anarchist cook book kitabı

phalanx88

New member
Reaction score
0
bu kitap emekli bir terörist tarafından yazılmışmış:D.içinde 115 başlık var bunların çoğu günlük SAYILABİLECEK malzemelerle nasıl bomba yapıldıgı ile alakalı.onun dısında da birkaç illegal olay anlatılıyor.ben merakımdan okuyorum.sizde tehliklei işlerde kullanmadıgınız sürece zevkle okuyabilirsiniz:)vay anasını diyosun okurken.aha da link:

http://rapidshare.com/files/12526558/anarchistcookbook2000.pdf

TEŞEKKÜRÜ UNUTMAYALIM ARKADAŞLAR..

teroristlikten emekli mi olunuyomus ? :)
sakıncası filan yok ztn gercekcilikten cok uzakta amacı populizm olan bi kitap
isteyen indirsin okusun ayrıca okuyan terorist olacak diye bisey de yok gaza getirme milleti :)
paylasım icin saol

adam anlatmış abi harbi harbi. ben uyarayim de baştan sonra sorumluluk almayalım:D

ehe arkadaşlar bu kitap cia tarafından bizzat yazıldı ve amacı bomba imal etmek isteyen kişilerin evlerinde bomba hazırlarken kendilerini havaya uçurmalarını sağlamaktı.ve başarılı da oldu uyarmadı demeyin ;) bu arada tükrçe mi bu?

hayır ingilice.bu arada teşekkür butonunu çok ıhmal edıyorsunuz arkadaşlar:(

Teşekkür ederim arkadaşım.Ne zamandır merak ediyordum.

yok ya ben zevk için okudum:ddenemediğiniz süerece bişe olmaz

Bu kitabı okula atmaya güzel bir bomba yapmak için bayağı bi arayıp bulamamıştık türkiyede yasaklılar listesinde çünkü netten de bulamamıştık bu senenin başında nihayet bulduğumuzda ise okula takılan kameralar nedeniyle atamadık. bu arada kimyasalları bulmak zor olsada biz denedik işe yarayanlar var.

bence yayınlanmaması gereken bi konu adam nasıl bomba yapılacagını anlatıyo resmen... bu bölümden sorumlu arkadaşların bu konuyu kapatıp karantinaya taşımasını istiyorum.... unutmayın!!!! bu bilgilerden yararlanarak bomba yapan bi kişi sizinde başınızı agrıtabilir hemde hiç farketmeden............

sana helal olsun arkadaşım!
1 yıldır bu kitabı arıyorum... en sonunda amerika 'dan sipariş vermeye karar vermiştim ki ; sen linki verdin .
sağolasın

3-4 YIL ONCE TURkcesını okumustum bunun.. brezılyalı mı ne öle biri yazmıs basit teknikler var..

beyzbol topu yoluyla bı arabayı ucurmak

yada molotof kokteylının yanması ıcın ılla yakmamak gerektıgı baska bı maddeyı dısındakı kagıda surup tepkimeye yol acmak gibi ; )

ne len bu biz anarsist miyiz : ))

Geri