Anasayfa ve Forum Görünümü Hakkında öneri

M.H.Orhan

New member
Reaction score
0
Anasayfanın sol ve sağındaki boşluğu vB panelinden stil yönetiminden mevcut stilin tü ayarlarında ölçüler bölümündeki ikinci seçenek olan Mesafe ayarını 1 pixel yaparsanız kapatmış olursunuz.
Anasayfadaki son mesajlar gösteriminde de Konu başlıklarının daha büyük bir bölümü görüntülendiği gibi ayrıca tarayızının sınırlı alanını daha verimli kullanmış olursunuz

(Hem anasayfada hem de forumda sitenin tamamı sola ve sağa yaslanacaktır)

Ayrıca bu ayarı yaptığınızda soldaki kısayol menüsünde bosulma olacaktır ki bunu da aşağıda verdiğim kodun 9.satırındaki gibi yapabilirsiniz

Kod:
<tr>
<td class="$bgclass">
<style type="text/css">
.menutitle{
cursor:pointer;
margin-bottom: 5px;
background-color:black;
color:white;
width:160px;
padding:2px;
text-align:left;
font-weight:bold;
/*/*/border:1px solid #5982B5;/* */

bu kodlara ulaşmak için temalarda ara kısmına gelip adv_portal_menu aratın çıkan sonuca çift tıklayın ve kodlar sağda küçük bir pencerede görünecektir

Belki tüm bunları zaten biliyorsunuzdur ancak forumun güzelliğine katkısı olur diye düşündüğümden hatırlatayım dedim

Saygılar

Bana zaten iki yana yaslı gibi geldi..

Değil normalde 1px kalana kadar yazlanabilir, tam 1 px yapldığında çok daha fazla alan kullanılmış olur

forumdan son konular kısmında dediğin gibi, konu ismi daha fazla çıkabilir, yani tasarruf yapılabilir.
onun dışında ilk dediğini anlamadım ? margin ve paddingten mi bahsediyorsunki

ayrıca vermiş olduğun kod, sol taraftaki tıklayınca genişletilebilir forum kategorilerinin stilidir.
ona da 1-2 px margin & padding verildiğinde güzel durur :)

ama tabi bize kalmadı bunu tartışmak. gereken yapılır

Geri