Anketlerde genç parti birinci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cengisss1

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar genç partinin yukselişi hakkındaki yorumlarınız nedir?
anketlerde hep yukselişte.
www.4-kasim.com burada üstelik 1.

dalgamı gecion

Arkadaşlar ben kemalist bir kişiyim,Türkiye milliyetçisiyim.Normalde oyumu CHP ye verirdim ama deniz baykal yüzünden vermeyeceğim ve bir çok kişide benimle aynı görüşü savunmakta.Deniz baykal olduğu sürece CHP kaybedecek.Deniz Baykal 30 küsür yıldır chp de CHP o zamandan beridir iktidar olamadı.yani oyumu boş atmakta saçmalıktır bence.o yüzden genç partiye vermeyi düşünüorum.Çünkü şuan da barajı geçebilecek olan partiler AKP CHP MHP DYP ve GençParti.akp ti yine seçilecek ve akp ye muhalefet yapabilecek tek kişi cem uzan gibi gelio.keşke deniz baykal olmasaydı da CHP ye verebilseydim oyumu ancak olmaz bu saatten sonra.Hem ayrıca sonuçta hepsi hırsız cem uzan da tayyip te.....

şu deniz baykala bi şans verin be arkadaşlar,
herkesde böyle bi sorun var, deniz baykal naapmışki
partiyi bölmek isteyenleri engellemiştir
sarıgül gelse dahamı iyi olcak sanıyorsunuz sarıgül dolap bi adam bence

Hala GP ye oy verecek insan varsa ya gerçekten çok saf yada gerçekten milletin soyulmasını seven ve bu işten rant umandır. Tescilli bir hırsızın partisine oy mu verilir :mad:

Oy atmayacağım birkaç parti var, bunlardan birincisi MHP (depremde Osman Durmuş'u unutmadık, Yunanistan'dan yardımı kabul etmemişti), ikincisi SP ve AKP (islamcı geçinen kesim), üçüncüsü de GP (alenen hırsız olduğu için). Haydar Baş'a oy atarım gene de bu salaklara atmam.

erdogan cem uzanı sırf kendı menfaatleri için bitirdi star gazetesi fettullah gulen e cok yakın bir kişiye öldüm parasına satıldı isterseniz arastırın

konuyu geyik mizaha açsaydın keşke =)

henüz 203 kişi oy vermiş

doğruysa süper bi haber:)

ama sanmam:saskin

bizim milletimiz cem uzan gibi bi dolandırıcıya oy veriyoya ne deyim adam motorola ya 120 Milyon dOLAR dolandırmış birisi
eğer o başa gelirse bu ülkeyi parsel parsel satar
cem uzan (abd yi dolandıran tek türk)

demek abd yi dolandıran tek türk:D :D :D

saol bilgi için....bi keramet var demek ki:biggrin

ayrıca şunu da söliim...şu anda iktidarda olanlar içinde hırsız-dolandırıcı deniliyo...

ama iktidarda oldukları için herkes onların tarafını tutuyo....medyasından şeyine kadar....

cem uzan 'ın iktidara gelmesinin engellendiğini düşünüyorum....eğer seçilseydi onun hakkında bu kadar tepkili olmazdı kimse....

Not: tabii bu bahsedilen kişilerin hırsızlık boyutları farklı olabilir. o ayrı bi tartışma konusu..sonuç aynı ama:melek

İster inanın ister inanmayın,Adama laf sokcağınıza atacağınıza başta duranlara bi bakın önce :) . Sanki tayyeap az dolandırdı bu milleti.Adeta bu islamc ı geçinen firmalardı derneklerdi ihya oldu be :hhmanD Cem Uzan Çok Zeki,Tamam yesin içsin ama bu adam iş yapacak.Ben işsiz güçsüzüm evliyim ve aylık 600 ytl rahat giderim var.Adam devletin işsize 350 ytl maaş verecek durumu var, ben yaparım diyor.Ödenen vergiler zengini zengin etti birazda biz sebeplenelim çokmu? Ben Mhp taraftarıyım ancak Cem Uzan Tayyipe Muhalefet olunca renk gelecek :D Şans verilmeli cem uzana adam tamam dolandırmış ama onbinlerce kişiye ekmek vermiş yalanmı? Türkiye'ye yatırım yapmış ilk özel tvyi,ilk özel radyoyu kurmuş milletin gözünü açmış,açacakta karmaaa :hhmanD Bu sene bizim oylar genç partiye. Ne derseniz diyin valla burası forum fikrimiz sorulmuş cevap verdik.

Hackhellin sağcısını solcusunu seviyorum herkese iyi geceler :)

HRM' Alıntı:
Oy atmayacağım birkaç parti var, bunlardan birincisi MHP (depremde Osman Durmuş'u unutmadık, Yunanistan'dan yardımı kabul etmemişti), ikincisi SP ve AKP (islamcı geçinen kesim), üçüncüsü de GP (alenen hırsız olduğu için). Haydar Baş'a oy atarım gene de bu salaklara atmam.

akıllı olmak lasım salak olmamak lasım salak...
borc almaya el acmaya alısan herkes buna devlette lasım emir almayada itahat etmeyede alısır kelimelerini secerken dikkatli olursan daha ii olacagını dusunuyorum...

bu arada birilerine tepki olsun die apsturuk bi partiye oy vermek cok mantiksız verdiğimiz oylardan mesuluz sonucta bizim verdiğimiz oylarla bu ulke yonetelecek

Adalet ve Kalkınma Partisi %28
Milliyetçi Hareket Partisi %15
Genç Parti %14
Cumhuriyet Halk Partisi %14
Doğru Yol Partisi %5
Demokratik Toplum Partisi %3
Boş %3
Büyük Birlik Partisi %2
Anavatan Partisi %2
Kararsız %2
Saadet Partisi %2
Demokratik Sol Partisi %1
Sağduyu %1
Bağımsız Cumhuriyet Partisi %1
Türkiye Komünist Partisi %1
İşçi Partisi %1
Emek Partisi %1
Yurt Partisi %1
Özgürlük ve Dayanışma Partisi %1
Bağımsız Türkiye Partisi %1
Güçlü Türkiye Partisi %1
Liberal Demokrat Parti %0
Sosyaldemokrat Halk Partisi %0
Hürriyet ve Değişim Partisi %0
Vatanseverler Partisi %0
Cumhuriyetçi Demokrasi Partisi %0
Halkın Yükselişi Partisi %0

375 kişi oy kullandı :D :D :D

son durum arkadaşlar..

telefon yada hediye dağıtmakla iktidar olunmaz gp balon bir partidir ondan bundan oy çalarak diğer partilerinde baraj altında kalmasına yol açmıştır onun için oyları bölmeye gerek yok mhp-chp koalisyonu için oylarınız bu iki partiye verin gerisine karışmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri