Anne Terliği Sorunsalına Derin Bakış

annem yüzünden judo yaptım kesmedi şimdi aikido yapıyorum siz düşünün artık Allah'tan kafama değilde genelde koluma bacağıma hedef alıyo

Gülmekten kırıldık yahu

Çok keyifli bir konu klavyene sağlık :clap

Ilk Tomahawk Füzesi ahahahaha
ben terlikden Fazla oklava yemistim
ah ulen Oklava az mi yakdin beni

he ya ne bu çektiğimiz terlikten birleşirsek iktidar bile oluruz tek parti hadi bütün terlik yiyenler buraya rın rın rın rın......:D:D:D eline sağlık süper olmuş ya çok güldüm:D:D:D

bir bakmıssın uzaktan kimliği tespit edilmemiş bir cisim popo kısmına dogru gelmektedir.kıyamadıkları için genelde oralara fırlatırlar.zıplayarak kurtulmaya calısırsın ama nafile...
bide cık sinirlendikleri zaman direk olarak kaynama moduna gecerler ve popoya seri darbelerle calısmaya baslarlar:)

paylaşım süper herkes hedef olmuştur bunlara

annelerimiz biz dogmadan önce kursa falanmı gidiyo acaba.ayrıca bu terliklerin cogu önceden plastikti,sünger olanları cıkıtıda rahatladık biraz:)

Hey gidi bea kücüklügüm aklıma geldi bi keresinde Annem terligi fırlatmıstı we bende o %3.5 luk dilimden faydalanıp kacmıstım.We acı son terlik kapıya carpar kapıdaki camlar yere iner.Nasıl sinirlendirdiysem artık orasını hatırlamıyom ölümüne fırlatmısı terligi... :}

Geri