s@n
New member
- Reaction score
- 0
Arkadaşlar ben Vista Home Basic kullanıyorum.Bilgisayarım PRO2000 in en yüksek modeli.Orijinal bir antivirüs programı alacağım.Kaspersky almaya karar verdim.Kaspersky nin sitesinde baktım ve ayrı ayrı iki tane programı vardı.Birisi normal Anti-Virüs diğer İnternet Security idi.Bu ikisi arasındaki fark nedir?Ben bilgisayarda çok az oyun oynuyorum.(NFS UNDERGROUND 2)Onun dışında internette dolaşıyorum.Ogame,bitefight,youtube,hackhell,trgamer vs.Yani bilgisayar da çok fazla işlem yapmıyorum.Siz bana hangi programı önerirsiniz??:hhman:
Kaspersky i satın aldıktan sonra istediğim kadar kullanabilecek miyim?Yoksa süreli mi?Sitesinde 1-2yıllık ücreti yazıyordu da
Birde Bullguard diye bir antivirüs programı buldum.Bunun da nasıl bir program olduğunu açıklarsanız sevinirim.:hhman:
İyi Forumlar...
Kaspersky i satın aldıktan sonra istediğim kadar kullanabilecek miyim?Yoksa süreli mi?Sitesinde 1-2yıllık ücreti yazıyordu da
Birde Bullguard diye bir antivirüs programı buldum.Bunun da nasıl bir program olduğunu açıklarsanız sevinirim.:hhman:
İyi Forumlar...