CraitChiK' Alıntı:beyler crank filminin alt yazısı lazım
beyler crank filminin alt yazısı lazım
ra6esoul' Alıntı:1925 yapımı "The phantom of the opera" için altyazı arıyorum..
29 fps.. tek cd..
türkçesi olmazsa ingilizcesine de razıyım.. çaba gösterenlere teşekkürler şimdiden..
huzzik' Alıntı:slm ya arkadaşlar korkun bir film 4 ün alt yazısı varmı indirdim o kadar boşa gitmesin birde nasıl eklerim
CraitChiK' Alıntı:beyler crank filminin alt yazısı lazım
beyler crank filminin alt yazısı lazım
carlito1brigante' Alıntı:banada crank altyazı lazım...
doa_11' Alıntı:selamın aleyküm.
arkadaşlar epeydir CRANK ın altyazısını arıyorum ama bulamadım.bana bi yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.
sonyerli' Alıntı:arkadaşım x men 3 filminin alt yazısı da bana lazım.yardımcı olursan sevinirim.
sonyerli' Alıntı:bana x men 3 ve life is beautiful (hayat güzeldir) filmlerinin türkçe alt yazıları lazım ilgilenen arkadaşlara şimdiden tşk ederim.
Sq0oLd' Alıntı:room 6 tukce alt yazı lazım acele...............
Biraz geç olmuş ama buradan alabilirsiniz istediğiniz altyazıyı.scotto' Alıntı:slm dark_angel altyazılar bölümüne the new world isteğinde bulundum fakat burayı yeni açtın sanırım. bu filmin alt yazısını arıyorum yardımcı olursanız sevinrim..... (film 1 cd.... 23.976fps)
dwyane' Alıntı:ya bırısı bana nolur gorevimiz tehlıke3 fılmının altyazısını bulsun turkçe öldum bıttım aradım her yerı yok elınde olan warsa lutfen koysun arkadaşlar
dwyane' Alıntı:ya bırısı bana nolur gorevimiz tehlıke3 fılmının altyazısını bulsun turkçe öldum bıttım aradım her yerı yok elınde olan warsa lutfen koysun arkadaşlar