Anti-Emo Team :-)

beni de yaz :D

2ailkso.jpg

2mq7uk6.png

Benide Yazarsan Sevinirim....:melek:melek

Hemen ekLe Benide :hhmanD

Abi bu nedir ya şunların bi tipine tanın:vur Geçen bi yerde okumuştm bu emolar da saç sürekli göze deydiği için elemanın biri göz kanseri olmuşş:clap.Bence topu yok olsunda kansere gerek kalmasa hatta:durdurun

benide ekleyin kıl oluyorum şunlara türkçe katilleri

Emo''''muz eksikti o da oldu....
Çarşı emo'''ya da karşı benide yazın listeye :)

Abi bu nedir ya şunların bi tipine tanın:vur Geçen bi yerde okumuştm bu emolar da saç sürekli göze deydiği için elemanın biri göz kanseri olmuşş:clap.Bence topu yok olsunda kansere gerek kalmasa hatta:durdurun

:clap:clap:clap:clap:clap

benide ekleyin kıl oluyorum şunlara türkçe katilleri

:clap:clap:clap:clap:clap

kardeşim beni de yaz ayrıca resimlerini de paylaşmayın reklam olmasın ...

emonun biri kafasını klozete sokuyormuş neden ?

çünkü kendini bi b.k zannediyormuş :durdurun

Emo ney mk .Yaz benıde dayı.Ben dedıklerınden bısıyde anlamıyorum."Askhım naqersiinn" s..ktir.

ya beni niye aLmıyorsunuz :( kac kez istedim . bende emoLardan nefret ediyorum :(

tipik rockçı gençLer özentide denebiLir bence =)

'' rock festivaLLere gidince kendimi bi acaip hissediyorum bu merikLeri görünce =) '' ( ortamı görmek için rockLa aLakam yoktur )

şiir gibi oLdu son kısım :D

Nolurr benide alın bu gerizekalı embesil tiplerden hoşlanmayan bi topluluk içersinde olmaktan gurur ve mutluluk duyarım :D

nedir bu bi emo tutturmuşlar gidiyor insan mı hayvanmı belli deil. Bunlar bu halde nasıl çıkıp geziyo sokaklarda.Bu emo mu dur nedir bunladan askerde olmaz eli silah tutmaz yat desen yatmaz anlıyacağınız vatana millete hayırlı evlat olmayacakları kesin...

Geri