anket

1995_2007 arasında takımımıza gelmiş en iyi yabancı(hagi hariç)kimdi?

• perez

Kullanılan: 5 4.7%
  • florquin

Kullanılan: 0 0.0%
  • vangobbel

Kullanılan: 2 1.9%
  • felipe

Kullanılan: 8 7.5%
  • taffarel

Kullanılan: 43 40.6%
  • popescu

Kullanılan: 35 33.0%
  • adrian ilie

Kullanılan: 7 6.6%
  • victorya

Kullanılan: 2 1.9%
  • tamas

Kullanılan: 1 0.9%
  • dean sanders

Kullanılan: 3 2.8%

• Kullanılan toplam oy
    106

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
galatasarayın en iyi tranferi kimdi(hagi hariç)

1995 ten 2007 kadar gelen yabancıların en iyisi kimdi?
20070126_185035_hagi1.jpg

ilk oyuda ben kullandım ben vangobbel dıyorum .. bırebırde adam gecırmıyodu defanstan hem hızlı hemde fızık gucunu cok ıyı kullanıyodu​

nie capone yok burda?

peki song?nie yoklar?

song u yazsam herkes song dıyecektı arkadasım neden hagı dısında dedım hagı zaten galatasarayın gelmiş gecmiş en ıyı yabancısı dısında en ıyı futbolcusu:) caponeyı unuttum kusura bakma bende cok severım sag defansı hatırlarmısın ne goller atardı kornerlerden :victory​

riberii adamı ya cektı gıttı... lanet olsun oyle furbolcuya

riberi iyi topcuydu ama yonetım parasını vermedı zannettekı turk futbıolcular gıbı sesını cıkarmazz adam hakkını aldı bılader eger yabancı bır topCU TURKIYEYE gelıyosa PARA kazanmaya gelıyodur... bakınız lınconun aldıgı paraya :)

bence popescu...

mondragon diyoum cok kurtardi sizi hatta sampiyon bie yapti tek basina :D

b-3741-popescu.jpg

ßence popescu
Turkıyede ılk defa defans oyuncusunun gerıden oyun kurabılecegını ogreten adam.:goz:

beşiktaşlı olmama rağmen o yıllarda galatasarayın en iyi oyuncusu kalecisiydi yani taffarel

Taffarel İle Popescu Arasında Seçim Yapamadım Ama Popescu Daha Ağır Basıyo Gibi...

Ama Jardel Kalmış Olsaydı Eminim Ki Daha Büyük Başarılar Kazanırdı Bu Takım Tamam Belkide Çok Hareketli Koşan Bir Oyuncu Değildi Ama Tam Bir Golcüydü Örneğin Hakan 10 Kafa Topundan Anca 2 Tanesini Gole Çeviriyosa Jardelde Bu Sayı 5te 3 Gibi Bir Orandı...

Taffarel İle Popescu Arasında Seçim Yapamadım Ama Popescu Daha Ağır Basıyo Gibi...

Ama Jardel Kalmış Olsaydı Eminim Ki Daha Büyük Başarılar Kazanırdı Bu Takım Tamam Belkide Çok Hareketli Koşan Bir Oyuncu Değildi Ama Tam Bir Golcüydü Örneğin Hakan 10 Kafa Topundan Anca 2 Tanesini Gole Çeviriyosa Jardelde Bu Sayı 5te 3 Gibi Bir Orandı...

galatasaryda en ıyı forvetler arasında bır tanju colak bırde jardel vardı:) ben ankaete jardelı koymayı unututm yoksa jardel bırıncıydı sanırım​

Geri