Anketlerde genç parti birinci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaw geçen seçimde az tavuklu pilavını yemedik :) şimdi büyüdük pilavla tavukla olmaz bu iş farkına vardık fakat şöle bişi var ark demiş abd yi dolandıran ilk türk benden önce sölemiş adam tarihe geçmiş o yüzden seviorum bu adamı ama yinede oyumu vermem napcamı da bilmiorum aileden dolayı küçüklüğümüzden beri gelen gelenek chp ye oy vermeyiz bilinç altıma yerleşmiş onada vermem oyumu bizimkiler hep ecevite vermişler oyunu şimdi oda yok mhp yi sırf bu ülkü ocaklarının sadece şefaf mafyalık yapmasına göz yummasından dolayı sevmiorum belki gerçek mhp böyle diilidir ama sizde taktir edersinizki şuanki durum rezalet akp yi sırf tayyip in havaları artistlikleri yüzünden sildim abdullah gül başbakan olursa oyumu veririm ama tayyip olursa yine ona da oy yok

evet yaa gecen secimde tavuklu pilav dağattı. bu secimde dönerli pilav verirse düşünürüm. bide ayran tabi. :p

GP diyip gecme gelirler basa satarlar ÜLKEMİZİ:saskin

tabi

hala akıllanmamışsak MİLLET olarak ...

boş laflarla gemilerin yürüdüğüne inananlar var galiba.

ona kalırsa arka arkaya yapacağım diyerek vaatler sıralayayım en büyük vaadim "Ankara'ya denizi getireceğim kimse denize girmek için güneye gitmeyecek." hadi banada oy versinler. :p

Benimiki tane seçim vaadim var :D

Şehrazat 1 Ytl Olacak... Hamilelik 3 aya düşecek...

Ben de oy istiyommmmmm :D

anket gittikçe gerçekleri göastermeye başladı
Adalet ve Kalkınma Partisi %36 Barajı geçiyor
Milliyetçi Hareket Partisi %16 Barajı geçiyor
Cumhuriyet Halk Partisi %12 Barajı geçiyor
Genç Parti %10 Barajı geçiyor
Demokratik Toplum Partisi %4
Büyük Birlik Partisi %3
Saadet Partisi %3
Doğru Yol Partisi %2
Boş %2
www.4-kasim.com

neden şaşırıyorsunuz?

genç partinin birinci çıkması anormal değil ki?
İzmirde ticaret hayatı bitmiş durumda ve adam izmiri serbest ticaret bölgesi yapacam diyor
türkiyenin de bir hong kong u olmamalı mı?
işsizlik maaşını 350 ytl yapacam diyor sizce bu imkansız mı?
bir ürün üretilince fabrika, toptancı ve market ödeyeceği vergiyi koyuyor üstüne %18 de kdv ekleniyor yani verilecek 350 ytl nin 200ü geri devletin cebine girer zaten.
bu ülkeye bir çivi çakmamış adamlar tabirini kullananlar bu ülkeye binlerce çivi çakanı sadece siyasete girdiği için linç ediyor buna karşılık her türlü düzenbazlığın merkezindeki aydın doğanla can ciğer...
bedelli askerliği getirecem diyor ki;
zaten 5 askere yapılan masrafla 1 askere gayet iyi bir maaş bağlanır ve hem askerler daha profesyonel olur hem de hayatımızın en önemli yerinde herşeye engel ve gereksiz bir görevden kurtulmuş olunur.(ben askerliğimi yaptım gayet milliyetçi biriyim ve vatan için herşeyi yapabilirim ama askerlik gerçekten lüzumsuz ve ne millete ne devlete bir faydanız olmuyor)
Öte yandan bu ülke nin doğusunda her gün tekrar tekrar cezalandırılmayı hakedecek işler yapanlara ödül derecesine varan ödünler veriliyor diyor yanlış mı. Artık bu şerefsizlere aman olay çıkarmayın da bize oy verin terörist olmayın da biz size imtiyazlar verelim demekten vazgeçmemiz gerekmiyor mu?
ben bu konularda samimi olduğunu ve bu işleri yapabilecek tek liderin cem uzan olduğunu düşünüyorum.
hırsızlık konusunda itirazları olan arkadaşlar da vardır muhakkak ben de eminim ki çeşitli hırsızlıklar yapmıştır ama diğerlerinden eksik veya fazla çalmamıştır.
yaşı büyük olanlar özalın çocuklarının çok çaldığının söylendiği günleri hatırlar
iski gibi skandalları hatırlatmaya gerek var mı?
ya unakıtan neler yapıyor?
hırsız olmayan bir iki kişi geldiyse de onlar da ülkemize hırsızlardan daha fazla zarar vermedi mi?
memur olmasam ben de genç partiye üye olurdum :vur

cengisss1' Alıntı:
Arkadaşlar genç partinin yukselişi hakkındaki yorumlarınız nedir?
anketlerde hep yukselişte.
www.4-kasim.com burada üstelik 1.

