Almanya maçını kaybetmemize sebep olan kim?

Almanya maçını kaybetmemize sebep olan kim?

• Kullanılan toplam oy
    219
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsveçli Hakem.. Umarım Çıban Çıkar Bi Yerlerinde (;

Ben rüştüyü koruyanlardan biriyim tamam hata yaptı ama adamı vatan haini ilan edemeyiz ki.

YAA şerefsiz hakem işte yaaa başka ne olacak

Rüştü+Alman sevdalısı Hamit

Alman sewdalısı hamit mi ??? Eğer o adam gerçekten alman sewdalısı olsaydı Alman milli takımında oynardı buna emin ol...

Hakemide geçtim sadece we sadece nedeni Rüştü dür...istediği kadar da rüştüyü savunsunlar görünen köy kılavuz istemez...

Alman sewdalısı hamit mi ??? Eğer o adam gerçekten alman sewdalısı olsaydı Alman milli takımında oynardı buna emin ol...

Hakemide geçtim sadece we sadece nedeni Rüştü dür...istediği kadar da rüştüyü savunsunlar görünen köy kılavuz istemez...

katılıyorum :goz:

ben de bjkliyim ama rüştüyü savunacak bidurum yok ortada. adm hatalı hatalı gol yedi tmm da .tüm suçuda ona atmak gerekmez .
hamitde alman sevdalısı değil olmadığıda ortada.
hakem çook kötüydü a.b.v. pis gevur.
ilk kez taktik, teknik çalışarak çıktığımız bi maçta yenilmek kötü oldu.S
oyuncu eksiğimizde çok etkiledi oyunu tabi kazım ın yerinde hamit ,hamitinde yerinde bi emre çok şeyi değiştirirdi sanki
önümüzdeki maçlara bakacağız :D

Nasıl izlersin maçı bilmem, Hamit her zaman ki gibi miydi? Gol atmamak için elinden geleni yaptı. Aç gözlerini biraz.

Zaten bütün Türk sevdalıları yurtdışında.
:goz:

Arkadaslar olan olmus son dörde girmisiz daha suclu aramanin bi anlami yok. kupadan once biri bize yari finalde almanlara eleneceksiniz deseydi Keskeeee derdik ama simdi kimse memnun degil. Tabiikide Biz hakettik ama olan olmus ...

bencede Rüştü çok hatalıydı ama collin kazımın turnuva boyunca ne yapmaya çalıştığını anlayabileniniz var mı? orta sahayı ayhan'a veren terim acaba yıldıray'ı unutabildi mi ? turnuva boyunca hiç şans vermediği uğuru gol atarken ve canını dişine katıp oynarken izleyen terim çok mu suçsuz..
Keza rüştü bugün hata yaptıysa volkan bey çek maçında yaptığı terbiyesizlikle gurur duyuyormu?

Bazıları Heryerde Komplo Teorisi üretiyo Hayranım Onlara:)

Mac Oyle Bir Sebebten Kaybedilmez Hatalar Birleşir Yanınada Hakem Tuz Biber Olur öyle Kaybedilir.

Ayrıca Hamit Herzaman Ki Gibi Oynamadı Dogru çünkü Her Zaman Ki Mevkisinde Oynamıyodu Ondan Olabilir Bilmem Farkettiniz Mi Yada Millete Macı Seyretmedi Diyenler Macı Seyretti Mi Adamın Mevkisi Sag Acık Yada Sag Iç Adam Göbekte Top Dagıtma Görevi Aldı

Bigi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi OlmaK Iyi Bir Sey Değil

Gelip Burda Canlarını Dişlerine Takan Futbolcularada O Sevdalısı Bu Sevdalısı Demek Hiç Hoş Değil

Bin Düşünelim Bir Konusalım

Her Yerde Herkesin Vebalini Almayalım

Elimizi Vicdanımıza Koyalım

Hadi Iyi Forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri