muhtemelen bu konudan sonra raporlar destansı bi havada geçecek ve yetkililer iyi olanları buraya taşıyacaklar..
komik resimlerde bir konu içindeki resmin linki patlamış ve resim yerine user posted image yazıyor..
rapor: userin imajını çizmişler abi.. posta koyuyo imaj linki
ha
yine komik resimlerdeki user posted image olayına atılan rapor
sanırım burdaki görsel de hakkın rahmetine kavuşmuş..
ruhuna fatiha okumak için tüm yönetim eşrafını musalla taşının önüne davet ediyorum.. çocukları avludan çekelim.. abdestsiz moderasyon yapmayalım.. :saskin
sürekli hatalı konularda rapor yollayan birinin herhangi bir bildiri durumu:
sıradaki işlemi urfa da vatani görevini yapmakta olan kuzenim çağlar için istiyorum.. :clap
rapor penceresinin donanımsız olmasından dolayı smile konusunda çekincesi olan birisinin yolladığı rapor:
hatalı konu.. kilitlenmesi gerekebilir
(ya bu arada raporlarda ifadeler çıkıyor mu acaba çıkmıyorsa çıkma teklif edicem :saskin )
daha önce verilen konu raporlarından birisi:
linkteki konu daha önce verilmiş.. bi biz dikiş tutturamadık zaten.. ekonominin halini görüyorsunuz değil mi? dolar aldı başını gidiyor, euro tavana çıkmış.. halkın refah düzeyi eksilerde gidiyor ama maşallah verilen konular birdaha birdaha patır patır geliyor.. kınıyorum efendim bunları.. bol keseden konu açmak da neymiş? tüketim toplumu olduk iyice.. bla bla bla..
ha
kırık link bir konu için yollanan rapor
linkteki konuda bulunan linkler kırık, çürük. çarık.. hackhell'i sağlam bilirdik, onda da çürükler varmış.. peeehh (yönetime laf sokmaya meyilli ayrıcana :saskin )
anticilik görmüş ve rapora abanmış birisinin bildirisi
a.q. ben bu postu yollayanın
hani anticilik yoktu lan i.ne fenerli yapmış işte anticiliği.. aziz yıldırım'ın örk'sine ≥Æ©@&%,2∏§ÂÙ‡>D9"$"
şakacı user: houston rapor veriyorum eki eki
realist user: bu konu kapatılmalı!
sürrealist user: üyeliğimi iptal edin
çaylak user: resimler çok güzelmiş eline sağlık (mesaj yazıyor aklınca.. hayır bir kere değil 30 kere gönderiyor adam.. malum mesajı çıkmıyor delleniyor )
ispikci user: bu herif hep böyle hata yapıyor bakın ben sişzin yerinizde olsam ...
sevişgen user: (ulan keşke bütün userlarımız böyle olsa )
pisişik user: sizi mahkemeye vericem (şaka sanıyosunuz ama bize böyle raporlar geliyor)
müslüman user: allah belanızı versin
ha
hristiyan user: tanrının cezaları..
bedduacı user: gözünüz kör olsun.. boyunuz posunuz devrilsin.. pipiniz kalkmasında sevişemeyesiniz inşallah (oha be bir insanın üzerine bu kadar gelinmez ki :saskin )
bilinçli user: bu konu hede hödö linkinde verilmişti. locked plsss.. :victory
çoban user: bu konu verildi abı kitleyon gelırkende koyunları cevırsenıze kacmıs i.neler :melek
yalaka user: abi bu konu verilmiş sayılmaz aslında sız gorurdunuz ya ben soyleyım dedım yoksa sıze taparım yalarım hedehödö... :saskin
felsefık user: bu konu verildi ama hangımız bırer tane vermedikki bunnardan
ha
rapçi user: cezanın yeni albumunu alın :saskin
komik resimlerde bir konu içindeki resmin linki patlamış ve resim yerine user posted image yazıyor..
rapor: userin imajını çizmişler abi.. posta koyuyo imaj linki
yine komik resimlerdeki user posted image olayına atılan rapor
sanırım burdaki görsel de hakkın rahmetine kavuşmuş..
ruhuna fatiha okumak için tüm yönetim eşrafını musalla taşının önüne davet ediyorum.. çocukları avludan çekelim.. abdestsiz moderasyon yapmayalım.. :saskin
sürekli hatalı konularda rapor yollayan birinin herhangi bir bildiri durumu:
sıradaki işlemi urfa da vatani görevini yapmakta olan kuzenim çağlar için istiyorum.. :clap
rapor penceresinin donanımsız olmasından dolayı smile konusunda çekincesi olan birisinin yolladığı rapor:
hatalı konu.. kilitlenmesi gerekebilir
(ya bu arada raporlarda ifadeler çıkıyor mu acaba çıkmıyorsa çıkma teklif edicem :saskin )
daha önce verilen konu raporlarından birisi:
linkteki konu daha önce verilmiş.. bi biz dikiş tutturamadık zaten.. ekonominin halini görüyorsunuz değil mi? dolar aldı başını gidiyor, euro tavana çıkmış.. halkın refah düzeyi eksilerde gidiyor ama maşallah verilen konular birdaha birdaha patır patır geliyor.. kınıyorum efendim bunları.. bol keseden konu açmak da neymiş? tüketim toplumu olduk iyice.. bla bla bla..
kırık link bir konu için yollanan rapor
linkteki konuda bulunan linkler kırık, çürük. çarık.. hackhell'i sağlam bilirdik, onda da çürükler varmış.. peeehh (yönetime laf sokmaya meyilli ayrıcana :saskin )
anticilik görmüş ve rapora abanmış birisinin bildirisi
a.q. ben bu postu yollayanın
hani anticilik yoktu lan i.ne fenerli yapmış işte anticiliği.. aziz yıldırım'ın örk'sine ≥Æ©@&%,2∏§ÂÙ‡>D9"$"
şakacı user: houston rapor veriyorum eki eki
realist user: bu konu kapatılmalı!
sürrealist user: üyeliğimi iptal edin
çaylak user: resimler çok güzelmiş eline sağlık (mesaj yazıyor aklınca.. hayır bir kere değil 30 kere gönderiyor adam.. malum mesajı çıkmıyor delleniyor )
ispikci user: bu herif hep böyle hata yapıyor bakın ben sişzin yerinizde olsam ...
sevişgen user: (ulan keşke bütün userlarımız böyle olsa )
pisişik user: sizi mahkemeye vericem (şaka sanıyosunuz ama bize böyle raporlar geliyor)
müslüman user: allah belanızı versin
hristiyan user: tanrının cezaları..
bedduacı user: gözünüz kör olsun.. boyunuz posunuz devrilsin.. pipiniz kalkmasında sevişemeyesiniz inşallah (oha be bir insanın üzerine bu kadar gelinmez ki :saskin )
bilinçli user: bu konu hede hödö linkinde verilmişti. locked plsss.. :victory
çoban user: bu konu verildi abı kitleyon gelırkende koyunları cevırsenıze kacmıs i.neler :melek
yalaka user: abi bu konu verilmiş sayılmaz aslında sız gorurdunuz ya ben soyleyım dedım yoksa sıze taparım yalarım hedehödö... :saskin
felsefık user: bu konu verildi ama hangımız bırer tane vermedikki bunnardan
rapçi user: cezanın yeni albumunu alın :saskin