ruslar gelsin.

ya arkadaşlar gelsinler yada gelmesinler farketmez ama ben aynen NeCcko arkadaşa katılıyorum antalya da yaşıyorum belirteyim eğer Türkiye de isek ve eğer Türk isek bence Alman amclardan daha ucuza tatil ve alışveriş hakkımız olmalı bir rus, alman yada herhangi bir ülke vatandaşına sağlanan tatil fiyatları bizim insanımızdan daha uygun olmamalıydı yada tanınan ayrıcalıklar daha fazla olmamalıydı ama ne yazık ki bizim insanımız aynı mağazada yada otelde aynı hizmeti bulamaz durumda vahim.Ama şunuda belirtmeliyim bir insan tüccarsa Türkiye de kafasına yerleşmiş olan her yol mübah düşüncesi var yani tutturabildiğime satarım. Bilinmeyen şu ki kar atıyorum %20 tutulsa sabit olarak emin olun bu her yol mübah düşüncesinden daha fazla kar edecektir zaten buda ticari ahlak demektir. Yani ülkemiz tüccarları ve esnafının malesef ki ticari ahlakı bu kadar :(

almanlara karşı turizim imajımızı ciddi şekilde sarsmısız artık bunu değistiremeyiz ne yazık :(

Geri