Ama hangisi?

azizbaba61

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar selam. Bir konu hakkında fikir birliğine varmak için açtık konuyu. Daha doğrusu çok düşündürdü beni bazı şeyler?

En iyi dosya paylaşım programı hangisi size göre? Ayrı programlardan aynı şeyleri aradığımızda aynı linkler mi geliyor? Bu işe yeni başlamış biri olarak cevaplarınızı bekliyorum..

Unutmayın ki bu site gerçekten bağımlılık yapar..

Bence arkadaşım Lime Wire en iyisi... Yanılmıyorsam aynı linkler gelmiyor. Seninle aynı programı kullananların linkleri geliyor...

PYRoMaNiaC' Alıntı:
Bence arkadaşım Lime Wire en iyisi... Yanılmıyorsam aynı linkler gelmiyor. Seninle aynı programı kullananların linkleri geliyor...

Aslında bende onu kullandım ama daha sonra ares kurdum aralarındaki fark şu: Lime wire inanılmaz hızlı indiriyor ares epey kasıyor ama ares daha fazla şey buluyor daha kapsamlı yani ama hızmı yoksa daha çok verimi

azizbaba61' Alıntı:
Aslında bende onu kullandım ama daha sonra ares kurdum aralarındaki fark şu: Lime wire inanılmaz hızlı indiriyor ares epey kasıyor ama ares daha fazla şey buluyor daha kapsamlı yani ama hızmı yoksa daha çok verimi

Bence ikiside olsa süper olur... Ama Lime Wire'ın kapsamı da beni memnun ediyo walla... Ne diyeyim ki..! Sen en iyisi ikisinide kullan... :)

ya bearshare en iisi ama bn kendi bilgisayarima kuramadim nasi olacak o is kredi karti sifresi fln istio onu bi anlatsaniz nasi olacaini

ben ares ve emule kullanıorum,bence 2 side süper,

ama,Lime Wire da mp3 te çok iyidir..

lime wire in üstüne tanımam kazaa ares hepsi hikaye hepsini denedim lime wire gibi olmazlar.. 4.10.7

Amacına gore cevap degişir. amacım mp3 indirmek ise hızı onemsersin ve de bence hız/içerik analizi yaparsan bearshare derim ben. ben limewire kurdum denemek için ve barıs manco yazdığımda 3 tane sarkı cıkmıştı :)
ama amacın film/full albüm/konser gibi yüksek boyutta döküman ise en iyi kaynak tabi ki e-mule. tabi port ayarlarını yaparsan ve de hız acısından çok fazla bir beklentin yoksa...
bearshare için programlar kısmında pro versiyonu var.
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=50047&highlight=bearshare

Geri