Anti-Pkk Grubu Kuruluyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Slaughter

New member
Reaction score
0
Evet artik Pkk yi sanel alemden silme zamani geldi die dusunuyorum TURKİYEYE sahip cikmak TURK milletinin Gucunu Tum Dunyaya DUYURMAK isteyenler buraya yazabilirler...

İstenen Ozellikler..

Az Hack bilgisi olmasi
Ve DDos Atabilmesi...

DDos da onerim denyo launch dur antirus pek ise yaramio...

Bu ozelliklere sahip olanlar lutfen TURKİYEYE sahip cikmak ve Grubumuza Katilmak icin burdan basvuru yapsinlar...

Saygilarimla PhibeR OPtiC ;)

k0Lay geLsin.. Grup Sitesi filan war mi ?

bencede güzel bi fikir geç ama olsun yeter ki icraat olsun bnm web hack bilgim olsa tamam hemen gelirim ama web ahck bilgim yok ama bence bu gruba katılmak isteyenler bunu kişisel vrya grupsal birşey olaak görmesinler türkiye için düşünsünlre yaptıkları şeyleri türk milletine hayrılı olsun!

Ben Varim Arkadaşım......

Phiber OptiC İle 2 miz Grubun ba$ında olucaz..

Herkesi Bekliyoruz...

Bilenide Bilmeyenide..

Öğretiriz her zaman..

ah ah öğrenmek o akdar çok isterim ki ama işte türkiye'nin diğer yüzü eğitim ssitemi full time dersane okul vede bunun için zamn kalmıyor doğal olarak!

Onceligimiz 15-20 kişilik bir grubla siteyi devre dişi birakmak dewre disi kaldiktan sora index veya domain hackle kalıcı index atmaktir ...

Ehuehe Partizan Gibi Detayli Ogretecek Varsa Bende Geliyorum Web Hackte Ogrenmis Oluruz Hep :)
Ifrit Abimede Katilmamak Elde Degil Yani D-dos Ile Site ÇÖktugunu Ben Goremedim Bu Zamana Kadar :)
Neyse Saka Bir Yana Arkadaslar Bende Varim. Butun D-dos Programlarini Kullanabilirim Ama Sadece D-dosu Kullanabilirim :)

dostum ben yürekten yardımcı olmak ve katılmak istiyorum!! Azda olsa hack bilgim war ama şu ddos dediin toplu saldırı programlarımı onu bilmiom ?? Ama öleyse ddos ada katılabilirim!!! Her türlü yardımı yapmayı isterim... olmassa sölein napcamı, yaparım!!

index veya domain hack mı? :) bunu yapabılıyo olsanız ddos'a ne gerek var anlayamadım...

tabiki onlar siteye bagli onceligimiz 1-2 gunluk olsa bile pkk yi dewre dişi birakmak once her ihtimala karşi dewre dişi birakip sora index denemektir her domain kirilamaz.. işi sansa birakmak istemiorz ama index kesin atariz 2-3 gunlukte olsa .. acarlarsa gene atariz domain hack ide denicez ...

Arkadaslar Varmi Site Falan Veya Kurulacakmi?
Veya Bi Mail Adresi Olur Birlesilir Konusulur Oyle Karar Falan Alinir.

Ama Bu Isin Icinde Dark Abi Ve Partizan Kardesim Olursa Inanin Cok Daha Buyuk Yerlere Gelir Bu Grup ;)

isteyenler msnlerini bana pm le atsinlar ... saldirilar msn de toplu konusularak halledilcek. saglam elemanlar gelirse grup un cok buyuk basarilar alicagindan eminim . ve gene diorm saglam elemanlar gelir ve grup basarilar elde elidilirse sitede acmayi dusunuorz...

yaw brakın ddosla bı b.k olmaz..exploit ler hakkında bilgisi olan varsa grub falan kurulsun ciddi cididi bu isin üstüne düsülsün..ddos sadece servis aksatma yöntemi..

acıksız sistemmi war illaki bir acığı wardır...önemli olan acığı bulmak zaten..

ya kardes ben sana kendi forumumu werim bakalim 1 tane acik bulabilcenmi .....

+ adamlar kac kez hacklendi . onlemlerini aldilar

eyer exploitle olsaydi gunde 12000 kere hack edilirdi o pkk sitesi bi daha da acilmazdi...

ddos bişi diiil diosun ...

saglam bi team kurarsak ddos saldirilarila surekli siteyi cokertirsek kucuk aciklar ortaya cikabilir ve buda demek oluo ki işimiz kolaylaşir o adamlar kac kez hack edildi ve suan ne onlemler aldilar biliomsn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri