AngeL Of Death (İnFLames)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AngeL Of Death

Wishmaster
Reaction score
0
Bu kadar sizi yorumLayan birisi hakkında neLer biLiyosunuz?NasıL biLirsiniz?

Nickinin hakkını verecek kadar kötü birisi mi? =)​

Düşüncelerini içtenlikle söylediğini düşündüğüm biri.

Hiç Tanımıyorum Ama Forumda Haksızlığa Uğradığını Düşünüyorum Ama Buna Rağmen Hala Forum İçin Uğraş Veren Birisin

Foruma felaketleriyle birlikte gelen birisi (:)
çalışkan ve forumda aktif rol oynayan bir arkadaşımız.
kısa zamanda kendini sevdirdi buna ben de dahilim

Siteye geldiğim ilk günlerde Atatürkçü duruşunla ve çalışkanlıgınla dikkatimi çeken üyelerden biriydin. En sevdiğim üyeler arasında yer alıyordun açıkcası. Ne var ki sana olan güvenimi yitirdin .
Bunun yönetımle ilgili konuyla alakası yok. Ne diye sorarsan da söyleyecek değilim yemin ettim. Sadece ben ne yapmış olabilirim de belki bulursun kimbilir....

Bazı üyeler senin haksızlığa uğradığını düşünüyor (çünkü herşeyı bılmıyor senın anlattıklarını biliyorlar sadece..) şahsen ben öyle düşünmüyorum.
Açtığın konu yerden göğe haklı bir konuydu ve sonuna kadar desteklıyordum ve desteklerımde o konuyu. Ama yaptıgın yorumlar ve sonrasında ki fevri hareketlerın de sonuna kadar yanlıştı .
Ne var ki senin tekrar Mod olman için Rectorun açtıgı konuyla yönetımdekı hemen herkes içten bir destek verdi sana. Bende sana güvensızlıgım olmasına rağmen bunu Mod luugna karıstırmadım ve çok çalışkan ve işini güzel yapan birisi oldugun için geri dönmenı istedim.( Çünkü ben düşmanım bile olsa hakkını yemem artık bunu öğrensın herkes ) Ve dönecektınde ama sabredemeyıp tekrar fevri davranışlar içinde bulundun.
Sana defalarca yardım edip sana destek olan birini bir kere senden yana olmadı diye silecek , arkasından konuşacak kadar nankör biri olabiliyorsun zaman zman .Bunun benle ilgisi yok . Başka bir arkadasım içinde konustugunu duydum ki o da hep senın yanındaydı son konuya kadar.

Neyse sonuç olarak senı kardesım olarak göruyorum. Her ınsan hata yapabilir.
Bunların dısında çok çalışkan , canayakın ve iyi birisin . Sadece bazen kişiliğine yakışmayacak hatalar yapıyorsun. Belki buda düşünmeden konuşmandan fazla hasssas yada her dediğim doğru olacak diye düşünmenden kaynaklanıyor olabilir.

Herkes hata yapabılır.....önemlı olan gerçekten pişman olabılmek..
Sana karşı herhangi bir kırgınlık vs yok ..
Şu yazıyla bırlıkte sen yıne ınflames sın . Küs falan degılım. Kardesımsın her zaman iyi ve mutlu olmanı dilerim .

Kemalist, ilerici, fikirlerimin uyuştuğu forumdaki nadir üyelerdensin.
Yetenekli olduğunu yönetimde bulunduğun dönemde göstermiştin zaten.
Çoğu konuya ilgili ve farklı yaklaşımınla dikkat çekiyosun ve konuya farklı yaklaşarak daha ileriye götürebiliyosun bi fikri.(Bu çok iyi bi özellik bence).
Kimle ne konuştuğun ne yaşadığın pek umrumda değil,
Her zaman söylediğim gibi her zaman yanındayım kardeşim : )

Zeki,değerlerini sonuna kadar koruyan..Ani çıkışları var o da cilvesi :)

Pek Tanımıyorum Seni gözümün Baktığı Kadarsın Yani
Bi Ara Birkaç tatsız olay oldu aramızda oldum olası sevmiyorum seni halada sevdiğim söylenemez
siyasi görüşün felan pek ilgilendirmiyo beni zaten siyaseti sevdiğimde söylenemez
Güzel Yorumun İçin Teşekkürler ;)

galiba yinede iyi bi üyesin aktif ve çalışkan

buradaki herkes gibi senin de söyleyeceklerini söylemeye hakkın olduğunu düşünüyorum..hepimiz buraya yazdıklarımızla bir nebze de olsa kişiliğimizi yansıtıyoruz..sadece yazdıklarından seni tanıdığım kadarıyla bir değerlendirme yapacak olursam..

sabırsızsın..bence en büyük eksikliğin bu..

dobra olduğunu sanıyorsun..kalp kırmak dobralık demek değildir..

kişileri ve yönetimi eleştirilere açık olmamakla suçlıyorsun ( belki de kendince haklısın bişey diyemem) ama senin de eleştiriye pek açık olduğun söylenemez..

emeklerin için başkalarının seni takdir etmesini beklemek yerine yaptıklarını insanların önüne sürüyorsun..buna emin ol ki ben dahil bir çok kişiden daha fazla bu foruma katkı sağladın ama bırak başkaları seni takdir etsin..

bunlar bana göre eksilerin..

artılarına gelince..lafını esirgemiyorsun, kimseye eğilmiyorsun, kendine bir çizgi belirlemişsin ve bunu korumak için uğraşıyorsun..

tüm bu yazdıklarım senin bu pencereden kendini ne kadar tanıttığınla alakalı şeyler..hoşuna gitmeyen bölümler olursa da bu senin sayende olmuştur..

senin hakkında yazabileceklerim bunlar..

inFLames yada AngeL of Death farketmez:smile:
Cok sevdigim biri,sayqiLi,yuregi temiz,akiLLi,senin icin kotu birşey diyemem hicbirzaman :smile:..Kotu niyetin yok,biLiyorum,kirmayi kiriLmayi sevmezsin..En yakin arkadasLarimdansin,herzaman da oyLe oLucak :smile:..Can Arkadaşimsin,kotu gunumde iyi gunumde yanimdasin,tesekkur ediyorum canim :smile:..Yarabb'im GonLune Gore Versin InsaLLah :smile:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri