Anıtkabir'e Gidip Başımı Açacağım

ne hale gelmişiz. müslüman bir ülkede kafir gibi yaşıyoruz. bu hale getirenler utansın.

örtünmenin hikmetini bilseydin, başını açöacağına örtünmen için gayret etmenin ne denli faziletlki birşey olduğunu anlardın...

Ne diyeyimki seni Vatanın haberi doğru ise allah seni ıslah eylesin...

Dogru soylemissin kardesim.

bize düşen iyiliği emredip kötülükten alıkoymaktır. her koyun kendi bacağından asılsada asılan koyunların hesabıda bizden sorulacaktır.

niye bir türbanlı kız anıtkabire gidemez mi? giderse provakatördür bunların gözünde...

hatta işi daha da ilerletip Türkiye nin ayıbı yaparlar. ayıp sizin kalbinizde yaşamayı seviyor.

buna sebep olanların utanması lazım :vur

yazık vallahi yazık Allah ıslah eylesin.

başını açıp giricem diyince biriLeri epey mutLu olmuş Atanın mezarını haçLa ziyaret edenler dolu onlara da karışsanıza :vur

mini etekle derdiniz bitti, şimdi de hac mı derdiniz. üniversiteleri ne sanıyorsunuz siz yol geçen hanı mı? sandığınız hiç bir şey girmiyor, giriyorsa yasaktır gizlidir, görüp şikayet etmiyorsan yine senin ayıbındır.

kızcağızımız türbana çıkarmakla değil, Anıtkabir mesajıyla cevabı vermiştir. helal olsun.

Başını acmak ıcın bu kadar neden bekledın diye sormak gelıyor? neden anıt kabırde acıyon atamız kalkıpta senı tbrk mı edecek.? sacma bir konuşma olmuş

29w92cn.jpg

Anıtkabir'e gidip başımı açacağım
Önce Anıtkabir'i ziyaret edeceğim, üniversitede başımı açacağım.

ÖSS’de Türkiye 9’uncusu olarak Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazanan ve günlük hayatında türban takan Hatice Koç, “Üniversiteye başlamadan önce Anıtkabir’i ziyaret edeceğim. Üniversitede başımı açacağım” dedi.

SİVAS BİRİNCİSİ TÜRKİYE DOKUZUNCUSU
Sivas Fen Lisesi mezunu olan Hatice Koç, ilk kez girdiği ÖSS’de sayısal-2 puan türünde 377 puan alarak hem Türkiye 9’uncusu hem de Sivas birincisi oldu.

PERUK TAKMAYACAĞIM, AÇACAĞIM
Bu başarısıyla büyük bir mutluluk yaşayan Koç, yıllardır verdiği emeğin karşılığını önemli bir üniversiteyi kazanarak aldığını söyleyerek, “4 yıldır üniversiteyi kazanmak için emek veriyorum. Şu anda üniversiteye başı kapalı olarak girmek mümkün değil. Eğer türbanımı takmakta ısrar edersem, bunca yıl verdiğim emeklerimin hiçbir anlamı ve değeri kalmayacak. Bu nedenle üniversiteye gittiğimde başımı açacağım. Peruk takmayı da düşünmüyorum” diye konuştu.

Kaynak / Vatan

Manen hassas arkadaşlarım, yapmayın bu bayan kardeşinizi aldığı kararından dolayı bir kalemde silip atmayın sakın sakın ha! Bakınız önemli bir şey hatırlatayım; hiçbir insan farzları terkettiğinde kafir olmaz, evet büyük günahkar olur. Mesela hiç namaz kılmasa ama "evet yaptığım doğru değil günah biliyorum fakat şimdi kılamıyorum ama inşallah en yakın zamanda başlıycam" dese kafir değil günahkar olur (tabi bir yandan ne zaman geleceği belli olmayan ecel ve bir yandan da hadisde geçen -namazı terk eden küfür ile arasındaki perdeyi yırtmak üzeredir- tehlikesine cesareti varsa) İşte yıllardır türbanlı kardeşlerim (derin imanlarından dolayı tabi ki kesinlikle takdir ediyorum) başlarını açıp okumayıp memleketteki bir çok mevkiyi ehli olmayan dini tanımaz, insana hizmetten anlamaz, ahlaki değerlerden yoksun vs vs kişilerin eline bıraktıklarından işte toplumdaki çözülmenin aslında ilk başladığı nokta oldu bu durum. Temiz güzel insanlar evlerine kapandılar anne olup aile kurdular. Ama biz her gittiğimiz yerde onları aradık. Hastane kuyruklarında ağzından küfürler saçan görevliler halkı sıraya ite kaka sokarken onları aradık. Kendilerine emanet edilen hasta ve yaşlılara tekme atarken gizli kameraya yakalandıklarında "ulan yok mu orada Allah için doğru bir insan" diye onları aradık. Sedyedeki kadının durumu çok acil olmasına rağmen nüfus kağıdı resmi türbanlı diye tedavi edilmeyip öldüğünde biz o insanları aradık oralarda. Sizin bütün çocuklarınızı hep manen eksik insanlar eğitti. Okullarda din adına bişey görmedik. Evimizde de görmedik. Halbuki çocuklar en çok okullarda kalıyorlar evlerinden daha çok. 30 sene sonra bir arkadaşım elimden tutmasaydı halim ne olacaktı benim. Bir insanın imanını kurtaran bütün bir insanlığı kurtarmış gibidir. Bu kardeşimiz de günaha girdiğini bilsin ama okusun, bir mevkiye yükseldiğinde oranın hakkını versin. Rabbim burayı bana lutfetti deyip görevini en güzel şekilde yapsın. Kendisine gelen hiç bir insanı da hiçbir şekilde giyim kuşamı ya da inancı sebebiyle ayırmasın. Oradan ayrılan her insan ona dua ederek ayrılsın. Kendisine gösterdiği ilgiden dolayı ateist ya da rockçı bir insanı bile şaşırtsın. Onlar da desin" biz bu kapalıları bişey bilmez, ülkeyi geren kişiler bilirdik. Hayret hayatımda ilk defa birinden bu kadar güzel muamele gördüm" diye. Bunu başarabildiği sürece başını açarak girdiği günahtan daha çok aldığı rıza duaları ve kazandığı sevaplar ilerde onu mutlu edecektir. Kendisini Allah' a emanet ediyor, girdiği bu zor yolda sabırlar ve sonunda sonsuz güzellikler diliyorum.

bu yasaları koyan atatürktür bilmem hatırladın mı ?

koyartken yanındamıydın ben yasaları koymasına şimdi laf ömı attım sen konuyu getirdin nereye bu benim kendi görüşüm ben oraya olumlu yazan arkadaşlara laf atmışmıyım tabi sen laf atana kadar

ah Atam ah bu millet seni anlamıyor bak hala baş örtüsünü tartışıyor ...

koyartken yanındamıydın ben yasaları koymasına şimdi laf ömı attım sen konuyu getirdin nereye bu benim kendi görüşüm ben oraya olumlu yazan arkadaşlara laf atmışmıyım tabi sen laf atana kadar

laf atmış oluyosun atatürke koyduğu yasalsara karşı geliyosun bide utanmadan huzuruna çıkıyosun

Geri