Alyansınız nasıl olmalı?

böyle tehlikleli konular açmayın ama ya. olanı var olmayanı var dimi ama ;)

Kardeşim ben kuyum atölyesinde çalışıyorum bana aklından geçenleri anlat sana istediğin alyansı yapayım NO PROBLEM çünkü bu benim işim :D

......................................

süpriz yapmayın bu konuda ben yaptım taze daha acısı :hhuzgun gerçi kızlara yapın biz mutluluktan kendimizi kaybettiğimiz için bakmayız öyle şekle fln :hhuzgun

CiCos' Alıntı:
süpriz yapmayın bu konuda ben yaptım taze daha acısı :hhuzgun gerçi kızlara yapın biz mutluluktan kendimizi kaybettiğimiz için bakmayız öyle şekle fln :hhuzgun
biraz saçmalamışın ama neyse... şekli için mi pürüz yaptım... şimdi açmayalım burda kapanan konuları... sen ne için pürüz yaptığımı biliosun...

sağ eller havaya pırlantalar buraya
(alyans diyince aklıma bu geldi napim:)

iyi yakşamlar arkadaşlar bana yardı cı olan kim se var mı lütfen bana yardımcı olacak biri si ben len konuş sun allah aşkına mesne adresimi veri yom lütfen ama lütfen acilen beni okuyan lar yada bu site hakkın da ona bişey demek istiyorum mesne adresim ........................... lütfen bana yardım cı olun

ya lütfen bana yardım cı olacak kimse yok mu
ya yemöin ediyonm önem li işim var allah aşkına beni ekle yin ya

arkadaşlar alyans dediğiniz şey beraberliğin bir nişanesidir. bence zarif , sade ve abartıya kaçmıcak bir şey olması uygundur diye düşünüyorum.

sıze bısey dıyım arkdaslar belkı bılen vardırrr dınımız de erkege altın haram bılmeyen varsa duyurulurr cafcaflı gümüs alyasn tercıhım dırr:)

нι¢ σℓмαмαѕı ∂αнα ιι вє

Geri