Alt Yazı İsteklerinizi Burdan Alalım..

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Alt yazı isteklerinizi bu başlık altından yapabilirsiniz.

Not: İstediğiniz alt yazıların kac cd ve kac fps olduklarınıda belirtirseniz elinizdeki filmlerle senkronu açısından daha iyi olucaktır.

slm dark_angel altyazılar bölümüne the new world isteğinde bulundum fakat burayı yeni açtın sanırım. bu filmin alt yazısını arıyorum yardımcı olursanız sevinrim..... (film 1 cd.... 23.976fps)

scotto' Alıntı:
slm dark_angel altyazılar bölümüne the new world isteğinde bulundum fakat burayı yeni açtın sanırım. bu filmin alt yazısını arıyorum yardımcı olursanız sevinrim..... (film 1 cd.... 23.976fps)

piyasada ingilizce sub. na bile rastlamadım ingilizcesini bulsam bi şekilde uğraşır çevirmeye çalışırdık ama ne yazıkkı yok.

The Dark Hours altyazısı var mı?

Genelde istekte bulunmam yalnız, "The Dark Hours" filminin türkçe altyazısını arıyorum

alt yazı sitelerinde bulamadım,yardımcı olursanız mutlu olurum

turkcesı ne yazıkkı yok bende bulamadım yanı :)

Ayrıca konunun yerı burası degıldı ama neyse

hata olmuş,özür dilerim

TSM , filmin alt yazılarını buldum hem de 2 tane fakat Türkçe değil . biri arapça diğeri ispanyolca

Uzunefe,o diller mevcut.Filmi çok önce indirdim türkçe altyazısı yok nette sanırım

ilgin için sağol

Madagaskar tr altyazısı

selamunaleyküm arkadaşlar dün burdan madagaskarı indirdim ama film ing.bana bu filmin tr alt yazısını birde filme tr alt yazıyı nasıl ekleyeceğimi anlatabilirmisiniz?

şimdiden teşekkür ederim.Allah razı olsun

ASselam

2 cd mı tek cd mı bılgı verırsen bıraz?

Allah razı olsun birde bunları nasıl filme yerleştireceğimi söylersen tam olsun:)

House Of The Dead 2

Arkadaşlar banabu filmin alt yazısı lazım filmi indirdim alt yazı hiç bir yerde bulamadım ispanyolcası var... İlgilenen arkadaşlar varsa sevinirim...

Cradle Of Fear TÜrkÇe Alt Yazi Ariyorum

CRADLE OF FEAR TÜRKÇE ALT YAZI ARIYORUM.. ama hiç bir yerde yok..
yardımcı olursanız sevinirim..

Hostel Altyazisini ariyorum

Yaw Arkadaşlar ne zamandir Hostel için Altyazı arıyorum bi yardimci olabilirmisinz

fps nedir? kaç cd?

Geri