Anavatan-DYP Evliliğine Destek

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Dokozuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, 'Bütünleşmelerin Hepsine Taraftarım, Sağ ve Sol Meselesi Değil' Dedi.

anavatan-dyp-evliligine-destek_o.jpg

Dokozuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, "Bütünleşmelerin hepsine taraftarım, sağ ve sol meselesi değil" dedi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Demirel, DYP ile Anavatan’ın birleşme görüşlerinin sorulması üzerine, "Türkiye’deki siyasetin parçalanmış olmasından şikayetçiyim. Siyasi partiler Türk demokrasisinin en ana unsurlarıdır" dedi. Demirel, partilerin "değişik sebeplerle parçalandığı" için Türk demokrasisinin istenildiği biçimde işlemediğini belirterek, "Onun için ben bütünleşmelerin hepsine taraftarım, sağ ve sol meselesi değil" diye konuştu.

haberler.com​

DYP ile ANAP ın birleşecegi gecen seneden belliydi zaten..birbirlerine kur yapıyorlardı..yok merkez sag dyp diyor AĞAR..MUMCU da miz kimseyle birleşmek zorunda degiliz diyordu..mumcu hemserim oldugu icin utanıyorum

abi birleşmeleri lazım akp nin onunde daha ii durabilmeleri için. tek baslarına kalırlarsa akp daha 2 3 secim daha kazanır bu gidişle

bence birleşme fikir ayrılığı doğurur.
siysetçilerimiz egoları yüksek insanlar olduğu için kim kimin sözünü dinlicek,
ortak noktada buluşabileceklermi bunların hepsi soru işareti

seckin0415' Alıntı:
bence birleşme fikir ayrılığı doğurur.
siysetçilerimiz egoları yüksek insanlar olduğu için kim kimin sözünü dinlicek,
ortak noktada buluşabileceklermi bunların hepsi soru işareti

Birleşerek iktidar oldukları an erken seçim demektir yani seçimden çık seçime gir.

Yapılan bakanlık paylaşımı kavgalarını hala hatırlıyorum, iki farklı görüşü olan partinin tek vücut hareket etmesi imkansızdır. Türk milleti nin bu tuzağa düşmeyeceği aşikardır.

Sırf barajı geçmek için yapılan birleşme, vatan-millet sevgisi için değil parti çıkarları içindir.

Barajı geçememek partileri ekonomik olarak zora sokacaktır, tek gayeleri baraja takılmamak.

K£ĿWΪNAТǾЯ alkışlıyorum seni çok iyi özetlemişsin olayı

K£ĿWΪNAТǾЯ'e sonuna kadar katılıyorum. şimdi birleşirler yarın seçimden sonra başa geçerlerse ( ihtimal yok ama ) birbirini yerler. tek sebep barajı aşmak başka hiç birşey değil. memleket faydasına olsa böyle bir yanlış yapmazlardı

partilerin rezilikleri çok komik bi hal aldılar, olmassa akp dışındaki partiler birlesinler bi akp olsun bide anti akp
olsun belki ozaman rekabet bi ihtimal olur yoksa çok zayıflar

Geri