Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş

BU YAZININ SON KISMINI BİRAZ AÇAR MISIN ÖZELİKLE DE YAZIK EDERSİN BÖLÜMÜNÜ

yazık edersin kendine boş boş konuşarak demek istedim . gerçeklerden bahsedeceksek buyur konusalım ama bütün davalardan beraat etmiş birini suçlu ilan edersen seni art niyetli insanların haricinde kaale almıyacağını düşünüyorum .

eski mhp liyim demişsin . mhp nin eskisi yenisi olduğunu da senden duydum . son kullanma tarihimi veriliyor ne oluyor anlamadım . türkeşten sonra bahçelinin eksiklerni bende kabul ediyorum ancak onun ve mhp nin kasti olarak yanlışı yok. son derecede iyi gidiyorlar . gerçi senin tercihin sen bilirsin ama ucuz politikalarla gerçekten uzak şeylerle burda mhp yi ve mhp lileri zan altında bırakamazsın . koray aydından bahsediyorsan bütün davalardan bütün üyelerin oyuyla beraat ettiğinide söylemen lazım . söylemezsen art niyet ararım sende . art niyetli davranan bir insan ne kadar mhp liyim desede traş yapmış olur . şimdi anlamışsındır inş .

Metehan kardeşim,

Bi yemeği önce tanınmış bir resturantta ye, sonra gel birde Kardeşler Resturantta ye. Orada yapılan hizmet, yapılan emek çok farklıdır. Ben Beypazarı nda yediğim güveçi başka bir yerde yemedim hala.

Ayrıva Beypazarı nda festivalede Türkten çok, Japon gördüm ben. 370.000 turist anlaşmalarla gelebilecek bir sayımıdır sence.

Eski bir Mhp li olman beni ilgilendirmez. Başbuğ a zamanında hizmet ettiysen Ülkücü isen, Ülkücü olmanın gereklerini yerine getirerek konuşmaını dilerim. Yoksa yaptığın hizmetlerin boşa yaptığını anlayacağım. Bu partide bende çok ezildim, bende karşılıksız pek çok hizmet ettim, çok yalan insanlar gördüm samiyetsiz çıkarcı insanlar. Ama bunları partimle davamla iliştirmedim.Yanından bile geçmez.

Yerel yöneticilere 2. ci bir şans verilmemeli diyorsun
Karayalçın yaptı mı daha önce başkanlık, peki melih,
Sence bunların arasında Mansur Bey nasıl durur sence seçim için.

Beypazarı hiçbirşeyi olmayan Anadolu nun en eski yerleşim yerlerinden birisiydi. Yakın zaman 1999 yılına bir bak. Şuan bırak Türkiye yi Tüm dünyada tanınmış bir ilçedir Beyapzarı
Bana lütfen Beypazarı nda birşey olmadığını söyleme ancak ve ancak buna gülerim arkdaşım

sana park, bahçe, altyapo alanlarında yaptığı eşsiz güzelliklerinden bahsetmedim konu mesajımda okudu isen. Bunlar zatem bir belediyenin yapması gerek icraatleridir.

Koray Aydın meselesinde yine haklı çıkmaya çalışıyorsun. Arkadaşım bende Türk adalet sistemine fazla güvenmeyen birisiym. Bu olayı Çankaya belediyesinin şimdiki durumu ile bağdaştırsan sana katılırım yani Eryılmaz mahkemeye çıksa, aklansa, Olay bitse bunu söylesen ondan sonra işte aklanmayan kalmadı desen sana katılırım. Ama ban Koray Aydın ın bir ses kaydı, bir görüntüdü bir yolsuzluğunu öne sürermisn kanıtlı olarak. Zmanında Başbuğıumuzda birçok itiraf atıldı. Bunu sende biliyorsun. Bunlar laf. Başka birşey değil. Düşmalarımızın bir laf atıyor ortaya kanıtsız olarak, bizim Mhp lilerden bazıalrıda hemen destek veriyor. Yani lideri sevmeyebilirsin. Devlet Bey ne gerekiyorsa onu yapmıştır şimdiye kadar. Bak ergenekon davasında adımız geçtimi sence. O muahlif grubu da o davanın içindedir biliyormusun. Ben çok kızmıştım. Ümit Özdağ neden böyle yaptı nerede demokrasi deye. Ama Devlet Bey biliyordu bu dava ile alakalı olduklarını

Teşekkür ederim..

Metehan kardeşim,

Bi yemeği önce tanınmış bir resturantta ye, sonra gel birde Kardeşler Resturantta ye. Orada yapılan hizmet, yapılan emek çok farklıdır. Ben Beypazarı nda yediğim güveçi başka bir yerde yemedim hala.

