Ankaragücü coştu# İkinci bomba Campbell

by.erce

New member
Reaction score
0

4123_B_ca.jpg

100. yılını kutlayacak olan, bu doğrultuda kadrosuna 3-4 tane yıldız oyuncu takviye etmek isteyen Ankaragücü, Türkiye’ye getirdiği ve tesisleri gezdirdiği Darius Vassell’de mutlu sona ulaştı. Golcü futbolcu ile 3 yıllık anlaşma sağlandı. 29 yaşındaki futbolcunun menceriyle ilgili bazı sorunlar yaşayan Sarı-Lacivertliler, önceki akşam yapılan toplantıda tüm sıkıntıları çözdü. Ankara’da ev bakan Vassell, dün ülkesinin yolunu tuttu. Vassell’in hafta başında eşiyle birlikte Başkent’e geleceği ve kendisini resmen Ankaragücülü yapan sözleşmeye imza atacağı belirtildi.
Portsmouth’un kaptanı...
Vassell’in yankısı henüz bitmeden, Sarı-Lacivertliler bir başka dünya yıldızı için kolları sıvadı: Sol Campbell. 3 sezondur Premier Lig takımlarından Portsmouth forması giyen tecrübeli stoper, aynı zamanda takımının kaptanı. Daha önce Tottenham ve Arsenal forması giyen yıldız oyuncu, İngiltere Milli Takımı’nda da oynuyor. Ankaragücü’nün 34 yaşındaki futbolcuyla ciddi şekilde görüştüğü belirtilirken, kulüpten alınan bilgiye göre Sarı-Lacivertliler’in bu transfer için bütün imkanları seferber edeceği öğrenildi.

Kaynak : Fanatik

Adam 35 yaşında gelse nolur ki 2 yıl sonra bırakacak futbolu

yaa helal olsun Ankaragücüne yazıklar olsun adı büyük olup da gerçekte büyük olmayan Beşiktaş ve Trabzonspor a... gider nerede bi elde kalmış fuybolcu varsa gider alırlar.. bak ankaragücüne nasıl aldı vassell i...
ALKIŞLIYORUM bu büyük kulübü

Adam 35 yaşında gelse nolur ki 2 yıl sonra bırakacak futbolu

29 yaşında olan vassell
35 yaşındaki sol campell ayrıca carlos türkiyeye geldiğinde kaç yaşındaydı bi yardımcı olurmusun bana

29 yaşındaki futbolcunun menceriyle ilgili bazı sorunlar yaşayan Sarı-Lacivertliler,

mencerisi mi varmış :hhmanD menceri ne demek abi :hhmanD

yaa helal olsun Ankaragücüne yazıklar olsun adı büyük olup da gerçekte büyük olmayan Beşiktaş ve Trabzonspor a... gider nerede bi elde kalmış fuybolcu varsa gider alırlar.. bak ankaragücüne nasıl aldı vassell i...

29 yaşında olan vassell
35 yaşındaki sol campell ayrıca carlos türkiyeye geldiğinde kaç yaşındaydı bi yardımcı olurmusun bana

tamam ztn ben vasselden bahsetmedim.Ayrıca ben carlostanda bahsetmedim..

Kanka sen bari verme şu fanatiğin haberLerini =)
tamam Vassellin haberini ben verdim ama kaynak sağlamdı xD

Yav canım sıkıLdı,haberi gördüm iyi geLdi =)
Konuyu zaten sporxten okudum.Fanatiğin sitesine giriceğime camdan atLarım =)
Bide Ankaragücü kuLübünü severim.AnkaraLı oLsam yada AnadoLu takımı tutsam bu kesinLikLe Ankaragücü oLurdu =)
İnş aLırLar Campbell'ı 35 yaşında iyi bir yıLLık ücretLe (100 yıLLık geçmişi oLan bir takıma)geLmicek bir oyuncu değiL

Ankaragücü , Gençlerbirliği zerre kadar sevilmicek takımLardır.19 mayıs stadının aLtındaki amatör klüpleri kapattırmak için yapmadıkLarını bırakmadıLar.Siz böLe takımLarı sevmeye devam edin :goz:

Ankaragücü nü Abramovic satın aldı da benim mi haberim yok :saskin

29 yaşında olan vassell

Tabi canim onemli olan isim yapmis oyuncu almak futbol anlayisini ayakta alkisliyorum
Rivaldo Ronaldo Cambell gibi oyuncular alarak buyuk kulub olunmaz bu oyuncular bir yil oynar sonra da ben brakiyorum diyip kacar gider tabi o bir yildaki performanslari baska bir konu

CampeLL zor bee. . .
Ama vasseL de zordu =)

inş geLir. . .

Ankaragücü de bi adam aldı ya hani şimdi bu Fanatik Fotomaç Ankaragücü 100.Yılında Messi yi transfer edicek der ya da Shevchenko . . .

qweqwe ::D:D gardaşçılar yannız ingiliz basınının diline düşmüş :D 20 otobüslük ve 250 araclık konvoyla havalimanına karsılamaya gitmişler tabi ingiliz basını da baya makara yapmış 1 yerde okumuştum...

Ankaragücü , Gençlerbirliği zerre kadar sevilmicek takımLardır.19 mayıs stadının aLtındaki amatör klüpleri kapattırmak için yapmadıkLarını bırakmadıLar.Siz böLe takımLarı sevmeye devam edin :goz:

kardeşim sen hangi takımlısın bırak almışız tebrik et takımı
istanbuld fenerin bejekenin gesenin stadlarının altında varmı amatör branşların gecekondusu resmen gecekondu gelen varsa bilir kapansın gitsinler cebeciye
yada cebeciyi düzeltsinler biz gidelim efsane 35 bin kişi gene gelsin maçlara o küskünlerinde gelmesiyle bu sene stada giremeyecek gibiyiz

cemal babanın çiftliği de bitti defolup gidecek mahkemelerde hesabını da verecek yaptıklarının zamanı gelince biz anca bulduk büyük başkanımızı sol campel gelsede farketmez artık benim için biz reklamımızı yaptık hangi törende gelmiş o kadar taraftar varmı türkiyede öyle karşılama yapanlar.
bizim wasselin yerini şuan tevez dolduruyor biz almışız topçuyu o kadar cuizi varsa istanbul takımlarının alsınlar bakalım tevezi bejeke 3 senedir peşinde koşturuyor bu topçunun şimdi de çekemyiorlar bizim almamızı.

ingilizlerin yazdıklarını yazmış bir arkadaş ta onu yazan gazetenin biri girin city nin forum adresine adamlar Ankaragücü forması almak için talepte bulunuyorlar .

biz cefakar taraftarız
fenerbahçe geçen sene lig tv de maçlarını çok izledim trübünleri dolduramıyorlar ama adamlar şampiyonluğa oynuyor beşiktaş ona keza 2 sene önce maçlarına gelen taraftarı elleriyle sayıyorlardı en basit örneği geçen seneki Türkiye Kupası maçında 900 kişilik yere 300 - 350 taraftar maç izledi mutlak galip gelmesi gereken maçta galatasaray desen son haftalardaki şampiyonluğa oynadığı maçlarda trübünleri doldurdu kayserideki maçta biz kendi yerimizi doldururken kayserililerin sayesinde gs trübünleri doldu.

kim ne dersi dersin
ALEMİN KRALI ANKARAGÜCÜ

Bir ara Tijani Babangida gelmişti Gençlerbirliği'ne.Yarım devre oynayıp sonra gitmişti.

Vassell de öyle olur.Angara'nın havası sert gelir Vasselle:D

Geri