Altaylı, Kılıçdaroğlu'nu Terletti

Katalog suçlar... Biriside çıkmış diyor ki onun suçlu mu suçsuz mu olduğunu bilemezsin. Suçlu diyemezsin ama suçsuzda diyemezsin.
Masumiyet kalilesi diye bir olay vardır. İddaa edilen suçlar kanıtlanmak zorundadır. Kanıtlanana kadar sanık suçsuzdur.

Bilmeniz gereken bir mevzuda şudur. Biri gazeteci biri doktor olan şahsiyetlerden bahsediyoruz.
Adamlar üç yıldır hapisteler ve gerekçeli redetmemizin açıklaması delillerin karartılma şüphesi. Dışarıda delil mi kaldı? Acaba daha kaç kişiyi daha içeri atacaklar?

Almanyada nazilerde iktidara demokrasiyle gelmişti. Bunu unutmayın. Hitleri führer ilan edende almanlardı. Bedelini ağır ödediler. Dikkat et EY KAVM-İ TÜRK bedeli ağır olur.

Gazeteci daha önce serbest bırakılmış sonra tekrar içeri alınmış. Bilin bakalım nerede yakalanmış? Evinde... Demek ki kaçma şüphesini çürüttük. Çok komiksiniz.

Ülkenin düştüğü durumda gerçekten çok komik.

Birileri birilerinin vekil listelerinede karışır oldu. Böyle olacağı belliydi. Napalım göstermeseydiniz aday diyorlar. Akılları sıra sıyıracaklar.
Millet seçti onları oraya. Onlar bu milletin vekilleridir.
Bu dava hukuk davası olmaktan çıkmıştır. Bu dava milletin davası olmuştur. Şunu iyi bilin ki eğer bu şahsiyetler temiz insanlar olmasaydı bu gün CHP barajı bile aşamazdı.

Millet kendi kararını verme yetisine sahiptir. Yemin etmesinler. Bu düzenin temsilcileri değiller. Bu düzene ben vekil seçmedim hiç birini. Eğer yol arkadaşları bir bütün olarak o meclise giremezse kimse yemin etmesin. Ettikleri gün bana bağlılıklarını yitirirler.

CHP'nin bundan sonra atacağı tek adım kalmıştır.

SİNE-İ MİLLET

Cαη;5362884' Alıntı:
b_clonel ;

Seni son zamanlarda sık görmeye başladım ve hiç hoş karşılamıyorum. Açtığın konularda ciddiyet yok. Varsa yoksa AKP yanlısı söylemlerle bir polemik ortamı oluşturup ona buna laf sokmak. Hoş bunu da beceremiyorsun.

Konuna gelince;

Kılıçdaroğlu'nun hep aynı cevabı vermediğini akıl ve mantık sahibi kişiler anlayabiilr. Eğer türkçen iyise o yazıyı okurken cümle benzerliklerinin aslında farklı söylemler içerdiğini görürsünüz.

Kılıçdaroğlu söyleceklerini önceden hazırlamıyor. Ülkenin sorunu neyse, söyleyeceği şey hangi konudaysa o konuda hemen cevap veriyor bi nevi hazır cevaplılık diye biliriz(kötü anlamda değil)

Hadi gelin Erdoğan'a bakalım. Seçim propaganlarında hepimiz gördük adamın ekranı sönünce konuşamayıp laflarını tekrarladığını, ezbere konuştuğunu.

Bir ülkenin Başbakanı ülkesi adına vereceği vaatleri ekrandan okuyorsa vay bu milletin haline!

Ama bizim Başbakanımız farklı yerlerden yönetildiği için yazısı geç gelebilir ekrana bak onu unuttuk =)

Ha bu arada Erdoğan'ın 45 saniyede nasıl çark ettiğini görmek istersen gir youtube'a izle =)

Bu sana bundan önce & sonraki açacağın konular için son cevabımdır.

Çünkü ben ne söylersem söyleyim, söylediğim şey senin anladığın kadardır ki anladığını hiç sanmıyorum neyse =)

Vala hoş karşılanıp karşılanmamak gibi bi düşüncem yok, umrumda da değil zaten. Sen nasıl Ak Parti'yi eleştiriyorsan, sende bu hak varsa, bende Chp'yi eleştiriyorum. Bu kadar basit.

Bu arada Kılıçdaroğlu aynı cevabı vermedi ha..? Yorum yapmak istemiyorum. :001_huh::thumbdown: :sneaky2:

Başbakan konusuna gelince; arkdaş gidersin yeni bir konu açarsın sende orada eleştirirsin. Gelipte burada konuyu değiştirmenin, sabote etmenin alemi yok. Ayrıca sağ duyulu davranıp uzatmayacağını düşünüyorum. Ayrıca benimle ilgili yazacağın , söyleyeceğin bir şey varsa özelden yazarsan sevinirim. Teşekkür ederim.

Adamlar hukuk, demokrasi, özgürlük mücadelesi veriyorlar. Sonuna kadar destekliyorum. Halkın haklarını savunuyor diye bi de suçlu duruma düşüyor. Yazık ya çok yazık.

Ayrıca şöyle bir şey var. Buradaki herkesi alıp suçsuz olduğu halde sizi 10 yıl hapiste tutup yargılama yapabilirler. Bu nasıl demokrasi, özgürlük, hukuk anlayışıdır? Herhalde bu AKP'ye göre ileri demokrasi oluyordu değil mi?

Seni evinden alıcak 10 yıl sorgulayacak ve sana ne suçtan yargılandığını söylemeyecek böyle saçma sapan şey olur mu.

Ak partililere sesleniyorum. Böyle birşey başınıza gelse naparsınız?

o yazının font'unu küçült abisi

emrin olur kabadayı abi

sanırım sen bu forumun kabadayısısın

gözüne bukadar batacağını bilseydim hiç büyütürmüydüm o yazının fontunu

kusurumuza bakma artık bidaha kine olmaz kabadayı abicimmmm

merakımdan soruyorum,sürekli işlenen faili meçhul cinayetler veya bir yerde alevilerin yakılması,başka bir yerde sunnilerin öldürülmesi,neden bitti, acaba!!! ergenekon içerde diyemi?

emrin olur kabadayı abi

sanırım sen bu forumun kabadayısısın

gözüne bukadar batacağını bilseydim hiç büyütürmüydüm o yazının fontunu

kusurumuza bakma artık bidaha kine olmaz kabadayı abicimmmm

forum kurallarına yasak büyük font. 1-2 yerde gördüm büyük font yazılarını. yazmadan önce forum kurallarının okunması gerektiğini artık 1-2 yaşında azından salya akan çocuk bile bilirken senin bile bile yapmaman benim böle davranmamı gerektiriyo. insana insan gibi davranıyoruz, kim nası hakediyosa öyle

forum kurallarına yasak büyük font. 1-2 yerde gördüm büyük font yazılarını. yazmadan önce forum kurallarının okunması gerektiğini artık 1-2 yaşında azından salya akan çocuk bile bilirken senin bile bile yapmaman benim böle davranmamı gerektiriyo. insana insan gibi davranıyoruz, kim nası hakediyosa öyle

Forum kurallarını bilmemiş olabilirim bilsemde unutmuş olabilirim ama bu sana terbiyesizlik küstahlık yapma hakkını vermez

forumun kuralları olduğu kadar birde şikayet bölümü var.

yorumumda kurallara uymayan bir durum olduğunu düşünüyorsan herkes gibi sende şikayet bölümünü kullan, küstahca hitab etmeyi değil.

Forum kurallarını bilmemiş olabilirim bilsemde unutmuş olabilirim ama bu sana terbiyesizlik küstahlık yapma hakkını vermez

forumun kuralları olduğu kadar birde şikayet bölümü var.

yorumumda kurallara uymayan bir durum olduğunu düşünüyorsan herkes gibi sende şikayet bölümünü kullan, küstahca hitab etmeyi değil.

canım böyle hitab etmek istedi. insan olanı şikayet bölümüne şikayet ederim gerekirse. bazı durumlarda kendim terbiye etmeyi seçiyorum

canım böyle hitab etmek istedi. insan olanı şikayet bölümüne şikayet ederim gerekirse. bazı durumlarda kendim terbiye etmeyi seçiyorum

Yazdığım o sille-i tokat lafı senin suratında patlamış anlaşılan . saçmalıklar içinde debelenip duruyorsun. o kadar zoruna gideceğini bilseydim sana bir kıyak geçer yazmazdım o lafı

tekrar söylüyorum o yorumumdan rahatsız olduysan ki debelenip durduğuna olmuşsun gidersin ilgili bölüm neresi ise yazının fontu büyükmüş bahanesi ile şikayetini yazarsın olur biter

Yazdığım o sille-i tokat lafı senin suratında patlamış anlaşılan . saçmalıklar içinde debelenip duruyorsun. o kadar zoruna gideceğini bilseydim sana bir kıyak geçer yazmazdım o lafı

tekrar söylüyorum o yorumumdan rahatsız olduysan ki debelenip durduğuna olmuşsun gidersin ilgili bölüm neresi ise yazının fontu büyükmüş bahanesi ile şikayetini yazarsın olur biter

hmm senin eğitimin biraz uzun olcak. ama emin ol sonunda insan olmaya yakın bişey haline getircem seni

hmm senin eğitimin biraz uzun olcak. ama emin ol sonunda insan olmaya yakın bişey haline getircem seni

afferin la sana

inan ki beni gülümsetmeyi başardın. bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrar ediyorsun tamam seni bu durumdan kurtaracağım

senin böyle bozuk plak gibi sarmana sebep olan ve de fontunu bahane ettiğin ama gerçekte suratında şamar etkisi yapan o yorumu tamamen kaldıracağım çünkü bu şmarın etkisi seni gitgide sersemleştiriyor

her ne kadar bozuk plak halin beni gülümsetsede bu forumda yönetici yapılmış birisinin düştüğü bu duruma üzülmeye başladım daha doğrusu senin için değilde forum adına üzüldüm

not: ben elimden geleni yaptım ve bundan sonra senin düzeyine inip sana cevap vermeyeceğim.bundan sonrasını sana görev veren forumun patronları düşünsün bana ne yaavvv

afferin la sana

inan ki beni gülümsetmeyi başardın. bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrar ediyorsun tamam seni bu durumdan kurtaracağım

senin böyle bozuk plak gibi sarmana sebep olan ve de fontunu bahane ettiğin ama gerçekte suratında şamar etkisi yapan o yorumu tamamen kaldıracağım çünkü bu şmarın etkisi seni gitgide sersemleştiriyor

her ne kadar bozuk plak halin beni gülümsetsede bu forumda yönetici yapılmış birisinin düştüğü bu duruma üzülmeye başladım daha doğrusu senin için değilde forum adına üzüldüm

not: ben elimden geleni yaptım ve bundan sonra senin düzeyine inip sana cevap vermeyeceğim.bundan sonrasını sana görev veren forumun patronları düşünsün bana ne yaavvv

bak hemen etkisini gösterdi adam oldun 2 dakkada. böle devam et gözüm üstünde

yavv bu partinin başına mumla arayıp bulup getirdikleri adam ancak bu kadar olur :) deniz baykalı özledim

Geri