ne gercegi birilerinin ordan kes burdan birleştir videoları ne zamandır gercek oluyo ayrıca su kanıtlarınızı biriniz yargıtaya götürün yaw adamlarda delil yokmus yardımcı olun hukuga ayrıca o videoların yalan oldugu ve daha nice videoların planlı bir şekilde yapıldıgı kac kere ispatlandı tek taraflı bakmayın olaylara tamam adamı sevmiyosunuz ama müslümana yakısmıyacak hareketler yapısunuz yalan oldugunu ya bilmiyosunuz yada bile bile yapıyosunuz bu veballeri nerde ödeyeceniz merak ediyorum.
ayrıca bu konuda tartısmak istemiyorum nede olsa sonuc değişmiyecek:goz:
Dikkat edersen hep aynı konular hep aynı tartısmalar siz sıkılmadınız.
ne yazarsan yaz konudaki son postum istersen sana bu Atatürkçü geçinen derneklerin yaptıgı oyunlarını kendi adamlarının bozdugu gizli kamerayla cekilmiş görüntüleri gösterebilirim
tavsiyem olaylarda her iki tarafında konusmalraını beyanlarını savunmalarını iddiaları iyi dinleyin farkında olmadan sizin milli duygularınızı kullanıp vebal altına sokuyolar.onların derdi Atatürk ilkelrini korumak kollamak değil:goz:
bende vatan severim bende vatan için canımı veririm ama göz göre görede milyonlaraca insanın vebalini bu işe gönül vermiş onlarca en az benim kadar vatan sever olduklarına inandıgım kişlerin vebalini alamam siz siz olun seriat gelicek laiklik gidiyo gibi safsatalarla vebal altına girmeyin hepsi düzmece milletin milli duygularıyla oynuyolar ne laiklik(tabi ahmet necdet sezer laikligi değil öz Atatürk laikligi) gider ne seriat gelir eger sen bunlara inanıyosan cık dısarı bak bakalım seriata uyugn yasayan kac insan göreceksin
hadi iyi forumlar
benım anlamadıgım bır sey var arkadsalar hem akp hakkında olsun hem hoca efendı ıle ılgılı olsun cıkan butun vıdeolara kopyala yapısrtr dıolar hıc bırının dogru olabılme ıhtımalını dusunmuyorlar dusunmuyorlar kı bu haldeyız karsı goruslu bırı olunca hemen dogrudur yapmıstr dıyorsunuz ama ısınıze gekene kopyala yapıstr yazı yazık
Saçmalamakta Bir Numarasınız
önce Siz Kendinizi Tanıtın Kime Hizmet Ettiğinizi Söyleyinde Sizin Kim Olduğunuzu Anlasınlar.
fethullahçı gladyo işbaşında hala faşizmin ayak seslerini duymuyormusunuz nerdeyse forumda akp aleyhine yazanları bile ergenekondan içeri alacaklar şerefi kanı bozuklar ama unuttukları şu ki yakında intikamımız çok korkunç olacak kemalin askeri 3 gün hapise girdi diye yılmaz sadece kini artar zamanı geldiğinde rüzgar döndüğünde cezayı daha acımasız keser bu onursuz vatansız dincilerin hiç bi yerde yeri yok,bu dünyada yok,öteki dünya zaten yok.
5)Öldükten Sonra dirileceğimize inanmak
6)Hayır ve şerri Allahü Tealanın yarattığına inanmak
benım anlamadıgım bır sey var arkadsalar hem akp hakkında olsun hem hoca efendı ıle ılgılı olsun cıkan butun vıdeolara kopyala yapısrtr dıolar hıc bırının dogru olabılme ıhtımalını dusunmuyorlar dusunmuyorlar kı bu haldeyız karsı goruslu bırı olunca hemen dogrudur yapmıstr dıyorsunuz ama ısınıze gekene kopyala yapıstr yazı yazık