Almanya maçını kaybetmemize sebep olan kim?

Almanya maçını kaybetmemize sebep olan kim?

• Kullanılan toplam oy
    219
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rüştüye Yıkmayalım Suçu..Hakemde de Vardı İb.elik.Şansta Almanlardan Yanaydı..

bence hepsi hatalı bu bir takım oyunu... rüştüde hatalı hakemde oyuncularda... yapacak bir şey yok... zaten oraya kadar gelmemiz şanstı..

volkanın hatası bence o hatayı yapıp kırmızı kart almıcaktı en baştan volkan cezalandırılmalı

idammı edelim ne cezası bu :vur

hakem + rüştü + rüştünün kaleye geçmesine sebebiyet veren profesyonelleşememiş volkan

çok gereksiz toplara çıktı penaltılara kalsak bile yenileceğimiz kesindi

rüştü ve hakem yüzünden ama hakem payı daha çok

Bence de ön planda hakemin yanlı kararları var Rüştü'de o kadar tecrübesine rağmen o topa o kadar çıkmamalıydı bence.......

Bence Semih'tir. Golü erken attı. Golü 5 dk. geç atsa Almanlar karşılık veremeyip, maç berabere bitecekti. Biz de sonunda finale çıkacaktık.

herkes rüştü diyo bence herkeste hata vardı.başta teknik heyet.rüştü ben bildim bileli böyle çıkışlar yapar.yurtdışına yedek gittiği sezon ve akabinde geçen sezonlarda kendini harap etmiştir.biz burda konuşuyoruz hırvat maçında rüştü yine ters bi çıkış yapmıştı.bunu görmemek için salak olmaya gerek yok.madem okadar çok para alıo bizim teknik heyet kaleye tolgayı soksalardı.
şimdi rüştüye sallayanlara diyorum genç ve çokta tecrübeli olmayan tolga geçseydi ne olurdu???

bisürü önemli oyuncu olmayınca kaybımız gayet normal oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri