Amatör ama komk :)

Bu ne lan cok komik:D

Supeeeeeeeeeer ::durdurun mukemmel laaa.gülmekten karnıma krampon girdi aq zuhahaha:)

dostum önemli diil bunu yapan arkadaşlar manyak zaten.. Karnına kramponda girer voleybol topuda sen cok izleme bunu :D

Gram gülemedim ama neyse.. cesaretleri için tebrik ederim..

onu bunu bilmem bence cok iyi,sadece biraz net deil ama tabi asıl mesele komedi anlayısınızın ileri olmasıdır.:durdurun

atilay' Alıntı:
onu bunu bilmem bence cok iyi,sadece biraz net deil ama tabi asıl mesele komedi anlayısınızın ileri olmasıdır.:durdurun
+100 :durdurun

neyse isteyene komik gelsin istemeyene gelmesin kardeşim.yine de tesekkür ederiz izledigniz için.:hhcool

ya buna komik diye gülen arkadaşlar hiç içki içip eğlenmemişler... gayet sıradan bişi bu.. her rock dinleyen adam hayatında en az bi kere yapmıştır, tek fark kameraya çekcek kadar denyo bi bunlar çıkmış ona gülünebilir :D... Paylaşım için saol gülen güler o ayrı konu :=):)) tavsiyem bi rock bara gidin... bunlardan dolu :D

Komedi anlayışınıza bayıldım.. bögh..

Cezami' Alıntı:
Komedi anlayışınıza bayıldım.. bögh..

çok haklısın dostum..bu tür videolara gülenler muhtemelen mehmet eli erbile felanda gülüyodur...kameranın karşısına geçip soytarılık yapmanın adı mizah olmamalı...

Geri