Ayrıva Beypazarı nda festivalede Türkten çok, Japon gördüm ben. 370.000 turist anlaşmalarla gelebilecek bir sayımıdır sence.

Eski bir Mhp li olman beni ilgilendirmez. Başbuğ a zamanında hizmet ettiysen Ülkücü isen, Ülkücü olmanın gereklerini yerine getirerek konuşmaını dilerim. Yoksa yaptığın hizmetlerin boşa yaptığını anlayacağım. Bu partide bende çok ezildim, bende karşılıksız pek çok hizmet ettim, çok yalan insanlar gördüm samiyetsiz çıkarcı insanlar. Ama bunları partimle davamla iliştirmedim.Yanından bile geçmez.

Yerel yöneticilere 2. ci bir şans verilmemeli diyorsun
Karayalçın yaptı mı daha önce başkanlık, peki melih,
Sence bunların arasında Mansur Bey nasıl durur sence seçim için.

Beypazarı hiçbirşeyi olmayan Anadolu nun en eski yerleşim yerlerinden birisiydi. Yakın zaman 1999 yılına bir bak. Şuan bırak Türkiye yi Tüm dünyada tanınmış bir ilçedir Beyapzarı
Bana lütfen Beypazarı nda birşey olmadığını söyleme ancak ve ancak buna gülerim arkdaşım

sana park, bahçe, altyapo alanlarında yaptığı eşsiz güzelliklerinden bahsetmedim konu mesajımda okudu isen. Bunlar zatem bir belediyenin yapması gerek icraatleridir.

Koray Aydın meselesinde yine haklı çıkmaya çalışıyorsun. Arkadaşım bende Türk adalet sistemine fazla güvenmeyen birisiym. Bu olayı Çankaya belediyesinin şimdiki durumu ile bağdaştırsan sana katılırım yani Eryılmaz mahkemeye çıksa, aklansa, Olay bitse bunu söylesen ondan sonra işte aklanmayan kalmadı desen sana katılırım. Ama ban Koray Aydın ın bir ses kaydı, bir görüntüdü bir yolsuzluğunu öne sürermisn kanıtlı olarak. Zmanında Başbuğıumuzda birçok itiraf atıldı. Bunu sende biliyorsun. Bunlar laf. Başka birşey değil. Düşmalarımızın bir laf atıyor ortaya kanıtsız olarak, bizim Mhp lilerden bazıalrıda hemen destek veriyor. Yani lideri sevmeyebilirsin. Devlet Bey ne gerekiyorsa onu yapmıştır şimdiye kadar. Bak ergenekon davasında adımız geçtimi sence. O muahlif grubu da o davanın içindedir biliyormusun. Ben çok kızmıştım. Ümit Özdağ neden böyle yaptı nerede demokrasi deye. Ama Devlet Bey biliyordu bu dava ile alakalı olduklarını

Teşekkür ederim..

önce insanları 2. sınıf biri olarak görmekten vazgeçin
aynı güveci biraz daha geride ayaş ta yada ilerde nallıhan da yemeyi dene...şok olacaksın..
siyasi konulara gelince
bu ülkede birbirlerini şerefsiz ilan eden yaka paça birbirine giren mesut yılmaz tansıu çiller
bile yüce divanda aklandı
bu siyaset
herkes hak ettiği yere gelsin hak ettiği kadar da kazansın...
ASİL TÜRK MİLLETİNE BİR UYARIYDI VESADECE BİR FİKİRDİ BENİMKİSİ..

YEREL YÖNETİMLERE İKİNCİ ŞANS VERİLMEMELİ
NE KADAR İYİ OLURSA OLSUN

karayalçına da dünden karşıyım bu arada
hiç olmazsa gökçek çamurdan kurtardı zavallı hemşehrilerimi

YİNE DE VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞANDIR....
SAYGILARIMLA

BİR ABİNİZ OLARAK GÖRÜN ....İYİ AKŞAMLAR...

arkadaşım sana ikinci insan muamelemesi yapan yok. Bilirizki üstünlük ancak takva ile olur. Ben Sincan da oturuyorum ve Güdüllüyüm. Ayaşaı Nallıhan ı bana söyleme. Oraları Beypazarı ile karşılaştırma. Oradaki kazanan esnaf ve halk ile Bİ Ayaş bi Nallıhan halkının kazanç durumua arasında dağlar kadar fark var. Melih seni çamurdan kurtardı değilmi bunlar diyorumki zaten bir belediye görevi. YAPMAK ZORUNDA. BANA KÖPRÜ YAPARAK YOL YAPARAK GÖZ BOYAMASIN. NERDE BUNDAN ÖNCEKİ SEÇİM VAATLER MELİHİN HA. BURASI BAŞKENT. SENCE ANKARA BUNU HAKEDİYORMU. GİT KEÇİÖRENE NASIL BİR İLÇE, TAM BAŞKENTE YAKIŞIR BİR İLÇE. ADAM TELEFERİK BİLE YAPTI BEE.

