Alt Yazı İsteklerinizi Burdan Alalım..

arkadaşlar final destination 3 filimin alt yazısını arıyorum yardımcı olurmusunuz
2 cd 25 fsp

the new world

ya 1 ay once the new world u indirdim 2 cd lik olanı ama turkce altyazısı yok hiç biryerde bulabilirseniz cok sewinirim:)

dostlar bana big mommas 2 lazım bi yardımcı olursanız sevinirim

selam milleeett...

:D sevgili dostum.bana final destination 3'ün altyazısı lazım acab bulabılırmısın.şimdiden cok sağol.hayırlı forumlar herkese...:D pardon millet.varmış.cok özür dilerim._gerilla_21_ baba cok sağol allah razı olsun.

:hhman:

The acid house

gardaşlar, "The Acid House" filminin altyazısını arıyorum?

Arkadaşlar bana geçen üst komşu film verdi filmin adı ripper miş div-x bi film tek parça bana bunun altyazısını bulabilirmisiniz.Film çok güzele benziyo ziyan olmasın .Filmle ilgli başka ayrıntı gerekiyosa yönetmen oyuncular gibi onlarıda verebilirim.
şimdiden teşekkürler...

hostel filmine bi alt yazı istiyorum dili bile önemli değil artık yeterki alt yazı olsun işitme engelliyimde

Ripper için hala bi umut yokmu .Cdyi kırayım mı yaw bulunmazmı bu meret :D

arkadaşlar ice age the meltdown un alt yazısı lazım ingilizcesi var internette bi el atarsanız sevinirim fsp ne demek nasıl bakılıyo bilmiyorum özür dilerim

V FOR VENDETTA ! varsa lütfen ya :( türkçe dışında her dilde alt yazı var ya lanet olsun :S

ultraviolet ???
bulursanız çok sevinirim

the hitchhikers guide to the galaxy xdiv tek cd türkçe / ingilizce arıyorum

dark water.dvd.rip in altyazısı lağzım.bulursanız sevinirim...

Merhaba Arkadaşlar,

Big Mommas House 2 (2006) TS KVCD Tek CD Bu filmin türkçe altyazısını arıyorum

LeProfBABA

Geri