Anti Kro Derneği, sizide bekleriz =)

nie hiç faaliyet raporu yok:saskin: kaç kro imha edildi kaçtane kaldı imha işlemi nasıl oluyo toplumu bilinçlendiriniz reca ediciğim:melek

ben bu dernekten kusur kalırsam olmaz..kaçırmamak gerek böle seyleri:D

yanlız bi kaç sefer sevgilimin zoruyla datlu guşum,fikrimin nadide gülü,bal peteğim,uğur böceğim iltifatlarını kullanmıştım..romantizmi zorlayınca bunlar cıkmıştı o an napim:melek

nie hiç faaliyet raporu yok:saskin: kaç kro imha edildi kaçtane kaldı imha işlemi nasıl oluyo toplumu bilinçlendiriniz reca ediciğim:melek

ben bu dernekten kusur kalırsam olmaz..kaçırmamak gerek böle seyleri:D

yanlız bi kaç sefer sevgilimin zoruyla datlu guşum,fikrimin nadide gülü,bal peteğim,uğur böceğim iltifatlarını kullanmıştım..romantizmi zorlayınca bunlar cıkmıştı o an napim:melek
engerek sayfaları gezersen faaliyetlerimizi görürsün :cool: saygılarımla :sigara:

bi kaç sayfayı karıştırdıydım bişi görememiştim tek tek bakınca gördüm pardon..:utan

yanlız yetmez bu kadar toplu imha gerek efenim hatta nüfüs müdürlüğü emniyet teşkilatı jandarma ile birlikte koordineli çalışıp eş zamanlı operasyonlar düzenlemek lazım baskınlar yapıp hepsinmi imha etmek gerek..:p

arkadas içimde de ne biçim bi sadist varmış böle bi konu bekliyomusum hee..:saskinkendimden korkmaya basladım..bişi diil gaza gelip apartman sakinlerini uyandırcam eylem var die ama 28 dairede yasayan toplam 100 kişiden dayak yemek istemiyom:D:durdurun

rica etsem beni de yazarmısın ayrıca bi arkadaşım daha var onu da yazalım bide onun bi arkadaşı var onu da bi araya sıkıştırıverelim

ßenide yas ßenide :}

rica etsem benide yazarmısınız :D

hacı herkez üye olmuş biz kaldık burda yha :D walla olmaz krolarla böyle yaz hocam yaz benide maksat birlik beraberlik

benide yaz bari =)

ei birde beni yazarmısın fırtına kardeşim :D

anti kro hea bunu bizim sınıfta bi çocuqa okutacam çocukun krolukları

otobüste 80 yaşındaki kadına buyr abla sen otur

kro diye bağıranlara kapıdan içeri girince sivri burun ayakkabısını atmak :D
yerinde oturan bi kıza bayan kalkarmısınız demek
:D:D

benide yazarmısın :D

:clapCok komık bu arkdasm saol elıne saglık

güzel yazı olmuş ama bazı eksikler var:D
mesela kendi yürüyüş tarzları vardır bu yaratıkların :D kro styLe :D eller uygun adımda yürüme hizasına kadar sallana sallana çıkar, kafanın ense tarafı omuzla birleşik olur (Bazen şapka takılır ki bu şapka kulağın üstünden 60 derecelik bir açıyla yukarda olur, ön tarafından 3-4 tane kıvrık saç çıkar) böylede havalı bi duruş sergiler:D ,çoğunlukta vicüdün %99u sallanarak hızlı yürünür:D
+++
Otobüste kafede ya da başka yerde(Sultan Ahmet-Beyazıt-Taksim öncelikli olarak zaten bilen bilir buraları:D)
Turistin kendisine bakmasını bekleme çabalarında gözbebeğinin içine kadar bakışlarını unutmamak lazım.
+++
hee bide :D seyyar bi dayinin turiste sattığı puma-nike ve adidaslara" they are orcinal abla,abi vallaha orcinal. america coming" diyerek 30-40 liraya sattığı çakma ayakkabıyı turiste 2 katına satarak keklemesiyle ülkemizi nasıl turistlerden soğuttuklarınıda unutmayalım.. :p

Kat benide bu Derneğe:D en başa yaz hatta :D

Geri