Aragones yönetime yüklendi

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Fenerbahçe'de zor günler geçiren Teknik Direktör Luis Aragones, içini İspanyol gazetecilere döktü.

Turkcell Süper Lig'de dün akşam oynanan maçta Kayserispor'a 4-1 yenilerek hezimete uğrayan Fenerbahçe'de, Teknik Direktör Aragones, istediği transferlerin yapılamamasından yakındı.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada ülkesi İspanya'ya giden tecrübeli teknik adam, İspanyol gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Maraton.com.tr'nin haberine göre: "Aragones yapılan transferler ve Aurelio'nun gidişiyle ilgili sorular üzerine, "Aurelio'nun gitmesini hiç istemedim. Onun yerine bir çok isim önerdim ama hiçbiri alınamadı" diyerek yönetime sitemde bulundu!

İspanyol teknik direktör, ligde alınan kötü sonuçlar sonrası istifa etmeyi düşünüp düşünmediğiyle ilgili bir soruyu ise "Bana Euro 2008'den sonra bir çok teklif vardı ama ben Fenerbahçe'yi seçtim. İstifam söz konusu değil. Kendim için 'Bıraktı, kaçtı, gitti' dedirtmem" diye yanıtladı. "

Kaynak

Tamam yönetimin büyük suçu var kabul.Moruk açtırma benim bayramlık ağzımı.Geldin geleli takıma pozitif değer olarak ne verdin.Bu sene sende yönetimde aynı.Tencere dibin kara seninki benden kara misali...

Türkiye ligi içerisinde en kaliteli kadro bu takımda kurulu bu tartışılamaz bile sen şimdi çıkıp bu kadro yeterli değil diyeceksin çok saçma bunu avrup maçlarında desen anlarım ama sen türkiye de kendi sahan da hacattepe gibi bi takıma bile yenileceksin ve istediğim transferler yapılmadı diyeceksin yok böyle bir mantık !

haksız deiL asLında kadro coq zayıf.........

kendi sucu war tabiki ama Gercekten kadromuz da yeterLi seviyede deiL bence :(

tamam Euro 2oo8 öncesi kariyeri çok da parLak değiL ama işin açık yönü fb'nin kadrosu da pek iç açıcı değiL.. yönetim şekLi (monarşi) de işin içine girince takımda sorunLar çıkar eLbette.. Aragones'i göndermeyi düşünmek biLe çıLgınLık..

iide istedigi adamlar türkiyeye gelecek türde adamlar degildi para hersey degil.hem ayrıca istedigi adamlar gelseydi fener teknik direktörsüzde oynardı...:):)

iide istedigi adamlar türkiyeye gelecek türde adamlar degildi para hersey degil.hem ayrıca istedigi adamlar gelseydi fener teknik direktörsüzde oynardı...:):)

Aynen katıLıyorum :) bu yorumuna ... Bakınız İSPANYA :D:durdurun

ne aurelio muş be arkadaş ya :D

Tamam hocam polimiğe gerek yok emin ol takımımız tam kadro çıkarsa sende çok keyif alıcan..Oyuncu olarak kimseye ihtiyacın yok.Rahat ol bizler sana güveniyoruz ve olayların farkındayız.Az kaldı biraz sabır..

küme düşürme bizi moruk aman naparsan yap :)

tabi kendine bırakıp kaçtı dedirtmez bence aragoneste gitmek istiyo ama kovulmasını bekliyo çünkü çok iyi bir tazminat alacak onu bekliyo

Geri