- Reaction score
- 0
ne hale gelmişiz. müslüman bir ülkede kafir gibi yaşıyoruz. bu hale getirenler utansın.
örtünmenin hikmetini bilseydin, başını açöacağına örtünmen için gayret etmenin ne denli faziletlki birşey olduğunu anlardın...
Ne diyeyimki seni Vatanın haberi doğru ise allah seni ıslah eylesin...
buna sebep olanların utanması lazım :vur
yazık vallahi yazık Allah ıslah eylesin.
başını açıp giricem diyince biriLeri epey mutLu olmuş Atanın mezarını haçLa ziyaret edenler dolu onlara da karışsanıza :vur
mantıklı bi kızmış...tebrik etmek lazım..sizin din kavganız yüzünden kızın eğitim hayatı mı bitsin..
![]()
Anıtkabir'e gidip başımı açacağım
Önce Anıtkabir'i ziyaret edeceğim, üniversitede başımı açacağım.
ÖSS’de Türkiye 9’uncusu olarak Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazanan ve günlük hayatında türban takan Hatice Koç, “Üniversiteye başlamadan önce Anıtkabir’i ziyaret edeceğim. Üniversitede başımı açacağım” dedi.
SİVAS BİRİNCİSİ TÜRKİYE DOKUZUNCUSU
Sivas Fen Lisesi mezunu olan Hatice Koç, ilk kez girdiği ÖSS’de sayısal-2 puan türünde 377 puan alarak hem Türkiye 9’uncusu hem de Sivas birincisi oldu.
PERUK TAKMAYACAĞIM, AÇACAĞIM
Bu başarısıyla büyük bir mutluluk yaşayan Koç, yıllardır verdiği emeğin karşılığını önemli bir üniversiteyi kazanarak aldığını söyleyerek, “4 yıldır üniversiteyi kazanmak için emek veriyorum. Şu anda üniversiteye başı kapalı olarak girmek mümkün değil. Eğer türbanımı takmakta ısrar edersem, bunca yıl verdiğim emeklerimin hiçbir anlamı ve değeri kalmayacak. Bu nedenle üniversiteye gittiğimde başımı açacağım. Peruk takmayı da düşünmüyorum” diye konuştu.
Kaynak / Vatan
bu olumsuz cewap yazan arkadaşlara soruyorum hanginiz anıt kabire gittiniz ?
ben 3-4 kere gittim nolmuş problemmi var
niye gittin amaç neydi madem adamın fikirlerine saygı duymuyosun neden huzuruna çıkıyosun
bu yasaları koyan atatürktür bilmem hatırladın mı ?
koyartken yanındamıydın ben yasaları koymasına şimdi laf ömı attım sen konuyu getirdin nereye bu benim kendi görüşüm ben oraya olumlu yazan arkadaşlara laf atmışmıyım tabi sen laf atana kadar