AntaLya 0-1 BJK [TSL 19. Hafta - Tek BaşLık]

Hyperion

Rally Art
Reaction score
0
Antalyaspor.jpg
16as07q.png
2aanfvc.png

Tarih:29 Ocak 2010 Cumartesi
Hakem: Özgüç Türkalp, Erdinç Sezertam, Muharrem Yılmaz
Stat: Atatürk
Saat: 20.00
Yayın: Lig TV

Kupada Konya Şekerspor'u farklı mağlup ederek 7 maçlık galibiyet özlemine son veren Kartal'da tüm gözler, ligde bu akşam deplasmanda Antalyaspor'la oynanacak karşılaşmaya çevrildi.

Türkiye Kupası’nda elenen Beşiktaş, bugün deplasmanda Antalyaspor’la karşılaşacak. Kongre heyecanının yaşandığı Siyah-Beyazlılar’da tek hedef, Antalya sınavından 3 puanla dönmek olacak. Geçen sezonu çifte kupayla kapatan ve artık tüm konsantrasyonunu Süper Lig’e yoğunlaştıran Beşiktaş, 7 maçlık galibiyet hasretine Türkiye Kupası’nda 4-2 kazandığı Konya Şekerspor mücadelesiyle son vermişti.

Öte yandan İstanbul Belediye ile yapacağı lig karşılaşması yoğun kar yağışı nedeniyle geçtiğimiz hafta ertelenen Beşiktaş’a, Antalya’da sıcak bir karşılaşma yapıldı. Dün akşam saatlerinde kente ulaşan Siyah-Beyazlı kafileye, yoğun ilgi vardı. Taraftarlar, futbolculardan bol bol imza alıp, onlarla fotoğraf çektirdi.

ANTALYASPOR
Ömer
Erhan Güven
Yalçın
Orhan Ak
Şenol Can
Batak
Ertuğrul
Jedinak
Tita
Necati Ateş
Serge
T.D: Mehmet Özdilek

BEŞİKTAŞ
Rüştü
Ekrem
İ.Toraman
Sivok
İ.Üzülmez
Ernst
Fink
Holosko
Tello
Nihat
Bobo
T.D: Mustafa Denizli

Olm maç Antalyanın sahasında değilmi.

Niye başa Beşiktaş'ı yazıyon :D

Skor tahmini yapmamı istermisiniz bu arada :)

Olm maç Antalyanın sahasında değilmi.

Niye başa Beşiktaş'ı yazıyon :D

Skor tahmini yapmamı istermisiniz bu arada :)

sakın aklından geçirme :)

Lige Tutunma maçımız. Umarım işleri yine ters gitmez. Bizim Süper Star(!)lar kendine gelsin artık.

Olm İlla Sabote Etmelisin Dimi Deli :)

İnşaLLah aLıcaz maçı.. Almak zorundayız..

Ayrıca bak DeLLyoqLan sizin fener konuLarına tek yorum yapmıyoruz sende bızım sabit maç konuLarına yorum yapma.. Senı Beşiktaşımızın maç konuLarında sırıtarak yorum yapar bi şekıLde görmek ıstemıyorum.. Az dikkatLi oL..

BaşarıLar Beşiktaşımıza..

Şimdi BU Mustafa Denizli ' ye sövecem ya !! Kırk yılın başı İddaa oynamışım ona da Bjk ye Üst oynamışım Son maçları sürekli üst bittiği için , bu maçta çıkarttığı kadroya bak ! Tabata Tello Allahı' ım çıldıracam Bu kadroyla bu maç alt bitecek off :mad:

Beşiktaş' ım gol attı
bobonun penaltıdan attığı golle 1-0 öndeyiz.

nolur bu maçta 2 gol daha olsun ya :lol: M. Denizli Tabata yı çıkarıp Holosko yu aldı mı tmm dır :d

Oleeeey Tabata çıktı Tello girdi Nihat çıktı necip girdi Hai 2 gol daha

İnşallah Bu galibiyet güzel günlerin habercisi olur. Gerçi oynanan oyun pek umut vaadeder gibi değildi ama...

inşallah bu galibiyetlerimizin devamı gelir...

Bide transiLvanya canavarı tüpcü gittimi keyfimize diyecek yok..

Öle yada böLe kazandık inşaLLah devamı geLir.. TebrikLer Kara KartaLım..

Ben sevinemedim bu galibiyete.
1- penaltı değil
2-yine iyi oynamadık

izlemedim maçı özellikle neyse ki penaltıyla da olsa almışlar 3 puanı

Bjk yatırdı kuponumu maçı alt bitti gene :(

Bjklıları tebrik ederim bu arada

Geri