Anti Kro Derneği, sizide bekleriz =)

Madem derneğe üyeliğim kabul edildi o zaman hemen bir resmimi paylaşayım sizlerle

Umarım ki çok beğenip beni taktir edeceksiniz :D:D

819vjmw.jpg

Harika bir resim madnes saol =)

Anlamıyorum ya ortam romantık bır bayanla dans ediyorsun ve tek elinde tespih var...:saskin

iflah olmaz bunlar olmazzzz:vur

ay kırolar bu kadarmı ii anlatılırr.iğğğğğ iğrenç şeyler.uyuz olurum.kızların kırolarına daha çok uyuz oluyorum.kırolara hayııırrrrr

aslında su sıralar kro dıye hıtap ettıgımız kesm degısmekte... kumas gıysınler beyaz gomlek gıysınler eywallah ama asıl sorun bence unlu markaların en bıcımsız kıyafetlerını alıp vucuda 1-2 beden dar yada 3-4 beden bol onları gıyenler e tabı bunlar cırtlak renkler asırı turuncu yada mor fılan oluyo ve markalar dev puntolarla kıyafetın uzerınde zaten... saclar bi garip eğreti duruyo fılan :E

sanKı bırını tarıf ettım = ))

Bende diyorum meğer bu resim bi yerden tanıdık geliyor bana aynen ispike benziyo yhaa :)

ŦıяŤıиá;2292029' Alıntı:
Bende diyorum meğer bu resim bi yerden tanıdık geliyor bana aynen ispike benziyo yhaa :)

olur mu hiç o benim resmim :biggrin

Yok daha neler =)

Sahte emperio armani ya da replay jeans tişörtlerini yine sahte dolce&gabanna kemerleriyle tutturrdukları kotlarının içine sokmayı da unutmayan krolar gün gelecek soyunuz tükenecek :hadiordan

bende ondan bahsedıoRUm = )))

Ben olmadığım kesinde =)

Kim oldugunu da öğrenmiş olduk :melek

Krolara Hayır :vur:vur

korkarım korkarımda kızların krosundan korkarım.... hadı erkeklerınkı bı sekılde bellı olur tarzı farklıdır..
ama kızların krosu her ortama gırmeye calısır 3*5 parca ıcın bavul gıbı garip renklı ve bilirsin büyük puntolu cakma cantalar tasırlar yada olması gerekenden cok kucuk cantayı parmak uclarıyla tutarlar kıyafetlerden hıc bahsetmıorum bile : ))

Evet kızların da kroları var..Ortamcı tikky takılmaya calısıp kendini rezil eden tipler...Palyaço makyajları..Tuhaf kıyafetleri...Ayyyy nanmıorummm tarzı konusmalarıyla her yerde çıkabılıyorlar karsımıza :D

İşte biz de bunları burda kendı aramızda eleştiriyoruz küçük bey :hadiordan
Birisi bunlara normal olmadıklarını söylemeli yha :)

7x8nqeo.jpg

829gv3n.jpg

7wtgsa0.jpg

86juhz8.jpg

allah allaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh:durdurun:durdurun:durdurun

Şu küvetteki adam birine çok benziyo yaaaaaaa:D

eline sağlık şekerimmmmm...Çok makbule geçtiler =)

Ne türler var ama yaaa=)

bir insan evLadı nedenbeyaz çorap giyer ki :durdurun:durdurun

beyaz çorap giyiLmesi kroLuk için yeterLi, diğer maddeLere gerek biLe yok :hhmanD

82u9kw1.jpg

:durdurun:durdurun:durdurun

bende üye oliim bari =P

8alskg1.jpg

8fvkhzp.jpg

6q2tqoy.jpg

1309778_401_04.jpg

4560053_410_02.jpg

su kızlar batik corap mı patik corap mı ne dıyolar ya bilege kadar olan ıste sort fılan gıyıceksen bermuda fılan sadece o corapların beyazı gıyılır giyilirse baska beyaz corap gıyılır mı ya = )

Geri