ana sayfadan adult kalksın :D

X

O şimdi Asker
Reaction score
0
kimse söylemeden ben yazayım dedim :D

buraya kız arkadaşımızla giriyoz, arkadaş getiriyoz, şirketten giriyoruz, abdestli giriyoz yani ana sayfadan kalksın lütfen şu adult :)

xfiles ciddimi bu konuda yoqsa dalgasınamı

x-files bu senmisin? harbiden yaw gördüklerime inanamıyorum :D ya sadece oraya atılan konular anasayfadan çıksa güzel olur aslında

neden şaşırdınız anlamadım :D
yok sonuçta kalksın güzel olur başlıklar konusunda kuralımız var ama yinede kalksın yani isteyenler vardır, olacaktır diye düşünüyorum; tecrübe :)

hayır sen ilkkez boyle dusunuyosun bide herkez senin adultla olan ilgini biliyor ondan neyse bende katılıyorum

Xfiles' Alıntı:
neden şaşırdınız anlamadım :D
yok sonuçta kalksın güzel olur başlıklar konusunda kuralımız var ama yinede kalksın yani isteyenler vardır, olacaktır diye düşünüyorum; tecrübe :)
katılıyorum+1

Ana Sayfada zaten Adult başlıklar yayınlanmıyor zaten x-files :)

Xfiles artık edebiyata adadı kendini.:) Xfiles'i başka kulvarlarda görmek çok güzel ;).Adult'ta zaten içeriği görmüyoruz.Adult'un kalkmasındansa başka servere alınması daha iyi olur.....

Dark_Angel' Alıntı:
ewet bu cevaba kesin sevindim.+ söylemem de fayda var x filese de hak veriyorum.daha önce wardomda da böyle bir konuyu modların özellerine yazmıştım.

Dark_Angel' Alıntı:

adsz3dn.jpg

bende çıkıyor dark mod olduğumdan sanırım..

evet yonetıcıler gorebılıyor ama uyeler goremıyo...

Dark_Angel' Alıntı:
evet yonetıcıler gorebılıyor ama uyeler goremıyo...

bende rahatsız oluyorum bende görmek istemiyorum demeyecem :)
o zaman sorun yok yöneticilerden rahatsız olan varsa rahatsız olan yerlerine pamuk tıkasınlar :D

yok yaw uyelerde gorebılıyor baslıkları ılgınc bakıyım ben bı tekrardan.....

eet ben görüyom valla :D yani bende bi üyeyim dimi yoksa değilmiyim

Bende Gorebiliorum Beni Bir Arkta Uye Gorebiliyormus şimdi Sordum

X-Files imana mı geldi yaw :D:D

evrenbesiktas' Alıntı:
hehe x ilk defa yaptığından utanıyosun bence senin bi tanıdığın hatun giriyo buraya :D

yahu hatun olsa ben forum da mı gezerim gider onunla gezerim ehü ehü yok öyle bişey sadece cinsel sorunlar yaşıyorum o yüzden artık adultla ilgilenmiyorum nedir öyle iğrenç iğrenç :D

Geri