Anket Sonuçlarını Göster: Evlilik öncesi ilişkide cinsellik doğalmıdır.?

Evlilik öncesi ilişkide cinsellik doğalmıdır?

• evet doğaldır...

Kullanılan: 35 47.9%
  • hayır kesinlikle...

Kullanılan: 34 46.6%
  • benim için farketmez...

Kullanılan: 4 5.5%

• Kullanılan toplam oy
    73
  • Anket kapatılmış .
erkek bu cinselliği yaşamak isticek tabii ki ama daha önemlisi bayanın buna izin vermesi kız izin verirse erkek herşeyi yapmak isticek birazda işin bu boyutu var

Birde birçoğumuzun dediği gibi erkek el değmemeiş kız istiyo (nası oluosa) sıfır araba alır gibi Ama ben çok kız tanıyom hala kızlar fakat kadın olmak dışında herşeyi yapıyorlar garip bir durum

bence tabii ki hangi açıdan bakarsanız bakın evlilk öncesi ilişki hem günah hemnde çok büyük bir yanlış (ben çok yaptım birde :( )

bence cok normal ve dogal seyler bunlar.evlilik oncesi iliskilerde cifler evlenmeden once birbirlerini daha yakından tanıyabiliyor evlendikleri zaman daha rahat bir sekilde sevisme yasanabiliyor.

boyle bir konuda arastırma yapılmıs evlilik oncesi yasanan ilişkiler evlendikten sonra hiç ilişkiye girmemiş ciftlere nazaran 3 kat daha dayanıklı oluyormus

bilmem valla ama tartışmaya açık doğal diyenlerde azınlıkta değil

bence normal değil ve şiddetle karşıyım
bunu söylerken erkeklerin de yapmasına karşıyım tabi tek taraflı değil. bunu söylerkende tabi dini inançlarım doğrultusunda konuşuyorum. doğal ihtiyaç olabilir ama hayat sınavında her ihtiyacını her istediğin zaman karsılayamazsın. neyse lafı uzatmayım bilmediğiniz konular değil neticede

gelişmiş ülkelerde özellikle ailenin haberi bilem vardır böle şeylere. çünkü adamlar evlenirken biliolar 'her halukarda birine vermiştir bizim manita' diye. kaygıları yok yani. ama bizler türk olarak hiçbirşekilde kabullenmeyiz böyle birşeyi, zaten kabullenende çıkmıştır türklükten, bizim değer yargılarımızı taşımıyodur artıkın. biz kaldıramayoruz bir türlü. kız arkadaşımızın bile daha önce bir başkasıyla beraber olduğu aklımıza gelince geriliyoruz. hiçbir türk değer yargısını taşıyan "doğal dememeli". bence....

J@CK@L' Alıntı:
Türkiye'de tabular vardır.Bunlardan biriside cinsellik.
Erkekler her ne kadar evleneceği bayanı tertemız görmek
isteselerde(bakire yada geçmişinde kimseyle fingirdememiş bir kişi cok makbuldür)
Kendileri bunlara uymazlar.Elinden geldiğincede cinselliği yaşamaya calısırlar kı
bazı flortleri de sırf bu cinsellik üzerine kurulmuştur.
Cinsellik ınsanların fizyolojik bir ihtiyacıdır.Yemek yemek su içmek uyku v.s gibi.
Bence cok doğaldır.
Bu bahsettiğim erkeklerin %99'u için gecerlidir.=)

dipnot:kendı kendıne cinselliği yaşamaktansa bir bayan olmalı :p

arkadaşa kısacası biraz geniş diyebilirmiyiz​

bence gayet doğal böyle şeylerin olması..
ben evleneceğim kişide bekaret aramam gerçi hoş evlenmeyide düşünmüyom ama.. :D

vala erkek için doğlada kadın için pek sanmıyorum bende
yani yukarda arkadaş doru sölüyo

ya abi herkes için doğal bence biz istiyoruzda kızların canı istemiyor mu sizce bizden daha azgınlar çünkü kendi kendilerini tatmin edemiyorlar o yüzden bize muhtaçlar ve bu çok güzel birşey sakın kız arkadaşlar alınmasın ama öyle yani birde bu cinsellik alışkanlık yaa bi kere yaptın mı hep yaparsın ben bunu bilir bunu söylerim eğer hiç başlamazsan sorun yok ama başladın mı durmak bilinmiyor...

J@CK@L' Alıntı:
Türkiye'de tabular vardır.Bunlardan biriside cinsellik.
Erkekler her ne kadar evleneceği bayanı tertemız görmek
isteselerde(bakire yada geçmişinde kimseyle fingirdememiş bir kişi cok makbuldür)
Kendileri bunlara uymazlar.Elinden geldiğincede cinselliği yaşamaya calısırlar kı
bazı flortleri de sırf bu cinsellik üzerine kurulmuştur.
Cinsellik ınsanların fizyolojik bir ihtiyacıdır.Yemek yemek su içmek uyku v.s gibi.
Bence cok doğaldır.
Bu bahsettiğim erkeklerin %99'u için gecerlidir.=)

dipnot:kendı kendıne cinselliği yaşamaktansa bir bayan olmalı :p

Bahsettiğin oran ufak bi oran olduğu için genelleme yapma :D :D
Dipnota katılıyorum sonuna kadar :eek:

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
kimse alınmasın kimse gücenmesin
ama en okumuşundan tutta en
eğitimsizine kadar çoğu erkek
ilişkiye girer. ama evlenirkende
ilişkiye girmemiş kız ararlar malesef.

abi işin kötü tarafı yakında bulamıcaz heralde.

biz kızın topuna kadar bakarız abi. bu gidişle topukta fayda etmicek:)

desantralizasyon arkdaşımın da deindii gibi hiç bi erkek bakir olmadıı halde bakire kız arıo....
bence saçma bi zarın evlilikle alakası olmamalı.....
önemsiz yani....

doğal bir olay cinsellik. erkekler evlilik önceside yaşamakta sorun görmüyorlar çünkü bekaret diye bi kavram yok. istediğimiz gibi yaşıyoruz. ama kızlar bakımından bu bir namuz bir temizlik simgesi olduğu için doğal karşılanmıyor. yanlız şöyle düşünmek lazım. bir kız ergenlik çağından itibaren cinsel yönden olgunlaşıyor. ve doğal olarak tatmin olmaya ihtiyaç duyuyor. bunu kendi başına yaparsa namuzlu karşı cinsten biriyle yaparsa namussuz oluyor. bence tatmin olduktan sonra ne şekilde yapılması önemli değil. onun için evlilik öncesinde ilişki yaşanmaması bence bir tabudur. ve yıkılması gerekir.

tartişilir bir konu yoruma açiktir

ama şu bir gerçek

eger sen kız istiyorsan el degmemiş falan filan evlenene kadar hiç bir kıza el degme o zaman

eger degiyorsan degmemişte arama

arkadamiş demişki kızlık bozulmasi harici her türlü ilişki kuruluyo demiş

dogruda demiş

bence ben bakire isterim diyenler bakir olmali farketmes dyenler yaşasin istediklerini

ya artık şööle bi şey de var...
bakire olmasan bile o zarı sonradan da diktirebiliosun....
işte bu bence her şeyi özetlio.....

cinsellik hakkını veren için güzeldir:p
ama olayı tamamen hayvanlığa dökmemek gerekir bu et pazarı deil sonuçta işin duygusal boyutunuda hiçe sayamamak gerekir...

aşın artık böle şeyleri ya...
ewlilikte belki aşk,anlaşma...ws.. ne kadar önemliyse cinsellik de o kadar onemlidir...
yane ewlilik oncesi ilişkiye girmek değil artık bu olayı yaşamadan ewlenmek yanlıştır...
o yüzden kılmış,tüymüş,zarmış boş iş bunlar...

bence de doğaldır ama bizim toplumumuzda bi kız için kesinlikle bu sorun olur..

EvLiLik Öncesi CinseLLik mi? Tamamen KişiLikLe ALakaLı Bir OLay

Geri