Ankara'nın yeni amblemi

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yeni logosu olarak belirlenen Ankara kedisi meclis toplantısında oy çokluğuyla kabul edildi.

Meclis, yeni logonun kabülünde renkli görüntülere sahne oldu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Atatürk Orman Çiftliği Hayvanat Bahçesi'nden getirttiği Ankara kedileri ile meclise geldi.

3 farklı yaştaki kediyi meclis üyelerine gösteren Başkan Gökçek, bir süre kedileri sevdi. Daha sonra meclis üyelerine de gösterilen kediler ile ilgili olarak Gökçek, "Son derece sempatik bir logo oldu. Kedinin sempatik olduğuna inanıyorum." şeklinde konuştu.

CHP Meclis üyesi İsa Hayırlı ise söz alarak logonun bir zaruretten doğduğunu belirterek, "Ankara'nın bir logosu olacak, ama mahkemenin kararını bekliyorum." dedi.

Gölbaşı MHP meclis üyesi ise Ankara'nın diğer özelliklerinin de bulunduğuna işaret ederek, bu özelliklerinin dikkate alınmasını istedi. Daha sonra oylamaya geçildi. Ankara'nın yeni logosu 31 hayır oyuna karşı 59 evet oyuyla kabul edildi.

kaynak

o gözler ankara kedisinden cok afrika timsahlarınınkilere benzemiş

güzelim eski logoyu iptal etmişler saçma birşey yapmışlar

aynn simge deil ankara yazmişlar iki göz koymuşlar:S

guzelmiş vatana millete hayırlı olsun

Bence kendileri tasarlamış :)

o van kedisi değilmiydi ?_ ankara kediside varda gözlerinin böyle olduğunu bilmiyodum

ankaranın kesidi meşur olsaydı bilirdik bence başka bişi koymaları lazım iyiki baklava koymamışlar :D kel alaka bence....

bu en eski amblem şimdi bu hitit güneşini çorum kullanıyo

2313855372_9d942b8cfc.jpg

buda bi önceki amblem

file.ashx

siz karşılaştırın..

hertürlü çakma yapıyolar işte ilk amblem çorumdan çalıntı sonraki istanbuldan çakma şimdikide vandan çakma olmuş dediğim gibi iyiki baklava koymamışlar :D

bu en eski amblem şimdi bu hitit güneşini çorum kullanıyo

2313855372_9d942b8cfc.jpg

buda bi önceki amblem

file.ashx

siz karşılaştırın..

hertürlü çakma yapıyolar işte ilk amblem çorumdan çalıntı sonraki istanbuldan çakma şimdikide vandan çakma olmuş dediğim gibi iyiki baklava koymamışlar :D

Hitit amplemini deiştirdiler diye mahkemelik oldular birader ...
Cami amplemi CHP lilere battı maalesef ve soluğu mahkemede aldılar ....
Gökçekte olası mahkeme kararına hazırlıklı olduğunu söylüyor

o gözle kesinlikle van kedisine ait buda size resim ben hiç ankara kedilerinin tek gözoldugunu görmedim duymadım

dedim ama ankara kedisi ile van kedisi arasında çok az farklıklar varmıs. bunuda ogrenmıs olduk

Geri