Arınç'ın seviyesi dibe vurdu!

damardan mı girdin sen şimdi :durdurun
senin vatan sevdalıların alkışlarla terörist karşılamaya gidiyor kaç zamandır kimisi de izliyor ;)
pkknın şehir ayağını aksu ile güçlendiren devamında açılım ile pekiştiren sonra da insanları faşizan olmaya zorlayan
ve bununla da kalmayıp pkknın canına ot tıkayan komutanları içeriye atan kimdir

Arkadaşım sen hala uyku sersemisin. Git yüzüne bir iki avuç su çarp.

o bahsettiklerin iki yıl önceki iftiralardı. Hepsi asılsız çıktı şimdilerde biraz daha güncellerini bulun lütfen. PKK'nın canına ot tıkayan adam dediğin Kendi heronunu düşürmekten bahsediyor , Pimini çekip askerin eline veriyor , 33 askeri bir otobüse bindirip korumasız gönderiyor ve arkasından da Şemdin Sakık'ı arayarak çocuklar güzergahta paketleyin diyor.

o bahsettiklerin iki yıl önceki iftiralardı. Hepsi asılsız çıktı şimdilerde biraz daha güncellerini bulun lütfen. PKK'nın canına ot tıkayan adam dediğin Kendi heronunu düşürmekten bahsediyor , Pimini çekip askerin eline veriyor , 33 askeri bir otobüse bindirip korumasız gönderiyor ve arkasından da Şemdin Sakık'ı arayarak çocuklar güzergahta paketleyin diyor.

Sorun da burada ya , iddianameler o kadar iyi yedirilmiş ki millete , resmen bilinçaltına oturmuş. Hem TSK'nın açıklamasını okumadın mı ? İki subayın da telefon görüşmelerinin yapıldığı saatte nerede olduğu vs. hepsi ortaya çıktı. MilliEğitim'in bahsettikleri 2 yıllık iftiralarsa , Heron olayı da aynı şekilde 2 yıllık bir iftira. Sadece uygun zamanda ortaya çıkartmak istediler ama başaramadılar.

Sorun da burada ya , iddianameler o kadar iyi yedirilmiş ki millete , resmen bilinçaltına oturmuş. Hem TSK'nın açıklamasını okumadın mı ? İki subayın da telefon görüşmelerinin yapıldığı saatte nerede olduğu vs. hepsi ortaya çıktı. MilliEğitim'in bahsettikleri 2 yıllık iftiralarsa , Heron olayı da aynı şekilde 2 yıllık bir iftira. Sadece uygun zamanda ortaya çıkartmak istediler ama başaramadılar.

İstersen bu olayı kapatalım haa. Ne dersin. Sen doğru bildiklerine hizmet et bende kendi doğru bildiklerime. Dışarıda hava sıcaklığı 50 dereceyi zorluyor ve bende 100 kere yapılmış polemikleri tekrar baştan başlatmak istemiyorum. Demek istediğim şu ki.

NATO KAFA NATO MERMER.

pala abdül mü asılsız iftira :lol:
en çok aydın ve asker kanına girenlerin neden akpden çıktığı tesadüften çıkalı çok oldu

henüz uykum yok ama bu şekilde masal anlatmaya devam edersen uyuyabilirim :001_smile:

Akpartinin icraatlarına bir bahane bulamayan zavallılar artık seviyesini konuşur oldu.

neymiş şu icraatlar, hayatta faydasını gördüğüm pek bişey yokta, forumdada denk gelmedim yazılan çizilen. Genç parti gibi boş vaat veren demişde arınç, boş vaat diyincede aklıma yemin ediyorum tayyip erdoğan geliyor. İşsizlik her sene azalacaaak, baş örtüsü sorununu çözeceeez, ekonomiyi biz düzelteeceeeezzzz.., sırf hava ...

Siyasette seviye mi olurmuş bunu çıkaranlarda konuşmaktan aciz Dandi havarileri heralde..Fakir fukara edebiyatı bitti acizlik miskinlik edebiyatına mı başladınız.

Geri