eminim sırf propaganda olsun diye burdasin :)..yoksa bu yazının yeri geyikler bolumu olurdu :durdurun

şu anda akp birinci ama bana seçimde koalisyon çıkacak gibi geliyor.
tayyipte zaten bu yüzden açıklayamıyor cumhurbaşkanlığına adaylığını çünkü bide oraya çıkıp akpde seçimi kaybederse sap gibi kalmak var

ak parti diyince inanın kafamda bi ampül yanıo bu kdrı iğrençç kendi hakları için yaşayan bi parti wardır... olsun amaa yaa akp kazanmıcak bu yıll aa öle demeyin oğlunu evlendirdi tayyip erdoğan buda ona kar kalır :):)

DAlga geçilecek cinsten bu galiba =)

Evet son zamanlarda bırcok seye sahıt olduk ozellııkle 5 yıl ıcınde bu hukumetın ımzaladıgı veya gormezden gelınen tam bır dıs polıtık hezımetı Bunun ıcınde ermenı soykırımlarının tanınması kıbrıs turkıyenın arasının acılması kuzey ıraklı reislerin hukumeti bol bol tehdıt etmesı AB muktezabatına atılan vatanı bolmeye yonelık ımzalar.......Kafamıza gecırılen cuvallar....Aslında tamam ABd guclu devlet cuvalı gecırır ama sen karsısında bırsey yapmazsan 70 mılyonun ıcını burkarsın Gercı o cuval gecırılmesıne en cok abdullah beyle recep bey sevınmıstır...Cunkı onlerındekı tek engelın TSK oldugunu bılıyorlar ve kellelerın cuvala gırmesı onları baya mutlu etmıstır.....

Inanın 5 yıl ıcınde tum yaptıklarını ayrıntılarıyla yazmak ısterdım ama olan oldu ......

Asıl konu Tandogan meydanın verdıgı bır mesaj vardı.....Bır lıder arıyodu pesınden kıtlelerı suruklıycek Ulkenın genelıne hıtap edıcek Dıs polıtıkada duyarlı ve atılgan Hakkını yedırmeyen bır devlet adamı Yanı bır rusyanın Putını bır Hugo shavezi bir iranın ahmedinejadı evet turkıyenın de artık bır lıdere ıhtıyacı var

Ve malesefkı o lıder ne denız baykal ne devlet bahcelı ne erkan mumcu

Bunun ıcındırkı Yenı bır aydınlık ıcın Cem Uzan Dıyorum

Herseyı basardıgı gıbı bunu basarıcak ve turkıyeyı ayaga kaldıracaktır......

komikti paylaşım için teşekkürler :)

:))) mizah bölümüne taşınsın bence :)))) çok komik bir başlık :)))

bence de komik ötesi. Cem Uzan gibi bi adamı nasıl övebiliyorsunuz anlamıyorum.Adam utanmasa"KADINLARA MÜJDE! HAMİLELİK ARTIK BİR AY OLACAK!" diyecek.secimlerde para karsılığı bircok satılmışa bayrak sallatan adamı savunmaktan vazgecin.Bizim ülkemizde Cem Uzanın verdiği bir torba kömüre oyunu satan hainler var.Amerikaya milyar dolarlık kazık atanlara değil yediği kazığa doymayanlara sasırıyorum.Yazık!...

cem uzan şu an siyasetteyse bunun tek sorumlusu bence AKPdir neden mi???
Hırsız denildi.soruşturma açıldı herşeyini elinden aldılar ama gel gör ki bi içeri atmadılar..
ATMAK İSTEMEDİLER ÇÜNKÜ:
%6oy potaniyeli olan bi parti..
Nitekim akp ülkeyi satsa gene de hiç bi akpli GPye oy vermez ama başka bi partinin yandaşı GPye oy verebilir...
Yani ANTİ AKPliler GPye oy verebilir TAyyipde bunu çok iyi biliyo....
Özetle GP seçime girsin ki mhpnin ,chpnin,dypnin anapın oylarını bölsün...
Bİz gene tek başına ikdidar olalım gene milletin anası ağlatalım ve gene millet anasını alıp gitsin mantığı başka bişey değil..........

sx1serdar' Alıntı:
şu deniz baykala bi şans verin be arkadaşlar,
herkesde böyle bi sorun var, deniz baykal naapmışki
partiyi bölmek isteyenleri engellemiştir
sarıgül gelse dahamı iyi olcak sanıyorsunuz sarıgül dolap bi adam bence
sarıgül dürüst bi adamda baykala [başkanlık seçimine aday olmasın diye ] korumasıyla 1.5 milyon $ nasıl gönderio ? nerden buluo bu kdr parayı

Gerçekten mizah alanında yeri var bu konunun. Adamın hırsızlığı filan neyse de öyle bi atıyor ki insanın tam kafasına.. Bi mail geldi bugün.. Cem Uzan yeni bir vaatte bulunmuş. Şehrazat 1 ytl olacak diye:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri