alternatif biri mi; evlenmek istediğiniz kişii mi??

MiKeRiNoS

New member
Reaction score
0
arkadaslar size bişi danışmak istiorum. sevgiliniz var gayet ciddisiniz ve evlenmeyi düşünüosunuz. yaşınız daha ufak (18-19)
sevglinizle ne kadar ileri giderdiniz? benim başımdan bi olay geçti ve ben kaybettim sevdiğimi. arkadaslarıma sordugumda başka bi kızla da çık onunla eglen ciddi olanla böle şeyler yapma derlerdi. ama ben evlencem kızla yaşamak istiodum herseyı. aaa sakın yanlıs anlamayın bu sözlerimi.(öpüşmek, sarılmak,vb.. çok aşırı deil yane..) böle düşündüğüm için ortada kaldım. belkide arkadaslarımın dedıgı gıbı yapamalıydım belkide halaa sevdıgımle beraberdım. ama bana ters bi başkası..hem evlencem kıza saygısızlık benceee..! böle yapan arkadaslarım vardı 'ben ciddi olana dokunmuyom bile ama başakalarıyla geziom istediğimi yapıom' derdi. ama bi yerde haklı sayılırlar sonuçta erkeğiz..!

siz olsanız napardınız?? bi çok arkadasın başına gelmiştir. alternatif bi kız mı yoksa evlenmek istedıgınız kişi mi???? :eek:

hımm erkek arkadaslar yazarsa daha ii olur. çünkü derdimi en ii erkekler anlar..!!
kız ark.a yazmayın demioz tabe.

bi kız olaraq genel düşüncem şuqi; eğer erkek olsaydım kendini kullandıran bi kızla asla ewlenmezdim..hani aşık olduğu için bazı tawizler weriyo diyebilirsiniz ama bugün banaysa benden önce başkasına da aynı tawizleri wermiş olabilir..ztn gerçeqten sewen kişi bi kıza böle şeyleri yapmamalı..oldu da anlaşamadınız kızın düşeceği durumu düşünmen lazım..gerçi böle şeyleri qimse taqmio artıq ama nys..

1. el bayanlar İN 2., 3., 4. ... el bayanlar OUT :D ;)

SAYGILAR + SEWGİLER ;)

arkadasım kimsenin duygularıyla oynama derim, oynamak hoplayıp zıplamak için alternatif aramak kişinin acizliğini gösterir. Dogru kişiyi ara, ararken de olayları akışına bırak ;)

arkadaşım isteklerini anlıyorum her erkek ister ancak bu karşı tarfataki kıza saygısızlıktır.Birde şu taraftan düşün bu kızda seninle ciddi düşünüyo ve senin yanlış anlıyacağını düşünüp arzu ve isteklerini başkasıyla gideriyo senin yapmak istediğin gibi banlıyosun hayatta herşey karşılıklı seversen sevilirsin saygı duyarsan duyulursun

Gençligin Verdigi Bi Heves Seninki Ben Sana Söyleyeyim Böyle Düşündüğün Sürece Mutlulugu Bulamazsin önce Saygi Sonra Sevgi Unutma

blue_crazy' Alıntı:
arkadasım kimsenin duygularıyla oynama derim, oynamak hoplayıp zıplamak için alternatif aramak kişinin acizliğini gösterir. Dogru kişiyi ara, ararken de olayları akışına bırak ;)
arkadasım ben gayet ciddi düşünüodum hatta evlenmek istedıgımı söledim. bu seferde kız bunu istemedi. ortada ben kaldım. yaf bu sevgi işlerinden yana hiç istediğim olmuyo. zaten bu kızların ne yaptığı ne yapmak istediği belli olmuyo. bi gün 'sen benim herşeyimsin senden başka kimseye bakmıyorum' der. bi ay sonra bakmıssın kafede oturmuş yanındaa bi başkasıı..

ya bunlar bi insanın başına gelinceee ne sevgi ne saygıı kalıyo hiç birine inanmaz oluyomuş.. bunu anladım..:eek:ut:

Geri