Arınç'ın seviyesi dibe vurdu!

zerkli

New member
Reaction score
0
faşizm uygulayandan uygulanana bulaşan bir hastalı
Bir televizyon kanalında gündeme dair soruları yanıtlayan Bülent Arınç alışık olunan üslubu ile açıklamalarda bulundu. Arınç, Kılıçdaroğlu'nun 27 Nisan açıklaması ile ilgili iddialarına ilişkin "Şu kadarcık boyuyla bir şeyler söylüyor" dedi.

Habertürk kanalına konuk ola ve gündemdeki tartışmalara dair soruları yanıtlayan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tartışılacak açıklamalarda bulunurken çirkin bir üslup kullanmaktan da çekinmedi. Kılıçdaroğlu'nın 27 Nisan ile ilgili iddialarına dair Arınç, "Kılıçdaroğlu, aynı Genç Parti'nin sloganları gibi içi boş laflar ediyor. Şu kadarcık boyuyla bir şeyler söylüyor" dedi.

"Kılıçdaroğlu, şu kadar boyuyla..."
Bülent Arınç, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yaşar Büyükanıt ile AKP'nin anlaştıkları yönündeki iddialarına, "Kemal Kılıçdaroğlu açısından üzülüyorum. Kemal Bey veya Kemal Efendi demiyorum. Recep Bey yakışmıyor. Dağ fare doğurdu gibi bir şey. Arkasında rüzgar da varken CHP açısından faydalı olacağını söylüyordum. Baykal konuşuyordu CHPliler alkışlıyordu. Bu tabu yıkıldı. Sadece Baykal gitti de Kılıçdaroğlu mu geldi? Üslup değişmeli, program değişmeli. Kılıçdaroğlu, aynı Genç Parti'nin sloganları gibi içi boş laflar ediyor. Şu kadar boyuyla bir şeyler söylüyor. Her çıktığı yerde sadece slogan üretiyor" dedi.

"Yaşananlar referandum ile ilgili"
İnegöl ve Dörtyol'da yaşanan olayları da dğerlendiren Arınç, "İnegöl ve Dörtyol'da belli mihraklar düğmeye basıyor. Faillerin ortaya çıkarılması yargının işidir artık. Bu tip olaylar geçimşten beri zaman zaman yaşanıyor. İç ve dış mihraklar 100 yıldır ayrıştırmaya çalışıyor. Geçmişten bugüne kara propaganda yapılıyor. Bazı vatandaşlarımız buna inanıyor. Falan cami yakılıyor, filan cemevi yakılıyor denilse buna insanımız tepkisiz kalabilir mi? 12 Eylül halkoylamasıyla irtibatlı olduğunu düşünüyorum.

Bakan sıfatıyla konuşurken delilli konuşmam gerekiyor demem gerekebilir ama bunları biz hükümet içinde konuşuyoruz. Dün İçişleri Bakanı'nın İnegöl için yaptığı açıklamalar Dörtyol içinde ipuçları sürdürülebilir" dedi.

"BDP ateşe benzin döküyor"
BDP'nin Hatay'a heyet göndermesine de değinen Arınç, "Bu tepkileri açılıma bağlamak çok kolay suçlama. Hiçbir bilimsel veriyle bunu açıklayamazlar. BDP keşke bölgeye gitmese. Ateşe benzin dökmek gibi bir şey. Yeni tahriklere yol açabilir. Ne kadar iyi niyetli olduklarını söyleseler bile şiddeti körükleyeceklerini söylenebiliyor. BDP iyi niyetli olabilir ama gitmemeleri daha uygun olacaktır" dedi.

Bülent Arınç, Hatay'da tekrar toplanan ve saldırgan bir şekilde etrafta toplanan faşist güruha neden izin verildiğini ise açıklamadı.

Arınç'ın seviyesi dibe vurdu! | soL Haber Portalı

§ deve büyüktür amma beşini bir eşek yeder
insan görünüşte büyük olmakla akıl büyük olmaz, bir akıllı birçok az akıllıyı arkasından sürükler.
Atasözü

TÜRK DİL KURUMU - Atasözleri ve Deyimler Sözlüğü Veri Tabanı

Akpartinin icraatlarına bir bahane bulamayan zavallılar artık seviyesini konuşur oldu.

Birgün ortanızdan çatlayacaksınızda nezaman bilmem.merakla o günü bekliyorum.sevgilerimle

Seviyemize dikkat edelim beyler..

Seviyesizliği konuşuyoruz ama bu bizimde seviyemiz düşecek anlamına gelmez..

İyi forumlar herkese..

Arıncın o sözü tartışlır ama Arınç ne yapsın kardeşim. Karşısında son yıllarda Türk siyasi hayatının Fırıldak Kubi den sonra en Çarkcı siyasetcisi duruyor

Bugün bir şey söylüyor yarın ben söylemedim diyor.

Önce

Dubai anlaşmasını niye imzaladınız

ikigün sonra

Dubai anlaşmasını niye reddettiniz

Birgün Onur öymen İstifa etsin diyor birgün sonra etmesin diyor

Birgün başörtüsünü ben çözerim diyor birgün sonra ben böyle demedim diyor

27 Nisan Muhtıraya destek veriyor şimdi ise kalkmış 27 Nisan Muhtırası AKP iyi iktidar ypmak için yapıldı diyor. Ozaman bu çarkcı Kemal de AKP ye destek olmuş oluyor

Şimdi siz olsanız ne dersiniz böyle birisne.Arınç ta daha ağır söz söylemek isyeniş ama bula bula onu bulmuş

söyleyin kardeşim Arınç ne yapsın

Valla Bu Adamı Ben De Sevmiyorum Açıkçası Çok Dikine Konuşuyor Üslubu Siyasiye Yakışır Cinsten Değil...

Sayın Arınç her zaman kime nasıl konuşulacağını iyi bilir. kimse gocunmasın hak eden etmiştir ve sayın Arınç o yüzden öyle konuşmuştur.

ßiℓgè Қrαℓ;5099098' Alıntı:
“Kıvırma Recep, adam ol, kalpazan, haramzade diyerek Başbakan a hakaret eden Çatkcı Kemal İn seviyesi çok mu iyi. Hak etmiyor da değil hani

Bilge Kral; Bizim Hükümetimizde Ahmet Davutoğlu,Cemil Çiçek,Veysel Eroğlu V.s Gibi Üslubu Terbiyesini Takınmış Bakanlarımız Var.. Asla Siyasi Üsluplarından Taviz Vermeden Gayet Sakin,Yerinde Konuşan Bakanlarımız... Ancak Bülent Arınç Genelde Polemik Yaratan Konuşmaları Var Hoşuma Gitmiyor..

Yandan Çarklı Kılıçdaroğlunun Mensup Olduğu Partide Adam Gibi Adam Kim Var Ki Seviyesi Düzgün OlsunÖnder Sav mı Onur Öymen Mi ? Bütün Fiyasko Adamlar Bu Partide Haliyle Terbiye Ahlak Ne Arar Çakma Gandide :durdurun

"BDP ateşe benzin döküyor"
BDP'nin Hatay'a heyet göndermesine de değinen Arınç, "Bu tepkileri açılıma bağlamak çok kolay suçlama. Hiçbir bilimsel veriyle bunu açıklayamazlar. BDP keşke bölgeye gitmese. Ateşe benzin dökmek gibi bir şey. Yeni tahriklere yol açabilir. Ne kadar iyi niyetli olduklarını söyleseler bile şiddeti körükleyeceklerini söylenebiliyor. BDP iyi niyetli olabilir ama gitmemeleri daha uygun olacaktır" dedi.

Bülent Arınç, Hatay'da tekrar toplanan ve saldırgan bir şekilde etrafta toplanan faşist güruha neden izin verildiğini ise açıklamadı.

Arınç'ın seviyesi dibe vurdu! | soL Haber Portalı

Arkadaşlar ben yazının tamamını okumamıştım bu satırı kaçırmışım şimdi farkettim. Sanırım konun altında teşekkür edenlerde görmemişlerdir. Benim Şehit acısıyla yollara çıkıp PKK'yı telin eden , bu arada yeni saldırı ve şehit haberleri ile iyice çılgına dönen Vatan Toprağının aşığı olan DÖRTYOLLUMA faşist güruh diyecek adamın binbabalı olduğu aklıma gelir. Bülent Arınç'ı eleştireceğim diye Vatan sevdalılarını kalaylayan terörist sitelerden haberi alıp buraya taşıyanlarıda Allaha Havale ediyorum.

ßiℓgè Қrαℓ;5099098' Alıntı:
“Kıvırma Recep, adam ol, kalpazan, haramzade diyerek Başbakan a hakaret eden Çatkcı Kemal İn seviyesi çok mu iyi. Hak etmiyor da değil hani

Aslında şöyle diyorsunuz yaa.

Size tek söz söylüyorum, kaldırın dokunulmazlıkları yargılayın bu adamları.

Baksana sen HH il örgütündenmişsin akpnin, üstlerine dilekçe ver filan.
Yap işte bir şeylerde kaldırın şu muhalefetin üzerinden dokunulmazlık zırhını.

Hadi bak iktidarınkini kaldırmayın diyorum sadece muhalefetinkini kaldırında adamları yargılayın...

Yoksa senide mi genel kuruldan kovar diye korkuyorsun.
Bizim çakma son osmanlı padişahımız pek şehvetlü Recep Tayyip Erdoğan...

bülent arınç çocukla çocuk olmuş...böyle siyaset anlayışını kılıçtaroğlu getirdi şimdi sefasını sürsün..

Önce bi "seviye kavramı" bu adam için geçerlimi onu sorgulamak lazım..

kalpazan kelimesinden gocunan arkadaşlar neden gocundugunuzu merak ediyorum.ortaya söylenmiş bir laf kendi içinizde öyle gördüğünüz biri mi varda burda gündeme geliyor.aradaki ince çizgiyi farkedemiyorsunuz.arınç'ın söylemi direk şahsa buda seviyesizliktir.

Arınç karşısındaki adamın seviyesine göre konuşan bir bakan karşıdaki alçaksa elinden gelen yok ne yapsın ki!

Arınçta hiç bi zaman seviye oLmadı ki zaten..

Arınç'ın yaptıgı en iyi iş 2.sınıf hoLLywood yıLdızLarı gibi kameraLar karşısında duygu sömürüsü yaparak ağLamaktır..Bunu bıLmeyen yok.. ;)

Ben bu ülkenin evlatlarının ne halde olduklarını görmelerini istiyorum başka bişey istemiyorum.Düşünün iki siyasetçi çıkar polemik yapar milleti uyuturlar, gençleri birbirlerine düşman ederler. Bu ülke ne zaman biz bütünüz dediyse kayıp verdi biz ne zaman kardeşçe yaşıyorsak dediyse canlarımız yandı, biz artık çatışma istemiyoruz dedikçe katledildi.NEDENNNN peki çünkü bizler bunu istemedik baştaki siyasetçiler bunu istedi diye bizler barışıyoruz bizler çatışıyoruz, bizler ölüyoruz öldürüyoruz.Düşünün Osmanlı imparatorluğunun son zamanlarında imparatorluğun etki alanı sadece istanbul şehriydi.İstanbul dışındakiler kaderlerine bırakılmıştı.Gençlerde milli birlik vatan sevgisi, yurt sevgisi denen bişey yoktu.Savaşların kaybedilme sebeplerinden biride milli bir uyanmışlık yoktu.Takii kurtuluş savaşına kadar...İmparatorluğun dogusundan batısına kuzeyinden güneyine olan sınırdaki her genç bir araya gelip bu duyguyu öğrendikleri anda ülkemizde birşey değişmeye başladı.Bu değişimi ise cumhuriyetin ilanındaki kısa süredeki kalkınmadan anlaşılmaktadır.O dönemde sadece ülke için millet için birlik için calışılıyordu.Bozulmuş ömrü geçmiş ve polemikten başka bir şey bilmeyen siyasetçilerde yoktu ... Şimdi düşünün birbirlerini yiyen sen solcuları kontrol et sen sağcıları kontrol et sen dini sömür sen kültürü sömür sen milliyeti sömür anlayışından başka bişey yok...Bu ülkenin bu genciliğin enerjisini harcıyacak başka alanlar .BUNA İZİN VERİLMİYOR. neden çünkü biz istemiyoruz.... Bilinçli bir topluluk değiliz artık .....Siyasetçiler istedi diye değil ben istedim diye sen istedin diye kardeşin istedi diye toplum istedi diye artık çalışalım.........

Ben bu ülkenin evlatlarının ne halde olduklarını görmelerini istiyorum başka bişey istemiyorum.Düşünün iki siyasetçi çıkar polemik yapar milleti uyuturlar, gençleri birbirlerine düşman ederler. Bu ülke ne zaman biz bütünüz dediyse kayıp verdi biz ne zaman kardeşçe yaşıyorsak dediyse canlarımız yandı, biz artık çatışma istemiyoruz dedikçe katledildi.NEDENNNN peki çünkü bizler bunu istemedik baştaki siyasetçiler bunu istedi diye bizler barışıyoruz bizler çatışıyoruz, bizler ölüyoruz öldürüyoruz.Düşünün Osmanlı imparatorluğunun son zamanlarında imparatorluğun etki alanı sadece istanbul şehriydi.İstanbul dışındakiler kaderlerine bırakılmıştı.Gençlerde milli birlik vatan sevgisi, yurt sevgisi denen bişey yoktu.Savaşların kaybedilme sebeplerinden biride milli bir uyanmışlık yoktu.Takii kurtuluş savaşına kadar...İmparatorluğun dogusundan batısına kuzeyinden güneyine olan sınırdaki her genç bir araya gelip bu duyguyu öğrendikleri anda ülkemizde birşey değişmeye başladı.Bu değişimi ise cumhuriyetin ilanındaki kısa süredeki kalkınmadan anlaşılmaktadır.O dönemde sadece ülke için millet için birlik için calışılıyordu.Bozulmuş ömrü geçmiş ve polemikten başka bir şey bilmeyen siyasetçilerde yoktu ... Şimdi düşünün birbirlerini yiyen sen solcuları kontrol et sen sağcıları kontrol et sen dini sömür sen kültürü sömür sen milliyeti sömür anlayışından başka bişey yok...Bu ülkenin bu genciliğin enerjisini harcıyacak başka alanlar .BUNA İZİN VERİLMİYOR. neden çünkü biz istemiyoruz.... Bilinçli bir topluluk değiliz artık .....Siyasetçiler istedi diye değil ben istedim diye sen istedin diye kardeşin istedi diye toplum istedi diye artık çalışalım.........

helal olsun kardeş...çok güzel bir şekilde özetlemişsin herşeyi..herkeste, kusuruma bakmayın, bir koyunluktur gidiyor. hiç sorgu sual yok. başındaki ne diyosa o. sağcısıda aynı solcusuda....

Arkadaşlar ben yazının tamamını okumamıştım bu satırı kaçırmışım şimdi farkettim. Sanırım konun altında teşekkür edenlerde görmemişlerdir. Benim Şehit acısıyla yollara çıkıp PKK'yı telin eden , bu arada yeni saldırı ve şehit haberleri ile iyice çılgına dönen Vatan Toprağının aşığı olan DÖRTYOLLUMA faşist güruh diyecek adamın binbabalı olduğu aklıma gelir. Bülent Arınç'ı eleştireceğim diye Vatan sevdalılarını kalaylayan terörist sitelerden haberi alıp buraya taşıyanlarıda Allaha Havale ediyorum.

damardan mı girdin sen şimdi :durdurun
senin vatan sevdalıların alkışlarla terörist karşılamaya gidiyor kaç zamandır kimisi de izliyor ;)
pkknın şehir ayağını aksu ile güçlendiren devamında açılım ile pekiştiren sonra da insanları faşizan olmaya zorlayan
ve bununla da kalmayıp pkknın canına ot tıkayan komutanları içeriye atan kimdir

Geri