Sana saygıda kusur eden bulunmadı abimiz olarak görmüyorum seni. Bana yaptığın hizmet ile görün sana abi diyeyyim. Sana katıldığım noktaları gerekçeriyle anlatıım. Ama sen bana elle tutulur bir şekilde bir cevap vermedin. Sen değerli insan eğer MHP de bir yanlış gördüysen eğer insanından bir şey gördü isen bunu davanla partine ilşkilendirme. Yoksa MHP sırf günahsız insanların yaşadığı bir yer değildir. İllaki iti kopuğu alemcisi bilmem neyi her partide var. Yok demiyorum Ama bu yüzden dolayı terketmiyorum ne partime ne davamı. biliyorumki bunlar bizden değldri. Onlara ne partimi bırakırım nede davamı. Savaşırım. Kolay olamamış bir dava bir parti dir bu. 2-3 çapulcuya bırakılmaz.

Eğer yerel yönetimde adam başarılı ise bir daha gelir. Neden taktın bu 2. kez seçilme şansına anlamadım hala. Şunu sana söyleyeyiM Kİ EĞER YARARI OALCAĞINA İNANIYORSAM PARTİ BENİM İÇİN ÖENMLİ DEĞİLDİR. YUKARIDA ALLAH VAR. BU BÖYLEDİR BENİM İÇİN. YENİMAHALLEDE AHMET DUYAR VAR MESALA. ORADA OTURAYIM O ADAMA VERİRİM.AÇIK AÇIK SÖYLÜYORUM. BUNDAN Bİ ÖNCEKİ YEREL SEÇMLERDE MELİH E VERDİK. AİLECEK.YAPSAYDI DEDİKLERİNİ ÇIMASAYDI YİNE YOLSUZLIKALRI İNE ONA VERİRDİM.

AMA MANSUR BEYİ KİMSEYLE KARŞILAŞTIRMA. NEDE OLSA ANKARALI. ÇAMURDAN OLSUN ANKARALI OLSUN.

AKLANMA OLAYINDA BU ÜLKEYE HİZMET EDENLERİN HİZMETİ ZARARINDAN BÜYÜKSE AKLANIR. BU ZİHNİYET VAR BU ÜLKEDE.

TÜRK ADALET SİSTEMİNE GÜ VEN Mİ YORUM DEDİM SANA

SAYGIDEĞER KARDEŞİM.GÖRÜŞLERİNE SAYGIM VAR. AMA KATILMIYORUM.

teşekkürler kardeşim
yepyeni bir yılda yeni bakış açıları getirsin allahım sana
birtakım gerçeklerin farkındasın
umut vaad eden bir gençsin
keşke melihler mansurlar yerine atılımcı ruhlara sahip SİZLER GİBİ GENÇ DİNAMİK
YENİ İNSANLAR
yapabilseydi bu kutsal görevi

yenimahallede de ahmed duyar duygusuzu yüzünden yüzlerce fakir ve ihtiyar evlerinden oldu
bunlara kanmayın akımcı olmak yerine,atılımcı olun....
SELAM VE DUA İLE....

bitarafta hırsızlıkla suçlanan melih, bitarafta pkk yandaşı olmakla suçlanan karayalçın. ikisinide istemeyenlere diyorum ki ; işte sizin oy verebileceğiniz Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş. bu arada memlekete çivi çakandan Allah razı olsun

eğer hak eden kazanacaksa , sn yavaş ın bu yarışı kazanması gerekir ... bizden 5 oy ona inşallah kazanır

her zamanki gibi MHP li arkadaşlar

MHP ye sahip çıkmayacaklar

sonra MHP çalışmıyor diyecekler

MHP adayı,MHP den oy alamaz

MHP nin adayı zaten var GÖKÇEK

bu adam başarlı ,iş yapar,Beypazarını adam etti

ama oy vermezler

bize AKP li yaraşır der MHP liler

mansur yavaştan umutluyum
oyumuz mansura

akp yine ankarayı alıcaktır...

mhp yine belediye felan alamıyacak büyükşehirlerde...

Beypazarı na bi gidin. Sorun Mansur Yavaş'ı. Orada Akp lisi de, Chp lisi de Mansur Bey i destekler. Saygılarımla...

Beypazarı'nın komşu ilçesi olan Nallıhan'da oturan biri olarak Mansur Yavaş'ı takdir ediyoruz.Görevde olduğu sürece Beypazarı resmen ayağa kaldırmıştır.Sempatik dürüst samimi ve çalışkanlığıyla Ankara'da şimdi ön planda olmasa bile ileride onu muhakkak herkes tanıyacaktır..

Geri