amerikan güreşi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zanzara44

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar benim ibr isteğim olacak yeni bir bölüm açssak bölümün ismi amerikan güreşi

orda amerikan güreşine ait resimler videolar oyunlar ve amerikan güreşi siteleri yayınlansa nasıl olur web isteleri

çok rağbet görüceğini sanmıorum ama eğer cok ıstersen spor genel spor videoları gibi bolumlere konu acabılırsın

rağbet görebilir hele ki Flash tv de eskiden izlemiş olanlar için... rey mysterio JR. , Big SEXY, Hogan, Goldberg bide sunucuların Türk versiyonu oldu mu tadından yenmez...

sen wrestling
ben powerlifting
bir baska üyemiz martial arts
ohooo bunun sonu gelmez arkadasim
SimatiC'in dedigi gibi genel bir baslik yeterli

iyi forumlar

ya bakın ben size şunu diyeyim siz galiba amerikan güreşi diyince flash tv de çıkan amerikan güreşi videolarını anlıyosunuz

ben bu amerikan güreşinin haranıyım bu amerikan güreşinde milyonlarca şey değişdi mesal ric flair geçen sene emekli oldu ya bu bölüm açılırsa bennce üye sayımız ve hitimiz artar inanın

isterseniz şöyle birşey yapalım bu bölümü 1 haftalığına açalım çok tutarsa kalsın tutmazssa silersiniz o bölümü yani bir denem sürümü yapalım

Paylaşımlarınızı genel başlık altından yapabilirsiniz, ayrı bir başlık açılmayacak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri