Anne Terliği Sorunsalına Derin Bakış

ALpMontana

КЯaL´da TaNıMaM КuяaL´da
Reaction score
0
Anne Terliğinin Tarihçesi we ßiLimseL KimLiği

avustralyalıların bumerangının atasıdır, yüksek yüzdeyle hedefi vurur, vuramazsa sahibine geri döner.

radyoaktif madde icermeyen, kimyasal sonuclar olusturmayan, sadece kisa süreli noktasal fiziki acilar veren, yerden 50 santim ile 185 santim yüksekliginde ucma kabiliyeti olan, maliyeti ucuz, satisi-alisi yasal olan, ayaga giyilen ev esyasi görünümlü oldugu icin ayrica ruhsat gerektirmeyen kullanimi kolay silah. 1400 metre mesafeden nokta atis yapabilen silahlari yaratan insanlarin gecmislerinde olduklarini düsündügüm ev esyasidır.

isin kilicindan daha hizli cekilir, ehlinin elinde isabet yüzdesi yüksektir; terbiye amacliyken aksiyon antrenmani halini alir.hayatimda gordugum ilk kirmizi renkteki tomahawk fuzesidir.
kirmizi_k.jpg

anne terligi aslinda q nun 007 icin yaptigi bir silahtir.bu silahin turk annelerinin eline ne zaman gectigi tam olarak bilinmemekle birlikte annelerin bunu james bonddan daha etkili kullandiklari asikardir.soyle ki, anne, terligi firlattiktan hemen sonra su sozu sarfeder "getir o terligi cabuk!".ha ha, eger annenin gercekten o terligi istedigini saniyorsaniz zaten o terligi yemeyi haketmissiniz demektir.zira bu cumle tamamen kurbani bir ikilemin icine suruklemek icin söylenmiştir.siz kizgin bir anneye silahini teslim etmekle, istedigini yapmayarak anneyi daha daha cok kizdirmak arasinda bir secim yapmaya zorlanirken pattt! ikinci terligi yersiniz.ve anne son psikolojik darbeyi indirir: getir dedim sana o terlikleri!!!.terligin verdigi zarar yasadiginiz psikolojik cokuntuye oranla bir hictir.

dip not: annelerin her attıkları terlikte ortalama %96.5'lik bir isabet oranı yakalamaları üzerine ortaya çıkan hededir. onun için uzaklık sorun değildir, attı mı vurur.

:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun sabah sabah güldürdün ya beni sağolasın mükemmel paylaşım olmuş he birde annelerin meşhur acı biberi vardır

dip not: annelerin her attıkları terlikte ortalama %96.5'lik bir isabet oranı yakalamaları üzerine ortaya çıkan hededir. onun için uzaklık sorun değildir, attı mı vurur.

hemşo walla şu olsy çok doğru,attımı vuruyorLar :)

küçüklüğümde çok hedef oldum yaşım ilerledikçe bundan kaçma yöntemlerimi geliştirerek hedef olma oranımı cok aşşağılara cektim

konu kadar verilen cevaplar da çok güzeldi ya. savunma taktikleri geliştiriyorsunuz. :p

paylaştığın için sağol alp.

Ben bunun misafirlikte topuklu ayakkabı versiyonunu gördüm, arkadaşımın bi yerinde patlamıştı ayakkabı, isabet 100de100 dü :D

Bu cephede savaşmayan biri kalmışmıdır acaba??Ayrıca vicuttaki zararları aradan 1dk geçmeden sadece acısı kalacak şekilde silinir..yani adlitıp gelse birşey bulamaz...Benim annemin birde emekli polis olduğunu düşünürsek kendileri bu atışarda teşekkür belgesi bile almıştır eminim...Belinde her zaman silah ve terlik yan yanadır..suçun büyüklüne göre hangi silahını kullanacağına karar verir;)

Düşündümde anlaşılan ALpMontana da bunlara çok siper olmuş;).....

anneme özellikle yumuşak terliklerden alıyorum ama kadın herşekilde canımı yakabiliyo sanırım asıl önemli mesele fırlatma şekli

Gerçekten Küçükken Baya Bir Hedef Oldun U Altlerin Yada Cisimlerin Yuvarlak Ve Uzun Olanı VArdır Adına Oklava Denir :D

Paylaşım İçin Tşkler..

Ben Hiç Terlik Yemedim :D Çok Şanslıyım Kızarsa Ki Kolay Kolay Kızmaz Alırda Oklava 2 Tane Patlatıyor Siniri Geçiyor Bu Sefer O Ağlıyordu Nasıl Vurdum Diyerek :D Ama Bi Halam Var Aman Allah'ım Kızına Bir Terlik Atıyor 4 Terlik Atıp 4'ünde de Kafaya Atabilen Tek İnsandır Kuzenim Saklanırdı Arkama Atardı Nasıl Oluyor Terlik Faso Alırdı O Kadar Usta :D Kuzenim Kacarken 1 Tane Sallardı Dank Kafa 3 Tanede Cephe Gibi Yanında Tutardı Sonra Getirlan O Terliği Başa Sarardı :D

hiraru sen farklı cesıtde ısgence sanatına maruz kalmısın çoçuklarının çekeceği war=)​

hiç sorma hehe yok ya geyik yapıyoruz
gerçi annem sayesinde baya dayanıklı oldum :hhdil

hiraru' Alıntı:
hiç sorma hehe yok ya geyik yapıyoruz
gerçi annem sayesinde baya dayanıklı oldum :hhdil
annen iyi atıcı değilmiş heralde,bildiğim kadarıyla fazla tecrübesi olmayan annelerin çocukları sağlıklı oluyormuş,ancak atış konusunda uzmanlaşmış yabancıların 'snipermummy' dedikleri tip annelerin çocukları pek gelişemiyor,öyleki bu tip annelerin yaptıgı atışlar 'head shot' sesiyle son buluyor ve çocuğun gelişimini ileri derecede engelliyor:vur

Nutrygina' Alıntı:
annen iyi atıcı değilmiş heralde,bildiğim kadarıyla fazla tecrübesi olmayan annelerin çocukları sağlıklı oluyormuş,ancak atış konusunda uzmanlaşmış yabancıların 'snipermummy' dedikleri tip annelerin çocukları pek gelişemiyor,öyleki bu tip annelerin yaptıgı atışlar 'head shot' sesiyle son buluyor ve çocuğun gelişimini ileri derecede engelliyor:vur

:durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun

senin annen hangi kategorideydi hüs:):):)

benim annem terlik atmazdı,hatta dövmezdi beni:biggrin :biggrin

benim annem ender türk samurai lardan,oklavayı öyle hızlı çevirirdiki rüzgarına kapılıp oklavaya kafa göz girerdim :D

Geri