Aramasın Gözler O Şimdi Asker :( Cree 86/4

Cree

Murat
Reaction score
0
Arkadaşlar Vakit Epey Bi Yaklaştı Başlığı Açmanın Zamanı Geldi Çattı Aşağı Yukarı 2 Hafta Kadar Daha Buralardayım Fakat Ziyaretler Yolculuklar GezmeLer Falanlar Filanlar Derken Yeterli Vaktim Olmıcak Malesef HackHell' de Çoğunuz İle Aşağı Yukarı 3 Yıldır Beraberim Forum Bilgisayar İnternet nedir Ne Deildir Bilmezken Tanıştım Sizler le Ve Sizlerin Sayesinde Sevdim İnterneti-Forum' u...Şuan Bu Başlığı Açmak Ne Kadar Zor Geliyorsa Bi O Kadarda Mutlu ve Sevinçliyim Çünkü Burada Benim İçin Kardeş Değerinde Birçok Arkadaş İle Tanıştım Hepiniz Hakkınızı Helal Edin ßenden Yana Helal Olsun Hepinize...Sevgi ve Sağlıcakla Kalın Kısmet Olursa 15 Ay Sonra Tekrar Buradayım ... ;)
40.Piyade Er Eğitim Kumutanlığı / Isparta

haqqım varsa helal olsun sen benim kardeşimsin
maddi manevi her konuda her şeqilde arkanda olduğumuzu
unutma vatan bekçiliği ne büyük gururdur inşallah bizede kısmet olur
hayırlısıyla git hayırlısıyla dön kardeşim...

Allah a emanet ol
hayırlı tezkereler arkadasım

Cree karde$im hayırLı teskereLer oLur in$aLLah..

payLa$tığımız bir coq $ey vaRdı..

bunLar seninLe birliqte aNı oLaraq kaLacaq

geLincede anıLarımızı tazeLiyces in$..

hayırlısı ile git hayırlısı ile gel inşallah gün gelecek burda dönüş mesajını okuyacaz inşallah Allah tüm Mehmetçiklerimizin yardımcısı olsun EN BÜYÜK ASKER TÜRK ASKERİ yolun açık hakkımız helal olsun :hhman:

Re

Medem Cree bi baslık acmıs devam edelim ; cree hayırlı olsun simdiden hayırlı tekereler dilerim : ) 460 gün nasıl geccekse ; neyse 86 / 4 kimlerse yazssın belki aynı yere düseriz .

belli olmus Benimki KÜTAHYA HAVA ER EGİTİM TUGAYI :mad:

Helal Olsun...Şimdiden Hayırlı Tezkereler...

Cree Unutma Bizi.
icon9.gif

hayırlı teskereler arkadasım. hıc kafana takma sayılı gun gelıp gecıyo. bak ben 550 gun yaptım. gelelı 4 sene olmus. hayırlısıyla gıdıp gelırsın ınŞALLAH.

HayırLı TeskereLer dostum varsa hakkım heLaL oLsun.. Tekrar görü$mek diLeğiyLe izinLerde girersin ;)

Cree' Alıntı:
Arkadaşlar Vakit Epey Bi Yaklaştı Başlığı Açmanın Zamanı Geldi Çattı Aşağı Yukarı 2 Hafta Kadar Daha Buralardayım Fakat Ziyaretler Yolculuklar GezmeLer Falanlar Filanlar Derken Yeterli Vaktim Olmıcak Malesef HackHell' de Çoğunuz İle Aşağı Yukarı 3 Yıldır Beraberim Forum Bilgisayar İnternet nedir Ne Deildir Bilmezken Tanıştım Sizler le Ve Sizlerin Sayesinde Sevdim İnterneti-Forum' u...Şuan Bu Başlığı Açmak Ne Kadar Zor Geliyorsa Bi O Kadarda Mutlu ve Sevinçliyim Çünkü Burada Benim İçin Kardeş Değerinde Birçok Arkadaş İle Tanıştım Hepiniz Hakkınızı Helal Edin ßenden Yana Helal Olsun Hepinize...Sevgi ve Sağlıcakla Kalın Kısmet Olursa 15 Ay Sonra Tekrar Buradayım ... ;)
40.Piyade Er Eğitim Kumutanlığı / Isparta

Dostum bende kutahya havacı cıktık beraber gıdıyoruz bekle bızı hh 15 ay sonra gorusuruz.. hayırlı teskereler dılerım dostum..

hayırlı teskereler arkadaşım sayılı gün geçer sadece şafak saymamaya özen göster

Valla suanda memleket iznine geldim evdeyımmm.....
1986/2 Efsane Tertip...Çömezimmm cree hayırlı olsun kardesımmmm inan sımdı koyar ama ben evıme geldım canım sıkılıyor gerı gıtmek ıstıyorum.....
Şafak 260 Başka yokkkkk hayırlı Teskereler
Edirne / Süloğlu Topçu Taburuna gelen varsa benı bulsun kendı ıyılıgıne olur....
eee Borumu Tabur yazıcısıyız iyiliğimiz dokunur..... Saglama yere sokarız

arkadslar hepinize iyi teskereler bende 86\3 dağıtıma gıder

IĞDIR-1. MEKANİZE PİYADE TUGAYI...hepinize kolay gelsin

şafak:382

kardeşim bende askerim. şu an için sıkılıyo olabilir ama gittikten en çok 1 hafta sonra alışıyo insan bak bana 3 aylık acemi eğitimi bitti bile alt devre :D askerlik kutsal bir ocak sabrın ii olucak sabırlı olursan kazanırsın bide yazıcı falan ol takım yazıcısı atla hemen cok rahat edersin yenı yaşadığım için biliyorum. hakkım varsa helal olsun benden yana inşallah oralarda doğru adamlarla karşılarsın. tek diyeceğim askerde eğlenmene bak kafana takma herşeyi ne kadar eğlenırsen ordakı şeylerle o kadar çabuk geçer zaman. hayırlı tezkereler şimdiden kardeşim orda ranzalarda yazılar yazar hiç birine inanma ;)

Geri