Ana sınıfında dehşete düşüren görüntüler!

SyStEmPrG

Uploader Team
HH Üyesi
Reaction score
0

ana-sinifinda-dehsete-dusuren-goruntuler--607845.Jpeg

Ana sınıfında dehşete düşüren görüntüler!

fft1_mf607848.Jpeg

Antakya'da TOBB İlköğretim Okulu'nun ana sınıfında görev yapan öğretmen F.N., sözünü kestiği gerekçesiyle 6 yaşındaki öğrencisine ceza verdi.

Öğrenciyi, masasının altına yüzüstü yatıran öğretmen çocuğu tekmelemeye başladı.

Sınıftaki öğrencilere, "Öğretmeninizin sözünü keserseniz, böyle paspas olursunuz" diye bağıran öğretmenin bu muamelesi, stajyer öğretmen tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Hatay’da bir okulun ana sınıfı öğretmeninin öğrencisine şiddet uyguladığı iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, bir ilköğretim okulunda ana sınıfı öğretmeni olarak görev yapan F.N’nin K.E. (6) adlı öğrenciyi öğretmen masasının altına yüz üstü yatırarak, üzerine bastığı ileri sürüldü.

K.E’nin dayısı İbrahim Akgül, sabah okula giderek, öğretmenin uyguladığı şiddetin cezasız kalmaması gerektiğini belirtti.

Yeğenine yapılan şiddetin görüntülerinin de bulunduğunu ifade eden Akgül, "Görüntüleri izlediğimizde dehşete düştük. Yeğenim psikolojik olarak etkilendi.

Okula gitmek istemiyor. Rapor alacağız. Gerekli bilgileri okul müdürüne izah ettik, öğretmenin yaptığı hareketin cezasız kalmaması için yetkilileri göreve davet ediyoruz" diye konuştu.

Olayın İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bildirildiği, okula müfettişlerin gönderildiği, F.N. hakkında soruşturma başlatıldığı bildirildi.

http://www.milliyet.com.tr/ana-sini...kiye/sondakika/20.04.2010/1227458/default.htm

Ekli dosyalar

• ana-sinifinda-dehsete-dusuren-goruntuler--607845.Jpeg
    ana-sinifinda-dehsete-dusuren-goruntuler--607845.Jpeg
    17.3 KB · Görüntüleme: 684
Yahu aklım almıyor. Bunlar okuyor, sözde eğitim görüyor ve öğretmenlik gibi incelik, iletişim becerisi isteyen bir mesleğin sahibi oluyorlar... Ve de gel gör...
Şu laf vardır gerçekten %100 doğru bir laf: "Okumak cahilliği alır, eşeklik bakî kalır." diye...
Böyle rezillik olmaz bu insanın direk meslekten men edilmesi lazım ve o çocuğa yaşattığı piskolojiden ötürü cezaevine gönderilmesi lazım.. Şerefsizin...

tmm da tekme hadisesi nerede? tmm hos bi görüntü deil ama ben işkence lafını gerektirecek bir görüntü göremedim

tmm da tekme hadisesi nerede? tmm hos bi görüntü deil ama ben işkence lafını gerektirecek bir görüntü göremedim

bahsedilen yaş 6 yaş. nasıl bir işkence bekliyorsun ki? benim sınıfımda bir çocuk var. evde nasıl bir muamele görüyorsa artık onun yanında herhangi bir nedenle elimi hareket ettirirken bile dikkat ediyorum. vuracakmışım gibi gözünü kapatıp geri çekiliyor. bu yaş grubunda yapılan her hareket gelecekte ciddi sorunlar çıkarabiliyor. öğretmenlik hiç de kolay bir meslek değil malesef. geleceği yetiştiriyoruz ve yaptığımız her şey konuşma, hareket, tavır, davranış öğrencilerimize örnek oluşturuyor. geleceğek için çocuk, inşaata kullanılan bir tuğladır. sağlam olmazsa inşaatın yıkılacağı gibi geleceğimiz de yıkılacaktır.

ceza eğitimde başvurulan bir yöntemdir tıpkı ödül gibi ama bu şekilde değil.

herzaman söylediğim birşey var öğretmenliği mesai doldurmak ve sadece para kazanmak için yapılan bir eylem olarak görmekten vazgeçin.eğitimin öneminin ve kutsallığının farkına varın.(sözüm kadroyu eline alınca görevini unutanlara).karşınızdakiler daha çocuk ya ister anaokullu ister liseli olsun.çocuklar aileden sonra öğretmenlerini model alırlar.ve bugün öğretmeninin sözünü kestiği için tekmelenen çocuk yarın sözünü kesen biri olduğunda al cezası budur diyerek öğrendiğini yansıtacak.
bence artık öğretmenler içinde belli standartlar gelmeli mesela psikiyatriden olumlu bi rapor alamayanların görev alamamsı gibi.hastalara çocuk emanet etmek istemiyoruz artık!

Bana kalırsa problem öğretmenle çocuk arasındaki uçurum fark.Sanki öğretmen padişah çocuk köle.Arkadaş öğrenci nasıl saygılı oluyorsa öğretmende öğrenciye saygı duymayı öğrenecek ki çocuk kendini değerli hissetsin ve hareketlerini ona göre değiştirsin.Kim bilir bu ucube hoca o çocuğun sözünü kaç kere kesti.Lanet olsun ya yüreğim parçalanıyo böyle şeyleri gördükçe.Ya altı üstü öğretmen nasıl böyle bir şey yapma hakkına sahip olabilir.Seviyesiz insan 4 yıl okul okudu diye alsın düzsün bari cocuğu.Hepinizden özür diliyorum hakaretler için ama malesef derinden yaralandım

şimdi bakalım kim paspas olacak =)

hele ki stajyer de görgü tanığı ki vay haline ...

o öğretmeni alıp kapalı bir odada aklı başında bi aileye vereceksin sonra yanlarına 48 saat uğramayacaksın bak bi daha çocuklara yan gözle bile bakabiliyormu..

şu ana kadar hiç bir öğretmenimi belirli sebeplerden sevmedim güvenmedim ve hep kavga ettim. böylelerini görünce keşke hala okuyo olsaydımda kan kustursaydım öğretmenlerime diye üzülüyorum. ah o sınıfta olmak vardı kafanı çöp kutusuna sokardım gerizekalı kadın

onun evladı yokmu acaba vijdanı kösele olmuş insan

ßöyLe öğretmene 24 Saat Atın Yanında bırakıcan Tecavüz ettircen anasını satim :mad:

gereksiz insanlar için yorum yapmaya gerek de yok..

Geri